Son ziyaretiniz: Sistem saati: Çar May 23, 2012 10:40 pm

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 19 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: polis tarafindan tutuklanma criminal olay icin avukat acil
İletiTarih: Per Tem 28, 2011 2:31 pm 
Site Müdavimi

geçmiş olsun murat son durumu paylaşırsın bizlede umarım hayırlısı ile kurtulur. Irkçılığa gelince doğrudur kankam vardır ben karşılaşmadım oradayken Allah kimseyide o duruma sokmasın ama zor bir durumdur adalet işine gelince dediğim gibi bir akrabamızın başına geldi adam atmış yaşında trafikte 23 yaşında bir p** ku****su sıkıştırıyo adamda buna kızıyo bunun üstüne adam arabyı önüne kırıp çıkıyo arabasından sonra bizm akrabada adam kalkıyo vuruyo birdana bu arada o 23 yaşındaki p*ç body building yapıyomuş şimdi 2 side ingiliz bizim akrabanın çenesi kırıldı 2 yerinden dikiş atıldı yüzünün iki tarafına konuşamadı işinden alı kaldı okadar gün yemek yiyemedi. o çocukta korkumdan vurdum demiş şimdi adalet nerde burda adam hiç ceza almadı serbest kaldı bizim akraba çenesi kırıldığı ile kaldı ikisde ingiliz eşimin tarafından akraba oluyo buna ne dicez?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Tem 28, 2011 3:09 pm 
Yeni Üye

braveturk yazdı:
geçmiş olsun murat son durumu paylaşırsın bizlede umarım hayırlısı ile kurtulur. Irkçılığa gelince doğrudur kankam vardır ben karşılaşmadım oradayken Allah kimseyide o duruma sokmasın ama zor bir durumdur adalet işine gelince dediğim gibi bir akrabamızın başına geldi adam atmış yaşında trafikte 23 yaşında bir p** ku****su sıkıştırıyo adamda buna kızıyo bunun üstüne adam arabyı önüne kırıp çıkıyo arabasından sonra bizm akrabada adam kalkıyo vuruyo birdana bu arada o 23 yaşındaki p*ç body building yapıyomuş şimdi 2 side ingiliz bizim akrabanın çenesi kırıldı 2 yerinden dikiş atıldı yüzünün iki tarafına konuşamadı işinden alı kaldı okadar gün yemek yiyemedi. o çocukta korkumdan vurdum demiş şimdi adalet nerde burda adam hiç ceza almadı serbest kaldı bizim akraba çenesi kırıldığı ile kaldı ikisde ingiliz eşimin tarafından akraba oluyo buna ne dicez?

sizede gecmis olsu braveturk turkiyede bu anlattigin olay olsa adamin yasina hurmeten suclu bile olsa birakirlar ama bu serefsizlerde vijdan yoktur bide yabanci oldugunu anladilarmi ellerinden gelse gebertirler, cok ornegini gordum, beni birde kizdiran sudurki kraldan daha fazla kralci olan insanlar, buyursunlar birminghama yada daha kuzeye ciksinlar sonra bu konuyu onarla bi daha konusalim, polisn buradaki her turlu tutumu yanlidir zencilerede bisey diyemezler eger onlarin bolgesinde iseler ama beyazlarin bolgesinde iseler her turlu pisligi yaparlar.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Tem 29, 2011 3:54 am 

arkadaslar ustelik polis tutuklayinca diyorki iki secenegi var ya turkiyeye gidecen yada 1 sene hapis yatacan,

polise bak yaa. sanki hakim yada ukborder gorevlisi herseyi kendi kendine bicip dikiyor.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Tem 29, 2011 3:55 am 

bu arada bunuda anlamis olduk arkadaslar,

devletle olan davalarinizda kesinlikle ingiliz avukata gitmiyeceksiniz,

cunku biz gittik ingiliz avukata hersey mahkemey cikmadan biter dedi yolladi bizi.

daha sonra police stationi arayip bunlar bana geldi ama ben INANMADIM,

OLAYA BAKIN.

BIRDE BUNLAR YEMINLI AVUKATLAR.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Tem 29, 2011 10:26 am 
Yeni Üye

muratdagdeviren yazdı:
bu arada bunuda anlamis olduk arkadaslar,

devletle olan davalarinizda kesinlikle ingiliz avukata gitmiyeceksiniz,

cunku biz gittik ingiliz avukata hersey mahkemey cikmadan biter dedi yolladi bizi.

daha sonra police stationi arayip bunlar bana geldi ama ben INANMADIM,

OLAYA BAKIN.

BIRDE BUNLAR YEMINLI AVUKATLAR.

Eger avukat ingilizse ve madur kisi yabanci ise avukatin yaklasimi kafadan yabanci ise sucludur bu on yargiyla yaklasirlar ve kendileri davayi almamak icin herseyi yaparlar cunku mahkemede baska bir ingiliz avukata veya savciya karsi kendisinin yabanci olan muvekkilini savunmak istemezler. Yani ozetle yabancimi kafadan sucludur, milton keynes bolgeside koyu ingilzilerin yasadigi bir bolgedir.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Tem 29, 2011 11:22 am 
Üye
Kullanıcı avatarı

why arkadaş nasıl bir ırkcılıktır bu almış başını gidiyor

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Eyl 02, 2011 4:07 am 

konu hakkinda degil de yapilan yorumlar hakkinda yazmak istedim.....
irkcilik tek tarafli degil.... irkci irkci diyen arkadaslarim, sizinki de pek geri kalmaz( illa ki kiyaslamak isterseniz turkiye'deki suclamalar ve hukumleri dusunun,,, hersey politik baglantilarina bagli insanin orada)

buradaki sistem de tabi ki mukemmel degil, ozellikle human factor girince isin icine... ama burdaki sitemi turkiye'dekine tercih ederim

bu ulkede ve kuzeyde yasiyorum 15 yildir.. kuzey as in newcastle.. londra'nin kuzeyi degil.. simdiye kadar bana yapilan bir irkcilik olmadi...

bu ulke yazili anayasasi olmamakla unludur bilirsiniz, dolayisiyla da sozle beyan, aksi ispatlanana kadar dogrudur ve gecerlidir... aksi ispatlandigi anda suctur... bence hakim dogruyu yapacak ve kelepceci polis ceza alacak ( eh tabi ki uyari seklinde bir ceza) ama mahkeme ve hakim kararinin temize cikarmasini da hafife almamak gerek...

bugun eylul 2.. ben bunlari yazarken acaba mahkeme sonuclandi mi diye merak ediyorum...
allah kolaylik versin

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Eyl 02, 2011 7:06 am 
Site Müdavimi

YA İNANIN öyle birşey ki bnm eşimle kuzenide aynıböyle bi problem yasadı :? bence suclu olan cezasını cekmeli ırkcılık olarak algılamayın tabiki kendi vatnadsımı korucam ama insanlar bilinçli hareket etmeyi ögrenmel kelepçe sıkı kalmıs felan su bu ya inanın onlar göz önüne bile alınmıo ki
mlik bilgileriini kullanmıs mı kullanmamıs mı önemli olan bu :!: aynen eşimin kuzeni ehliyetiyok gece dısarı cıkıo eşimden habesiz ve iş yerinin özel aracı ile hız sınırında yakalanıo e tabi alkollüde polis bilgilerini istiyo oda evde unuttugunu söylüyor, tamam yarın gel bilgilerini bize kanıtla gibi bişi denior tam orasını hatırlamıorum ki polis üzerinden baya gecmiş gitmemiş eşime uyarı gelmiş oda ben degilim su bu dilekçe yazdı karakola teslim etti mahkemeleri oldu ikinci mahkemedeler inkar etmedi kuzenide bendeim dedi ve 2 yıl hapis isteniyor...ki hak ettiiiiiiiiiii acımıyorum belki olaylar farklı diyebilirsiniz ama bencillik aynı selamlar....

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: OLAYIN SONUCU.
İletiTarih: Cmt Eyl 03, 2011 4:35 am 

MERHABA ARKADASLAR.

OLAYIN SONUCU NU SIZE GEC PAYLASTIGIM ICIN KUSURA BAKMAYIN.

KUZENIN SUCUNU KABULLENMESI. VE DAHA ONCE AVUKATA GIDIP BEN BOYLE BIR HATA YAPTIM ONU TELAFI ETMEK ICIN GELDIM DEDIGINDEN DOLAYI HAKIMDEN BUYUK BIR ORANDA INDIRIM ALDI. HAKIM TEK BIR KONUDA BIZI KALBIMIZDEN YARALADIN DEDI ODA DEVLETIN GOREVLISINE TEKRAR TEKRAR YALAN SOYLEDIN DEDI.

SONUCTA HAKIM 4 AY YALAN SOYLEDIGI ICIN HAPIS CEZASI VERDI. BUDA DAHA ONCE HICBIR SUC ISLEMEDIGINDEN DOLAYI CEZA YARIYA DUSTU . YANI 2 AY CEZALSIN DEDI. ICERDE KALDIGI SURELERDE SAYILDIGI ICIN YAKLASIK 28 GUN DAHA TUTUKLU KALMANA ARTI EHLIYET ALDIGIN ZAMANDA 6 PUAN ALINMASINA KARAR VERILDI.

SIMDI ISIN OTEKI TARAFI VAR O DAHA BILINMIYOR.
CEZANIN BITTIGI GUN SERBESTMI BIRAKILACAK YOKSA HOMEOFFICE BU KISIYI CEZA BITTIGI GUN GIDIP ELLERIYLE TESLIM ALIP TURKIYEYEMI YOLLAYACAK BUNU DAHA KIMSE BILMIYOR.

16 EYLULDE GORECEZ BAKALIM NE OLACAK.

16 EYLULDE TEKRARDAN GORUSMEK UZERE.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 19 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz