Suana kadar gonderdigim en yuksek rakam £100. Bu islem icin benden £4.10 gbp kesmis. Fakat paypal account u acarken business hesap i da acabiliyorsunuz. paypal receitlerinizi fatura gibi kullanabiliyorsunuz vs. komisyon orani daha dusuk diye duymustum ama bilmiyorum.
Gonderdiginiz account a bu tutar ulastiktan sonra. gonderdiginiz sahis paypal accountundaki parayi bir kredi karti hesabina gonderiyor( sanirim tr ye para gondermeye baslayali 1, 2 ay oldu ) bunun icinde belirli oranda bir komisyon alicaktir fakat £4.10 u gececegini zannetmiyorum.
Western unionda oldugu gibi British Pound birimi gecerli bir para birimi degil. Gonderdiginiz kisi parayi kabul ettiginde Euro/Amerikan Dolari olarak kabul ediyor. BUrdaki paypal amcanin uygulamis oldugu kur politikasindanda bir darbe aliyoruz...
Paramizi euro veya dolar aldiktan sonra tr hesabimiza gonderdigimizde , bu seferde sevgili bankamiz kullandigimiz kredi kartinin paracinsine yani turk lirasina ceviriyor.
Suan net rakam veremiyorum cunki kur pariteleri cok oynak. ama gonderdigim kisiye sorup o an in kur gecmisine bakarak paypal in uyguladigi kur politikasinin acimasiz olup olmadigini anlayabiliriz.
Bankalar TCMB , nin yaklasik olarak 0.30 - + calisirlar.
Umarim aydinlanirsin isigimla oyster

Amount sent:
-£100.00 GBP
Fee amount:
-£4.10 GBP
Net amount:
-£104.10 GBP