Son ziyaretiniz: Sistem saati: Çar May 23, 2012 10:31 pm

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 5 ileti ] 
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Paternity Payment
İletiTarih: Cum Ekm 15, 2010 8:11 pm 

Herkese Merhabalar
Benim sormak istedigim konu , Pasaportumdaki vizede " No recourse to puplic funds " yani devlet yardimi alamaz yaziyor vizemin uzerinde ve onumuzdeki yil Indefinite leave to remain vizesine basvuru yapacagim fakat sormak istedigim Paternity Payment'in devlet yardimina girip girmedigi , cunku eger oyle ise paternity yardimi ve izni almam halinde , ilerde indefinite vizesine basvuru yapacagim zaman sorun cikarirmi ? Bilen bir arkadasim lutfen cevaplasin
Saygilar

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: Paternity Payment
İletiTarih: Cum Ekm 15, 2010 9:05 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

cem selam oncelikle hosgeldin uzun süredir yoktun ve tabiki tebrik ederim......kesin degil ama bildigim kadarıyla babalık yardımı diyebilecegimiz odeme sosyal yardıma girmiyor,senin sosyal hakkın zaten isyerin oduyor,sosyal yardım farklı birsey bildigin gibi surdan bakabilirsin sosyal yadımlara http://www.direct.gov.uk/en/MoneyTaxAnd ... /index.htm arkadaslarda yazarlar daha kesin bilgisi olan daha dogrusu cocogu olan :D

En son pgs79 tarafından, Cum Ekm 15, 2010 9:22 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Ekm 15, 2010 9:16 pm 

pgs79 yazdı:
cem selam oncelikle hosgeldin uzun süredir yoktun ve tabiki tebrik ederim......bildigim kadarıyla babalık yardımı diyebilecegimiz odeme sosyal yardıma girmiyor,senin sosyal hakkın zaten isyerin oduyor,sosyal yardım farklı birsey bildigin gibi surdan bakabilirsin sosyal yadımlara http://www.direct.gov.uk/en/MoneyTaxAnd ... port/index arkadaslarda yazarlar kesin bilgilerini

Vermis oldugunuz cevaptan dolayi tesekkur ederim , cok yardimci oldunuz
saygilar

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Ekm 15, 2010 9:44 pm 
Yardım Ekibi
Kullanıcı avatarı

Cocuklar icin aldiginiz her turlu yardim senin belirtigin vize uzerindeki yardim anlamina gelmiyor, Vize uzerinde yazan senin devletten benefit alamaman yani ev yardimi belediye yardimi issizlik yardimi uzar gider bunlar.

Cocuklar icin ise durum farkli eger yeni dogan bir cocuk ise yakinda 250 poundluk bir cek alacaksin ve bu ceki cocugun adina herhangi bir bankaya verip 16 yasina kadar kullanamayacaksin ne zaman cocuk 16 yasina geldi elinde bir miktar parasi olmus olacak. detaylari var bu isin ama konuyu saptirmayalim.

Dedigimiz gibi zaten pgs79 siteyide vermis cok guzel ve ayrintili iyice inceleyip tam sonucu a oradan gorebilirsin.

kolay gelsin

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Ekm 16, 2010 7:15 pm 

sirlan yazdı:
Cocuklar icin aldiginiz her turlu yardim senin belirtigin vize uzerindeki yardim anlamina gelmiyor, Vize uzerinde yazan senin devletten benefit alamaman yani ev yardimi belediye yardimi issizlik yardimi uzar gider bunlar.

Cocuklar icin ise durum farkli eger yeni dogan bir cocuk ise yakinda 250 poundluk bir cek alacaksin ve bu ceki cocugun adina herhangi bir bankaya verip 16 yasina kadar kullanamayacaksin ne zaman cocuk 16 yasina geldi elinde bir miktar parasi olmus olacak. detaylari var bu isin ama konuyu saptirmayalim.

Dedigimiz gibi zaten pgs79 siteyide vermis cok guzel ve ayrintili iyice inceleyip tam sonucu a oradan gorebilirsin.

kolay gelsin

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 5 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz