Son ziyaretiniz: Sistem saati: Çar May 23, 2012 10:30 pm

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 27 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: pasaport
İletiTarih: Pts Ağu 01, 2011 6:59 pm 

arkadaşlar önümüzdeki ay yerleşim vizesine başvurucam nasip olursa şunu sorucaktım ben 2009 yılı temmuz ayında pasaportumu aldım 3 yıllık ve hala 1 yıl var pasaportumu degiştirmesem bir sorun olurmu cevap yazarsanız sevinirim

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: pasaport
İletiTarih: Pts Ağu 01, 2011 7:14 pm 
Site Müdavimi

vallahi bence olmaz ama şöyle düşün vizeyi aldığında diğerini uzatamayacaksın ve mecbur yeni pasaport alıcaksın ozman 2 pasaportla gezmek durumunda kalıcan ayrıca pasaport harçları artıcak vs bence al 10 senelik kurtul tabi bu maddiyat bize yorum yazması kolay sonuç olarak olucağını hiç zannetmiyorum zaten en az 6 ay geçerliliği olan pasaport istiyolar ki senin 1 yıllık. Eğer daha tecrübeli arkadaşlar varsa onlarda yorum getirirler istersen world bridge mail at istersen onlar en doğru bilgiyi verirler

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Ağu 01, 2011 7:24 pm 
Yeni Üye

suren yeni pasaportuna ekleniyor eger 1 yilin varsa ve 5 yillik alirsan 6 yillik veriyorlar bencede yenisini al ve onu gonder en azindan dedigi gibi arkadasinda iki pasaportla gezmezsin hem onunda belli bir suresi varmis vizeni yeni pasaportuna gecirmek bi 500-600 pound varmis galiba en iyi sen yeniyi al yeniyle basvur

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Ağu 01, 2011 7:31 pm 

ya sen 28 nisanda mı girdin ket sınavına ordaydım bende sen söylemiştin bu siteyi galba dogrumu

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Ağu 01, 2011 7:36 pm 
Site Müdavimi

ben mi extremmi ? bende 28 nisanda girdim ket sınavına british councilda yapılandan bahsediyorsak eğer

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Ağu 01, 2011 7:40 pm 
Yeni Üye

braveturk yazdı:
ben mi extremmi ? bende 28 nisanda girdim ket sınavına british councilda yapılandan bahsediyorsak eğer

ben olamam ben 2 yil once life in the uk testine girmistim ket falan bilmem ben :D

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Ağu 03, 2011 3:00 pm 

evet sen beni hatırladınmı izmirden eşi se n bayansınsın demi dayında vardı aşagıda cafede beklemiştik sanırım

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Ağu 03, 2011 6:04 pm 
Site Müdavimi

yok ben o değilim ismim erhan ben 8 numaraydım da ben sizi tam anımsayamadım. kaç numaraydı sizinki

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Ağu 04, 2011 12:30 am 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

liverpool35 yazdı:
arkadaşlar önümüzdeki ay yerleşim vizesine başvurucam nasip olursa şunu sorucaktım ben 2009 yılı temmuz ayında pasaportumu aldım 3 yıllık ve hala 1 yıl var pasaportumu degiştirmesem bir sorun olurmu cevap yazarsanız sevinirim
pasaportunu degistirmen daha mantıklı cünkü senin verdigin bilgilere göre vize sürecinin sonunda zaten 7 ay gibi bir süre kalıyor ve bu süre sonunda gene degistireceksin mecburen 2011 ocak ayından itibaren eski pasaportlara temdih uzatma yapılmıyor,Bu degistirme icinde mecburen londraya gideceksin 2 kez ve sürec 2-3 haftayı buluyor hazırlanıp cıkması,ve bulundugun sehirden londraya gitmek maddi ve vakit acısından bayagı külfetli,bu nedenle en mantıklısı bu bence sonucta bu para kısa bir süre sonunda gene senden cıkacak.eski pasaportunda süre kalmıssa,kalan süreyide yeni pasaportuna ekliyorlar yani bir hak kaybında olmuyor....

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Ağu 12, 2011 5:38 pm 

evraklar geldi bu gün ingilteredn pazartesi başvuru yapıcam tuhh ya önümüzdeki hafta içi mutlaka yapmalıyım başvuruyu eşim hamile 10 haftası kaldı zaman yok ben elimdeki pasaportla uk ye gidebilirmiyimyada vizede bir sorun cıkartırlar mı o konuda bir şey dersen sevinirim teşekürler cvp için ..yada ben vizemi alırsam inşallah alırım hayırlısı pasaportumu ondan sonra degiştiremezmiyim 2 pasaportum olur yani

En son liverpool35 tarafından, Cum Ağu 12, 2011 5:53 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 27 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: mata ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz