Son ziyaretiniz: Sistem saati: Çar May 23, 2012 10:22 pm

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 14 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: OXFORD VEYA CAMBRİDGE DE HANGİ DİL OKULUNA GİTMELİYİM?
İletiTarih: Pts Kas 22, 2010 2:27 pm 

Merhaba;
İngiltere'de İngilizce eğitimi için dil okulu arıyorum. Türk öğrenci sayısı cok az, eğitim kalitesi yüksek hangi dil okullarını önerirsiniz? Tecrübeli arkadaşların yardımlarını bekliyorum...

Teşekkür ederim...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: OXFORD VEYA CAMBRİDGE DE HANGİ DİL OKULUNA GİTMELİYİM?
İletiTarih: Sal Mar 01, 2011 9:08 pm 

çok araştırdım kaplan dil okulları çok kaliteli. mart ayında kaplan aspect oxford dil okuluna gidiyorum

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Ağu 15, 2011 1:17 pm 

slm öncelikle ben forumda yeniyim...
uzun araştırmalarım sonunda bende kaplan dil okulu ile anlaştım şimdilik vize çıkmasını bekliyorum
ayrıca dil okulu için embassy ve ec nin de iyi olduğu söleniyor bi araştırın derim ...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Ağu 15, 2011 2:24 pm 
Üye

bayko yazdı:
uzun araştırmalarım sonunda bende kaplan dil okulu ile anlaştım şimdilik vize çıkmasını bekliyorum
ayrıca dil okulu için embassy ve ec nin de iyi olduğu söleniyor bi araştırın derim ...

Fiyatları uygun mu bu okulların ?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Ağu 15, 2011 3:15 pm 
Yeni Üye

bayko yazdı:

Kaplan çok iyi okul.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Ağu 15, 2011 5:28 pm 

karakizzz yazdı:
bayko yazdı:

Fiyatları uygun mu bu okulların ?

Önerdiğim okullar ingilterede hatrısayılır dil okulları , fiyat açısından baktığında onlardan ucuz okul bulabilirsin ama eğitim kalitesi kesinlikle aynı deği ve bu okullara vereceğin para ile diğer okullara verceğin para arasında çok büyük farklar var
ben 9 ay kalıcam orda bana önerilen fiyatlarda 200 sterlin fark ediyodu bu okullarla diğerleri arasında eminimki sen çok daha ucuzlarını bulursun ama aradığın kalite ise bunlar iyidir bence...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Kas 14, 2011 4:47 pm 

arkdaslar ben bugun bir danısman sirketle goruştum normelde brighton dusunmustum fakat genelde herkes ailelernden şikayetçi oyuzden fikir değiştirip cambridge LSI yada oxford kings college okullrı arasında seçim yapacağım,buralar daha çok güvenliymiş ve yaşam stnadartı daha yuksek oldugu için ailler biraz daha kulturlu dedler,sağladğı olanaklr daha iyi dedler,giden war mı bu yerlere nasıl anlatılanlar dogrumu yardımcı olursanız sewnrm

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Kas 16, 2011 12:59 pm 
Üye

BENDE YARIN OKUL İÇİN GÖRÜŞMEYE GİDİYORUM ARTIK TERCİH EDECEĞİM BİRDE KAPORA ERMEM GEREKTİĞİ SÖYLENDİ BU KONUDA BİLGİ ALABİLİRSEM ÇOK SEVİNİRİM :) BEN MANCHESTER DÜŞÜNÜYORUM.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Kas 25, 2011 11:04 pm 

arkadaşlar cambridge kaplan dil okuluna gelcem önümüzdeki 1 2 ay içinde. müsait olan arkadaşlarla görüşmek isterim. ilk günler beni saf saf ortada bırakmayın lütfen :D

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Kas 28, 2011 6:36 pm 
Yeni Üye

buse yazdı:
arkdaslar ben bugun bir danısman sirketle goruştum normelde brighton dusunmustum fakat genelde herkes ailelernden şikayetçi oyuzden fikir değiştirip cambridge LSI yada oxford kings college okullrı arasında seçim yapacağım,buralar daha çok güvenliymiş ve yaşam stnadartı daha yuksek oldugu için ailler biraz daha kulturlu dedler,sağladğı olanaklr daha iyi dedler,giden war mı bu yerlere nasıl anlatılanlar dogrumu yardımcı olursanız sewnrm

Aile isi tam sans. Sirf aileler kotu cikiyor diye fikir degistirmek garip geldi bana. Ben ne Oxford'u ne de Cambridge'i gordum. Ama Brighton ve Bournemouth bayagi hareketli, civil civil. Neden bilmem hep Oxford'u ve Cambridge'i ne bileyim bir Eskisehir, Kutahya gibi; Brighton ve Bournemouth'u da Antalya, Izmir gibi dusunmusumdur. Yanlis anlasilmasin bu sehirlerimiz de cok guzel. Sadece denize sinirlari yok. :)
Mesela benim bizzat host family olan Ingiliz tanidiklarim var. Iclerinden bazilari cok harika insanlar ve cok guzel yemekler yapiyorlar. Mesela bir tanesi var kendi sandwich dukkani var. Her ogrencisi kilo alip donuyor, oyle guzel besliyor ogrencileri. Kimisi var ogrenciye donmus hazir yemek verip kendi ailesine harika yemekler hazirliyor. Kimisi var ogrenciyi alisverise cikarip supermarkete goturup ne yemek istersen al pisireyim diyor. Kimisi misir gevregini ve sut sisesini onune koyup, iste kahvalti bu diyor her sabah. Dedigim gibi tamamen sans. E okullar da yeni aile bulmak icin ilave para istiyorlar vs. Yani ey ogrenciler isiniz zor ne diyeyim. Bournemouth'a gelen olursa esimin yapacagi guzel bir Turk yemegi sozu verebilirim sadece o olur. Saygilar.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 14 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz