buse yazdı:
arkdaslar ben bugun bir danısman sirketle goruştum normelde brighton dusunmustum fakat genelde herkes ailelernden şikayetçi oyuzden fikir değiştirip cambridge LSI yada oxford kings college okullrı arasında seçim yapacağım,buralar daha çok güvenliymiş ve yaşam stnadartı daha yuksek oldugu için ailler biraz daha kulturlu dedler,sağladğı olanaklr daha iyi dedler,giden war mı bu yerlere nasıl anlatılanlar dogrumu yardımcı olursanız sewnrm
Aile isi tam sans. Sirf aileler kotu cikiyor diye fikir degistirmek garip geldi bana. Ben ne Oxford'u ne de Cambridge'i gordum. Ama Brighton ve Bournemouth bayagi hareketli, civil civil. Neden bilmem hep Oxford'u ve Cambridge'i ne bileyim bir Eskisehir, Kutahya gibi; Brighton ve Bournemouth'u da Antalya, Izmir gibi dusunmusumdur. Yanlis anlasilmasin bu sehirlerimiz de cok guzel. Sadece denize sinirlari yok.
Mesela benim bizzat host family olan Ingiliz tanidiklarim var. Iclerinden bazilari cok harika insanlar ve cok guzel yemekler yapiyorlar. Mesela bir tanesi var kendi sandwich dukkani var. Her ogrencisi kilo alip donuyor, oyle guzel besliyor ogrencileri. Kimisi var ogrenciye donmus hazir yemek verip kendi ailesine harika yemekler hazirliyor. Kimisi var ogrenciyi alisverise cikarip supermarkete goturup ne yemek istersen al pisireyim diyor. Kimisi misir gevregini ve sut sisesini onune koyup, iste kahvalti bu diyor her sabah. Dedigim gibi tamamen sans. E okullar da yeni aile bulmak icin ilave para istiyorlar vs. Yani ey ogrenciler isiniz zor ne diyeyim. Bournemouth'a gelen olursa esimin yapacagi guzel bir Turk yemegi sozu verebilirim sadece o olur. Saygilar.