Son ziyaretiniz: Sistem saati: Sal Şub 07, 2012 11:23 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 6 ileti ] 
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Ortak yada is arkadaslari araniyor
İletiTarih: Sal Ağu 31, 2010 4:43 pm 

Merhabalar, ben 2 yildir Londrada ogrenciyim. Ankara anlasmasina bas vurup is kurmak istiyorum. IT destek, cagri merkezi ve leaflet dagitma is tecrubelerim var. Ayrica IT sertifikam bulunmakta. Ingilizce seviyemde oldukca iyi.

Ingilterede is kurmak ve para kazanmak istiyorum. Bir miktar sermayem bulunmakta. Guvenilir, iyi karakterli birisiyim. Ingilteredeki sistem ve hayat bilgim iyi ayrica Ingilizcemde cok iyi. Yanliz tek basima bir ise girismek istemiyorum kendi alanim bile olsa, ayrica kendi alanim disinda bir ise girismek istersem isi bilen kisilerle calismak cok daha saglikli olur diye dusunuyorum. Bu yuzden ortak yada ortaklar ariyorum. Bilgisayar servis/tamir, internet cafe, leaflet dagitimi yada cagri merkezi isi olabilir. Yada benim alanim disinda baska bir isede ortak olabilirim (danismanlik, cafe vs.), is plani aklima yattigi ve anlasma saglandigi halinde. Eger is tecrubesi baslangicta olmasa bile azimle, pratik zekayla ve zamanla kazanilabilecegini dusunuyorum. Bunun haricinde en onemli faktor bence guvenilir ve iyi karakterli bir ortak olmak.

Eger Ingilterede is kurup para kazanmayi dununen ciddi arkadaslar varsa, is alani ne olursa olsun benimle ozelden temasa gecerseniz sevinirim. Birlikte is yapamasak bile iyi arkadasliklar kurmak hos olur.

En son abc_03 tarafından, Per Nis 07, 2011 7:04 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: Ortak yada is arkadaslari araniyor
İletiTarih: Per Eyl 02, 2010 2:32 am 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

abc_03 yazdı:
Merhabalar, ben 2 yildir Londrada ogrenciyim. Ankara anlasmasina bas vurup is kurmak istiyorum. IT destek, cagri merkezi ve leaflet dagitma is tecrubelerim var. Ayrica IT sertifikam bulunmakta. Ingilizce seviyemde oldukca iyi.

Ingilterede is kurmak ve para kazanmak istiyorum. Bir miktar sermayem bulunmakta. Guvenilir, iyi karakterli birisiyim. Ingilteredeki sistem ve hayat bilgim iyi ayrica Ingilizcemde cok iyi. Yanliz tek basima bir ise girismek istemiyorum kendi alanim bile olsa, ayrica kendi alanim disinda bir ise girismek istersem isi bilen kisilerle calismak cok daha saglikli olur diye dusunuyorum. Bu yuzden ortak yada ortaklar ariyorum. Bilgisayar servis/tamir, internet cafe, leaflet dagitimi yada cagri merkezi isi olabilir. Yada benim alanim disinda baska bir isede ortak olabilirim (danismanlik, cafe vs.), is plani aklima yattigi ve anlasma saglandigi halinde. Eger is tecrubesi baslangicta olmasa bile azimle, pratik zekayla ve zamanla kazanilabilecegini dusunuyorum. Bunun haricinde en onemli faktor bence guvenilir ve iyi karakterli bir ortak olmak.

Eger Ingilterede is kurup para kazanmayi dununen ciddi arkadaslar varsa, is alani ne olursa olsun benimle ozelden temasa gecerseniz sevinirim. Birlikte is yapamasak bile iyi arkadasliklar kurmak hos olur. Mail adresim: brave34heart@hotmail.com

dostum dusuncelerin cok guzel basarılı olacagına inanıyorum yapacagın iste,bende ileride kendi isyerimi dusunuyorum burda kalmaya devam edersem uk de gerekli ticaret tecrubesi edindikten sonra, oncelikle ticaret yapan bir aileden geldigim icin kesinlikle ortaklı isi tavsiye etmiyorum ben simdiye kadar cevremde bozulmayan,problemsiz,kavgasız,ortaklık gormedim buna kardeslerde dahil hatta,kutsal kitabımız uzerine yemin edip ayrılanları bile gordum bunun burdaki vatandaslarımızdada farklı degil hatta cok daha kotu,malesef burdaki isyerlerinin cogu 90 larda gelen ozellikle iltica kokenlilerin elinde bunlarda malesef para icin herseyi yapacak kisiler,argo tabirle SHARK! gibi bekliyolar saldırmayı zaten iki kelime konusursan hemen yandaki marketi,take away,berberi cekistir altan girer usten cıkar(tabiki isini dusgun yapanları tenzih ediyorum ama benim gordugum %80 boyle) malesef emegin ve paran somurulebilir,dedigim gibi ortaklı ise girmeni tavsiye etmem az olsun kucuk olsun senin olsun dusuncesi iyidir,soyle yapabilirsin hedef sectigin is kolunda belli bir sure calısıp isi ogrenip kendin devam edebilirsin(hedef kitle nerden mal alınır vb) ama illaki ortaklık dusunursen forum vasıtasıyla bir arkadasımızla yapabilirsin ilgilenen en azından sitedeki arkadaslar belli bir birikimde ve gordugum kadarıyla herkez kendi ekmeginin pesinde ve saygı cercevesinde ilgilenen veya tanıdıgı olan cıkacaktır veya yerel ilan gazetelerinde ortak arayan ingilizler var mesela adam yaslı islek dukkanı var yasından dolayı ortak arıyor vb..........bu arada cok detaylı yazdım umarım yazdıklarımı yanlıs anlamazsın.amacım sadece zor kazandıgın birikimini kaybetmemeni istemem,

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Eyl 02, 2010 11:43 pm 

pgs79 yazdı:
dostum dusuncelerin cok guzel basarılı olacagına inanıyorum yapacagın iste,bende ileride kendi isyerimi dusunuyorum burda kalmaya devam edersem uk de gerekli ticaret tecrubesi edindikten sonra, oncelikle ticaret yapan bir aileden geldigim icin kesinlikle ortaklı isi tavsiye etmiyorum ben simdiye kadar cevremde bozulmayan,problemsiz,kavgasız,ortaklık gormedim buna kardeslerde dahil hatta,kutsal kitabımız uzerine yemin edip ayrılanları bile gordum bunun burdaki vatandaslarımızdada farklı degil hatta cok daha kotu,malesef burdaki isyerlerinin cogu 90 larda gelen ozellikle iltica kokenlilerin elinde bunlarda malesef para icin herseyi yapacak kisiler,argo tabirle SHARK! gibi bekliyolar saldırmayı zaten iki kelime konusursan hemen yandaki marketi,take away,berberi cekistir altan girer usten cıkar(tabiki isini dusgun yapanları tenzih ediyorum ama benim gordugum %80 boyle) malesef emegin ve paran somurulebilir,dedigim gibi ortaklı ise girmeni tavsiye etmem az olsun kucuk olsun senin olsun dusuncesi iyidir,soyle yapabilirsin hedef sectigin is kolunda belli bir sure calısıp isi ogrenip kendin devam edebilirsin(hedef kitle nerden mal alınır vb) ama illaki ortaklık dusunursen forum vasıtasıyla bir arkadasımızla yapabilirsin ilgilenen en azından sitedeki arkadaslar belli bir birikimde ve gordugum kadarıyla herkez kendi ekmeginin pesinde ve saygı cercevesinde ilgilenen veya tanıdıgı olan cıkacaktır veya yerel ilan gazetelerinde ortak arayan ingilizler var mesela adam yaslı islek dukkanı var yasından dolayı ortak arıyor vb..........bu arada cok detaylı yazdım umarım yazdıklarımı yanlıs anlamazsın.amacım sadece zor kazandıgın birikimini kaybetmemeni istemem,

Arkadasim oncelikle cok tesekkur ederim saolasin yazin ve goruslerin icin. Acikcasi ben su anda henuz arastirma asamasindayim. Tam olarak napabilirim, nasil yaparim, riski kazanci nolur bunlari arastiriyorum su anda. Tabi bu konuda bu isleri yapmis yada yapmakta olan veya is kurma konusunda ilgisi olan kisilerle iletisime gecmek, bilgi gorusleri paylasmak cok faydali olur diye dusunuyorum.

Partner isine gelince iki tarafta fazla riske girmeden, kaybetcek cok sey olmadan en azindan baslangic asamasinda fena fikir degil bence. Tabi bu duruma gore degisir. Benim durumum su anda cok fazla sermayem yok ikincisi henuz karar veremedim ne yapsam, nasil yapsam, market varmi vs... Ayrica basarisiz olumsuz ortaklik hikayeleri olsada basarili olmus pozitif hikayelerde yok degil. Tabi ikisi arasinda oran yapilir ne cikar onu bilemem lol. Bakalim nolcak ben arastircam bakicam elimden geleni yapicam oldu olmadi kismet artik. Olmadi Tr de bakicam kendi isimi yapma firsatlarina falan. Herseyin hayirlisi ne diyim...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Mar 31, 2011 6:13 pm 

aslinda iyi bir fikir ortaklik sermayeleri birlestir ac bir yer calis bir sene 2 sene ondan sonra gerekirse sat ayril ondan sonrada tek basina yer acicak kadar parayi biriktirmis olursun ama guvenilir kimi bulucan genc arkadaslar olursa bende birlikte ortak bir yer dusunurdum eger londraya yakin bir yerlerde dukkan isi olursa uygun fiyata 2 kisi ben varim bir elin nesi var 2 elin sesi var :) bu arada benim tek ilgi alanim kebab baska kebabci arkadaslar varsa benim gibi dusunen gercekten ihtiyaci olanlar yazarsa sevinirim

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Kas 08, 2011 9:50 am 

merhaba,
yazınız 2009 tarihli, acaba halen geçerli midir?buna benzer bir isteğim var.. konuşmak isterim.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Kas 10, 2011 9:16 pm 

Kardeşim o üyelik tarihi,
konu "Ağu 31, 2010 5:43 pm" tarihinde açılmış,
Umarım aktiftir

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 6 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC