Son ziyaretiniz: Sistem saati: Çar May 23, 2012 1:24 pm

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 2 ileti ] 
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: okurken tekniker olarak çalışabilirmiyim
İletiTarih: Pts Oca 31, 2011 9:45 pm 

slm arkadaşlar türkiyede iki yıllık inşaat bölümünden mezunum aslında yeni zelanda ya mühendislik için devam etmeye gidicektim ama ingiltere de okuma fırsatım olursa eğitimime orda devam etmek istiyorum sormak istediğim şu ingilterede tekniker olarak çalışarak aynı zamanda okuma imkanım varmıdır ayrıca londrada okumak istiyorum bana londrada 1+1 ev kiralarının ne kadar olduğunu ayrıca londra gibi bi yerde aylık geçim masraflarımın ne kadar olucağı hakkında bilgi verirmisiniz ayrıca 2010-2011 inşaat mühendisliği ücretlerini öğrenmek istiyorum forumda araştırma yaptım ama genellikle eski tarihli olduklarından konu açtım son olarak ingilizce çok iyi bi düzeyde değil öncelikle londrada ingilizce eğitimi ardından mühendisliğe devam etmek istiyorum bu konudada bilgilendirirsenin sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: okurken tekniker olarak çalışabilirmiyim
İletiTarih: Cum Şub 11, 2011 1:08 am 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

slm dostum ilk once en asa asa 7 aylik okula yazilacaksin ki ingilterede tekrar vizeni uzatabilesin
calisma hakkin haftada 10 saat olacak en fazla londrada hangi bolgede ev tutmayi dusunuyorsun
1nci bolgede 1+1 ler 700 pounddan basliyo 1 oda 100 pound haftalik masraflar kisiden kisiye degisir yemek icme 100 poun bulur yine haftalik yol parasi var is okul ev arasi gunluk en az 5 pound ee gezeceksin hadi tutumlusun 100 pound ona de bide ole ha deyince is bulunmuyo
hukumet kemer sikmaya yoneldi 100 binlerce kisi yine issiz kalacak devlet yardimi alma hakkinda yok yani buraya tam tesekkullu yerlesebilmen icin banka yuklu bir miktar paran olmasi lazim yoksa surunursun burda hayat sartlari agir herseye vergi odeuyorsun

kal saglicakla

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 2 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz