Son ziyaretiniz: Sistem saati: Çar May 23, 2012 10:12 pm

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 3 ileti ] 
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Okul degisikligi yapıp beklemek mumkun mu?
İletiTarih: Çar Ekm 26, 2011 11:41 am 

merhaba arkadaslar,

İngiltere vizemi gec aldım ama suan okula kayıtın süresi bittigi icin okula kayıt da yapamıyorum.
sizce bu vizeyle ingiltereye gidip orda yeni bir okul arastırması yapıp ve beklemek mumkun mudur?

Tesekkurler.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: Okul degisikligi yapıp beklemek mumkun mu?
İletiTarih: Per Ekm 27, 2011 5:46 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

sakın herhangi bir okula kayıt yapmadan ingiltereye giriş yapma.. hava limanın da hangi okula gideceksin diye sorduklarında ne cevap vericen??? şeyyy ben okulumu burda ayarlıcam, ben daha önce bir okula kayıt yaptırmıştım da süresi geçti dee falan da filan :D zaten havalimanından geri postalamak için küçücük bahane arıyorlar! sana havalimanındaki memurun söyliyeceğini aynen söyliyeyim, diyeceki : sen bu vizeyi başka okulun evraklarıyla almışsın, ve kayıdın zaman aşımına uğramış.. ve dolasıyla elindeki vize geçersiz....

senin durumunun aynısı pakistanlı bir öğrenci okulun birine kayıdını yaptırıyor, ve vizesini alıyor .. ve sonra o okula gitmiyor kafasına göre başka bir okula kayıt yaptırmak için ingiltere giriş yapıyor sonra nemi oluyor izlede gör ... PAKET OLUYOR ... aşağıda link verdim tıkla izle...

http://www.youtube.com/watch?v=GqcZBvAz ... re=related

buda sınırdışı edilişi .... http://www.youtube.com/watch?v=FqF9KKwE ... re=related

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: Okul degisikligi yapıp beklemek mumkun mu?
İletiTarih: Çar Arl 14, 2011 2:39 pm 

evet glenzboy çok güzel açıklamış. Hatta bazı acentalar öğrencilere bildirmeyi unutuyorlar okulun kabul kağıdını ülkeye girişte muhakkak yanınızda bulundurun aksi taktirde bir odaya alıp bir saat sorularla bunaltabilirler sizi.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 3 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz