Son ziyaretiniz: Sistem saati: Çar May 23, 2012 10:12 pm

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 12 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Öğrenciyim,turistik vize için ne yapmalıyım?
İletiTarih: Per Ekm 20, 2011 9:53 am 

sömestrda ingiltereye gideceğim,halam orda ama halamın yanında kalacağım demeyeceğim,otel rezervasyonu göstericem, ama benim hangi belgeleri götürmem lazım teşekürler.

En son rza1 tarafından, Cum Ekm 21, 2011 9:02 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: Öğreniyim,turistik vize için ne yapmalıyım?
İletiTarih: Cum Ekm 21, 2011 7:24 am 

yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Ekm 21, 2011 6:58 pm 
Site Müdavimi

sana ilgili basvuruda sorulucak,ingilterede yakinin kimsen varmi diye,bak once forumu oku,sonra tavsiyem dik durman lazim vize basvurusunda,hersey dogru olmak zorunda buna mecbursun,ailenin durumu iyi ise sana sponsor olabilir annen yada baban ve ingilterede halanin yaninda kalacagini onlarinda belgelerine ihtiyacin var

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Ekm 21, 2011 9:02 pm 

aslında halamları pek işin içine katmak istemiyorum, eniştem ve halam çalışmıyor bu da sorun olur diye katmak istemiyorum işin içine. otel rezervasyonu gösterebilirim.

ailemin durumu iyi tapuları,babamın emekli maaşını ve banka hesaplarını gösterebilirim.

peki okuldan ne gibi evraklar almam lazım ?
birde ocakta gidicem ama uçak biletini şimdiden rezervasyon etsem sorun olurmu ?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: Öğrenciyim,turistik vize için ne yapmalıyım?
İletiTarih: Cmt Ekm 22, 2011 5:12 am 
Site Müdavimi

ucak biletini rez. yapma sadece ilgili tarih icin print yap gidis ve donus detay amacli,ailenin durumu iyi ise turistik vize basvurusunda bulunabilir,sure 2 hafta makuldur.yine basvuruda ilgili otelde kalicagini belirtmen lazim,ayrica vardigin zamanda ilgili otelde rez. yapilmis olmasi lazim.yoksa geri gonderirler,ayrica gidecegin yer mutlaka turistik olmasi ve gidecegin gezecegin yerleride yazman lazim
elbette okulundan ogrenci olduguna dairde tum belgelerini almalisin
yani inandirici olmalisin
isin kisasi budur

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Ekm 22, 2011 12:18 pm 

enca48 yazdı:
ucak biletini rez. yapma sadece ilgili tarih icin print yap gidis ve donus detay amacli,ailenin durumu iyi ise turistik vize basvurusunda bulunabilir,sure 2 hafta makuldur.yine basvuruda ilgili otelde kalicagini belirtmen lazim,ayrica vardigin zamanda ilgili otelde rez. yapilmis olmasi lazim.yoksa geri gonderirler,ayrica gidecegin yer mutlaka turistik olmasi ve gidecegin gezecegin yerleride yazman lazim
elbette okulundan ogrenci olduguna dairde tum belgelerini almalisin
yani inandirici olmalisin
isin kisasi budur

selam,öncelikle sorularımı dikkate alıp yardımcı olduğunuz için teşekürler.
peki easyjette nasıl rezervasyon edebilirim?daha önce hiç uçak bileti rezervasyon etmemiştim.
çünkü şu an biletler ucuz ve ileride pahalı olmadan almak istiyorum teşekürler.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Ekm 22, 2011 4:00 pm 
Site Müdavimi

easyjet,pegasus,Thy yada british airways farketmez uye olman durumunda formalite icabi gidecegin ve geri donus tarihi ile rez.formu print yapican basit

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Mar 18, 2012 11:57 pm 

merhaba arkadaşlar. benim bi sorum olucak. izmir de ikamet ediyorum. 2010'da fransa'ya, 2011'de almanya'ya geçen hafta da yine fransa'ya vize aldım. bu sefer fransa'ya gitmişken ingiltere'ye de gitmek istiyorum. onun içinde evraklarımı hazırladım. salı günü rendevum var. öğrenciyim banka'ya 20bin yatırdım 3 hafta önce ve ingilizce yazılı belge aldım bankadan. anne babanın emekli olduklarını da dair kağıt aldım sgk'dan bankadan da emekli paralarını çektiklerine dair hesap dökümleri ve kredi kartı ekstreleri aldım. ruhsat ve tapu fotokopileri askerlik durum belgesi v.s... hepsini tamamladım. sorun yaşarmıyım acaba?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Mar 20, 2012 1:19 am 
Site Müdavimi

anlamadigim 20 bin niye yatirdin bir anda ve bu paranin gelirini kanitlayabiliyorsan kagit uzerinde sorun cikmaz hem ogrencisin bu 20 bin nerden geldi sorarlar.ama kanitlarsan en fazla 1 haftada alirsin iyi sanslar

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Tursit Vizesi Hakkında
İletiTarih: Cum Nis 06, 2012 11:03 pm 

İyi günler arkadaşlar , turist vizesi hakkında birşeyler sormak istiyorum.Öncellikle ben öğrenciyim belli bi gelirim yok.İngiltere'de bir ailenin yanında kalıcam.Onlar bana davet yollayacaklar.Banka hesabımada 1000tl-1500 tl arası para koyabilirim yanlızca.Ama orda hiç para harcamıycam bu para formalite icabı onlar benim yeme içme konaklama masraflarımı üstlenicekler.Şunu soruyorum benim banka hesabı açmam gerek var mı?.Varsa bu para yeterli olur mu ? Onlar davetiyeye yazacaklar benim para harcamayacağımı.Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 12 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz