Son ziyaretiniz: Sistem saati: Çar May 23, 2012 10:11 pm

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 136 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: OCAK 2012 YERLEŞİM BAŞVURUSU,VIZE ALANLAR,ALAMAYANLAR BURAYA
İletiTarih: Pzr Arl 11, 2011 9:13 pm 
Site Müdavimi

merhaba
ben 24 kasımda zorunlu dil sınavına girdim...sınavdan a2 aldım ..başvurumu ocak ayında yapmayı planlıyorum başvuru için vize ofisleriyle görüşmedim kendim yapmayı düşünüyorum..daha önce müracat eden arkadaşlar varsa bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim..

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: ocak ayı yerleşim vizesine müracat edecek arkadaşlar
İletiTarih: Pts Arl 12, 2011 12:16 am 
Site Müdavimi

ben saat 1 de girdim sınava ..zordu çok kolay bi sınav değildi ama yinede geçmek beni memnun etti ..dilerim bundan sonraki aşamalarıda sorunsuz ve eksiksiz tamamlayıp eşime bir an önce kavuşurum..

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: OCAK 2012 YERLEŞİM BAŞVURUSU,VIZE ALANLAR,ALAMAYANLAR BURAYA
İletiTarih: Pts Arl 12, 2011 10:26 am 
Site Müdavimi

Hazırlaman gereken belgeleri forumda bulabilirsin,çok sıra dışı bir durumun yoksa başvurunu kendin yap derim..danışmanlara para kaptırmaman dileğiyle .. Bol şans !!!

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Arl 12, 2011 12:11 pm 

bu ayda basvuracak arkadaslarin cok dikkatli basvuruda bulunmasini tavsiye ederim(bende dahil)..bunada gerek yoktur ,olmasada olur dediginiz evreklari bile sunmaniz iyi olacaktir,,,cunku nisan yasalari yururluge girerse ayni evraklarla ikinci kez basvuru sansimiz olmayacak en basta a1 -a2 dercecesinde dil sertifikalarinin bir hukmu kalmayacak....xx

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Arl 12, 2011 10:00 pm 
Site Müdavimi

exicise_06 yazdı:
bu ayda basvuracak arkadaslarin cok dikkatli basvuruda bulunmasini tavsiye ederim(bende dahil)..bunada gerek yoktur ,olmasada olur dediginiz evreklari bile sunmaniz iyi olacaktir,,,cunku nisan yasalari yururluge girerse ayni evraklarla ikinci kez basvuru sansimiz olmayacak en basta a1 -a2 dercecesinde dil sertifikalarinin bir hukmu kalmayacak....xx

evraklar hakkında bilgi alabilirmiyim..zira eksik evrak zaman kaybı stressssss..birde çevirmen konusunda bilgi alabilirmiyim?nikah işlemlerimiz yapılırken yanlış tercümelerden bayağı dilimiz yandı.eşim pasaport vize sayfalarını mail olarak yollayacak ben çıktıları alıp konsolosluğa sunacığm sorun olurmu?birde eşimin yazması gereken mektup hakkında kısaca bilgi verirmisiniz? teşekkürler

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Arl 12, 2011 11:49 pm 

evrak tercume konusunda bence hic bosuna para harcama sonucda adamlar gunde ayni evraklardan kac tane inceliyorlar,daha hic evraklarin ingilizce degil diye de red alan olmadi, gecen seneki basvurumda bende tercume yaptirmadim hic bir evragimi ve aldim vizemi...evraklarininin resmi nitelik tasiyan banka acconts,is kontrati esinin ve benzeri evraklarin yeni tarihli olmasina dikkat et yanlizca, bir ayi asmis tarihli evrak sunma bence..birde nufusdan formul b yi alip fahri konsolusluktan uk ye postaliyorsun ve esinin evine ayni belgenin ingilizce hali ve onaylanmisi geliyor onuda eklemeyi unutma...mektup tada sadece uk ye gidip esimle yasamak istiyorum gibi kisa konular gecme derim...iliskinizin basladigi tarihten bu gune kadar olan herseyi yazin mumkun oldugunca net tarihler kullanin,mektubun iceriginde de beraber yasamak icin ne kadar zorluklar,sikintilar cektiginizi birbirinizi gormek icin harcadiginiz paralari falan yazin tarihler kullanarak,mektupta tarih konusuna dikkat diyorum cunku banka dokumanlarini verdigin zaman incelerler o tarihte ne harcamar yaptiginizi,,esinin e mail adresinde turkiyeye gelis gidis ucak biletlerinin kayitlari vardir,onlarida print yapip eklemeyi unutmayin,,,dedigim gibi nisan yasasina yakalanmamak icin porfek hazirlik yapmaliyiz,,xxx

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Arl 13, 2011 11:24 am 
Site Müdavimi

exicise_06 yazdı:
evrak tercume konusunda bence hic bosuna para harcama sonucda adamlar gunde ayni evraklardan kac tane inceliyorlar,daha hic evraklarin ingilizce degil diye de red alan olmadi, gecen seneki basvurumda bende tercume yaptirmadim hic bir evragimi ve aldim vizemi...evraklarininin resmi nitelik tasiyan banka acconts,is kontrati esinin ve benzeri evraklarin yeni tarihli olmasina dikkat et yanlizca, bir ayi asmis tarihli evrak sunma bence..birde nufusdan formul b yi alip fahri konsolusluktan uk ye postaliyorsun ve esinin evine ayni belgenin ingilizce hali ve onaylanmisi geliyor onuda eklemeyi unutma...mektup tada sadece uk ye gidip esimle yasamak istiyorum gibi kisa konular gecme derim...iliskinizin basladigi tarihten bu gune kadar olan herseyi yazin mumkun oldugunca net tarihler kullanin,mektubun iceriginde de beraber yasamak icin ne kadar zorluklar,sikintilar cektiginizi birbirinizi gormek icin harcadiginiz paralari falan yazin tarihler kullanarak,mektupta tarih konusuna dikkat diyorum cunku banka dokumanlarini verdigin zaman incelerler o tarihte ne harcamar yaptiginizi,,esinin e mail adresinde turkiyeye gelis gidis ucak biletlerinin kayitlari vardir,onlarida print yapip eklemeyi unutmayin,,,dedigim gibi nisan yasasina yakalanmamak icin porfek hazirlik yapmaliyiz,,xxx

bilgilerin için teşekkürler ..yalnız şeyi anlamadım nufustan ne almam gerekiyor?ben 2 ay önce vukuatlı ve apostilli nufus kayıt örneği aldım ve savcılıktan sabıka kaydı yine apostilli ama 2 ay oldu bu evrakları yeniden mi alayım yoksa geçerlimi aldıklarım zira ocak ayında başvuru yapıcam yani 3 yada 4 ay öncesi olacak bu evrakların alınma tarihi

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Arl 13, 2011 3:50 pm 

nufusa git evlenme cuzdanini goster"formul b"istiyorum de...biz bu belgeyi turkiyede bir fahri konsolosluga goturduk ve onlar uk ye postaladi,,,ve 3 hafta sonra esimin uk deki evine ingilizce versiyonu geldi...bu belgeyide ekle derim...sabika kaydi vb belgelerinin alimi sadece 5 dk surer bence yeni tarihli vermeye ozen goster,,,

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Evraklar Hakkında Yardım Lütfen
İletiTarih: Sal Arl 13, 2011 6:33 pm 

Merhaba tüm forum takip edenler...kaç ayddır başvurcam başvurcam derken bir türlü başvuraamadım hala.evraklarımı hazirandan itibaren hazırlıyorum..hamileyim die bi avantajım olur die düşünüyordum ama doğumu ingilterede yapmak nasip değilmiş.yetişemicem.ocak sonları gibi yaapaabilicem başvurumu...ama evraklarımın çoğunu tercümana çevirtmiştim..sxabıka kaydım.ikametgahım falan hep haaziran tarihli bunlar sorun olurmu???tekrardan yeni belge alıp yeniden mi çevirteyim bilginize ihtiyacım var...birde nisanda kanunlar kesinlikle değişecek..doğumumda nisanda.bu durumda bebeğim olmadan nisan gelmeden vizeye başvurmam gerek..inşallah alırsam vizeyi sonra sıra bebeğe gelicek ben vizeyi alddıktan sonra bebek için vize kolay olurmu onun için neler gerekecek???? Lütfen bilenler tüm sorularımı cevaplayın beni de aydınlatın tşkrler herkese.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Arl 13, 2011 7:56 pm 
Yeni Üye

vizeyi alir almaz git,dogumu uk de yap derim...bebek icin vize prosudurlerini bilmiyorum ama mutlak onunda ugrastirici ve maddi boyutlari vardir.....evraklari ingilizceye cevirme konusu sana kalmis..ama evrak tarihi yenilimede ne maddi ne zaman alan bir durum yok.....kararlar senin xxx

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 136 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git: