Son ziyaretiniz: Sistem saati: Çar May 23, 2012 10:10 pm

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 136 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: OCAK 2012 YERLEŞİM BAŞVURUSU,VIZE ALANLAR,ALAMAYANLAR BURAYA
İletiTarih: Çar Şub 01, 2012 3:15 pm 

slm herkese 04.01 başvuru tarihim gaziantepten umarım herkesin vizesi olumlu olur :)

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Şub 02, 2012 8:53 pm 
Üye

parsurut yazdı:
arkadaslar selamlar
umarim herkesin basvurusu en kisa zamanda olumlu olarak sonuclanir
bizde 26 ocakta istanbuldan basvurduk bildigim 3 cift daha var sizlerle beraber su ana kadar toplam 9oldu basvuru sayisi sureyi etkilermi?
30ocak pazartesi aradilar
-esinizin vize basvurusunu halen destekliyormusunuz?
-fulltime calisiyormusunuz?
-esinizin dogum yeri ve tarihi nedir?
-calistiginiz yer suan acikmi?
diye 4 soru sordular.

benim merakettigim ben suanda 2 parttime iste calisiyorum bu bir sorun teskil edermi?
bir bilgisi olan varmi?

hayırlısı olsun arkadaşım, başvuru sayısının süreyi çok fazla etkileyeceğini düşünmüyorum ama gördüğüm kadarıyla genelde 8-10 haftada sonuçlanıyor.
asıl önemli olan eşinin maddi durumu, yaşantısı vs. diyorlar. evrakların tamsa bir sorun olacağını düşünmüyorum, umarım herkes kısa sürede alır vizesini..
kolay gelsin.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Şub 02, 2012 8:57 pm 
Üye

tek_27 yazdı:
slm herkese 04.01 başvuru tarihim gaziantepten umarım herkesin vizesi olumlu olur :)

sana da hayırlı olsun tek_27, aramızda senden erken başvuran yok bildiğim kadarıyla..
haber aldığında bizleri bilgilendirirsen çok seviniriz ve heyecanlanırız eminim :)
hadi bakalım..

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Şub 03, 2012 9:38 pm 
Site Müdavimi

merhaba arkadaşlar 20 ocakta başvurumu yaptım 23 ocakta eşim aramışlar fakat duymadığı için ulaşamamışlar halen beklemedeyiz tekrar arasınlar diye belki de aramazlar evraklarım işleme alınmış sanırım mart ayında sonucu öğreneceğim herkese bol şans

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Şub 06, 2012 7:18 am 
Yeni Üye

fatma philips yazdı:
merhaba arkadaşlar 20 ocakta başvurumu yaptım 23 ocakta eşim aramışlar fakat duymadığı için ulaşamamışlar halen beklemedeyiz tekrar arasınlar diye belki de aramazlar evraklarım işleme alınmış sanırım mart ayında sonucu öğreneceğim herkese bol şans

Arkadaşım aynısı bizim başımızada geldi..Eşimi sabah konsolosluktan aramışlar eşim duymamış telefonu daha sonra iş yerini aramışlar
Sayın ...... ordamı çalışıyor?
Saat kaçta işe başlıyor?
falan diye bir kaç soru sormuşlar kapamışlar ve daha sonra eşimi bir daha aramadılar.Senin eşinide bir daha arayacaklarını sanmıyorum ama hiç bir problem çıkmaz kafana takma diye söylüyorum.İyi günler dilerim..

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Şub 06, 2012 8:32 pm 
Site Müdavimi

eda yazdı:
fatma philips yazdı:

Arkadaşım aynısı bizim başımızada geldi..Eşimi sabah konsolosluktan aramışlar eşim duymamış telefonu daha sonra iş yerini aramışlar
Sayın ...... ordamı çalışıyor?
Saat kaçta işe başlıyor?
falan diye bir kaç soru sormuşlar kapamışlar ve daha sonra eşimi bir daha aramadılar.Senin eşinide bir daha arayacaklarını sanmıyorum ama hiç bir problem çıkmaz kafana takma diye söylüyorum.İyi günler dilerim..

umarım inşallah :)

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Şub 07, 2012 4:47 pm 

aralık ayına bakılırsa 3 hafta sonra bizimde cevaplar gelmeye başlar hayırlı haberler alırız inşl

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Şub 10, 2012 9:32 am 
Üye

arkadaslar Aralik ayi bitti.en son basvuranlar ben ve sel rumuzlu arkadasti.Pazartesiden itibaren Ocak ayi sonuclanmaya baslar.Hepinize bol sanslar.Allah gonlunuze gore versin.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Şub 10, 2012 10:17 am 

seko kardeş hayırlı olsun inl güzel bir haber alırsın sıra geldi ocak ayına :)

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Şub 10, 2012 12:22 pm 
Site Müdavimi

Ben kaldım sanırım ben ve ocak basında basvuran haftaya alıız vizemizi bi aksilik cıkmaz ise:D

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 136 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git: