Son ziyaretiniz: Sistem saati: Çar May 23, 2012 10:10 pm

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 152 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: ocak 2011 de basvuru yapanlar
İletiTarih: Çar Oca 26, 2011 1:04 pm 
Yeni Üye

arkdaslar ben 12 ocakta basvuru yaptın 2 gun once esımı aramıslar basvuruyu onaylıyomusun dıe srmuslar esimin is yerını aramıslar esımden dolayı orda calıyormu dıye sormuslar aralıkta basvuru yapan varsa yazssın arkdaslarr

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: ocak 2011 de basvuru yapanlar
İletiTarih: Çar Oca 26, 2011 1:19 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

hayırlı olsun en kısa zamanda vizeni alırsın insallah kardes.. Sunduğun Evrakları Paylaşırmısın + İngilzce Sefitikası Verdinmi? Derece yi yazarsan diğer arkadaşlarimizda Bilgilerinden Faydalanabrilir ....

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Oca 26, 2011 1:45 pm 
Yeni Üye

sundugum evraklar sıgorta dokumu aile nufus ornegı beden daha cok esımınkı onemlı ıste orda calıstıgın daır evrakalr banka dekonları evının olduguna dair sölesme eınde su foturası dogal gaz faturası elektrık felan bu dedıgım evraklar son 3 ayın olması lazım ıngılızce dil icinde ben kanun cıkmadan co arastıryordum bızım talebımız dogrultusnda COLLEGE OF EXCELLENCE nın CIELT sınavına girdim dört kisi girdik zaten bız zaten talepte bulunduk dort kısı aslında 10 olmadan sınav yapmıyorlar talepte bulunduk email cektik zor durumda olan arkdaslrımızda vardı saolsunlar kırmadılar bızı COLLEGE OF EXCELLENCE den temsılcı ocak 10 da geldi gelmeden hepımızı aradılar fotolarınızı bıze gonderın dıe bız burda fotoları gonderdık onlar orda sertıfıkalrı ayarladılar geldıler sınada gecene verıeklerdı gecmıyene verıceklerdı hepımzıde gectık sertifakalımızı verdıler o sekılde basvuru yaptık sınav hakkında listening ve speaking listening te 15 soru var yarısını yapman yeterli speakingte ise gelen ilgliz temsilciyle yuz yuze 8 dk gıbı gorusme yapıyor oyle ocak 12 de basvurmu yaptım ınsalla olumlu cevap gelir aralık 2010 da ve ocak 2011 de basvuru yapan varsa paylasabılırlermı allah hepımızın yardımcısı olsun

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Oca 26, 2011 9:26 pm 
Site Müdavimi

bende 18 inde başvurdum, dün eşimi aradılar aynı sorular. ins hayırlısı olur hepimiz için

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Oca 26, 2011 9:31 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

BEYOGLU arkadaşım vize başvurunu yaparken sundugun evrakları listelersen mutlu oluruz.şimdiden teşekkürler.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Oca 27, 2011 7:09 am 
Yeni Üye

beyoğlu ocak 18 de basvuru yaptın galiba sen hangi dil sertifikası ile basvuru yaptın paylasirsan sevinirim

allah yardımcımız olsun

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Oca 27, 2011 12:51 pm 
Yeni Üye

slm inşallah vizeni alırsın sende ki test belgesi ben dede vardı ama başvuru yapmadım kabul etmeyecekler diye aldığın zaman buraya yazarsan sevinirim.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Oca 27, 2011 1:19 pm 
Yeni Üye

tsk ederım oncelıkle kazım kabul etmezler dıye basvuru yapmadım demıssınızde neden boyle kanıya vardınız home office sitesinde kabul edılen sınvalar arasında bu sınavda sız neden kabul etmezlr dıye dusndunuz kafam karıstı acıklarsanız sevınırım bıde kazım sen bu sertıfkayı nerden aldın ne zaman aldın?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Oca 27, 2011 3:30 pm 

İleti: 5 sundugum evraklar sıgorta dokumu aile nufus ornegı beden daha cok esımınkı onemlı ıste orda calıstıgın daır evrakalr banka dekonları evının olduguna dair sölesme eınde su foturası dogal gaz faturası elektrık felan bu dedıgım evraklar son 3 ayın olması lazım ıngılızce dil icinde ben kanun cıkmadan co arastıryordum bızım talebımız dogrultusnda COLLEGE OF EXCELLENCE nın CIELT sınavına girdim dört kisi girdik zaten bız zaten talepte bulunduk dort kısı aslında 10 olmadan sınav yapmıyorlar talepte bulunduk email cektik zor durumda olan arkdaslrımızda vardı saolsunlar kırmadılar bızı COLLEGE OF EXCELLENCE den temsılcı ocak 10 da geldi gelmeden hepımızı aradılar fotolarınızı bıze gonderın dıe bız burda fotoları gonderdık onlar orda sertıfıkalrı ayarladılar geldıler sınada gecene verıeklerdı gecmıyene verıceklerdı hepımzıde gectık sertifakalımızı verdıler o sekılde basvuru yaptık sınav hakkında listening ve speaking listening te 15 soru var yarısını yapman yeterli speakingte ise gelen ilgliz temsilciyle yuz yuze 8 dk gıbı gorusme yapıyor oyle ocak 12 de basvurmu yaptım ınsalla olumlu cevap gelir aralık 2010 da ve ocak 2011 de basvuru yapan varsa paylasabılırlermı allah hepımızın yardımcısı olsun

bu sınava nerede girdiginizi ogrenebılırmıyım ben bu cumartesı brıtısh councıl sınavına gırecegım ama sıtres yaptm sızın bu gırmıs oldugunuz sınav kolay mı nerede gırdıgınızı yazarsanız sevınırım

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Oca 27, 2011 3:38 pm 

arkadaslar yazılanları okuyorumda konsolosluk eşlerinizi 2 3 gün arayla aramışlar ben başvurumu 5 ocakta yaptım ve ne eşimi ne beni nede iş yerni aramaşlar acaba ben daha önce 2 defa aile ziyareti vizesi almısım diemi anlamadım bende umarım herkes viezesini alabilir ama almayanlarda üzülmesin ingiltere öle hayalimizdeki bi yer degil herseyin hayırlısı

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 152 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git: