Forum kuralları
1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.
2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 2 ileti ] |
|
| Yazar |
Mesaj |
|
hayals
|
İleti başlığı: NİDO SPITALFIELDS VE THE LONDON SCHOOL OF ENGLISH HAKKINDA Tarih: Cum Şub 18, 2011 6:35 pm |
|
|
|
12 martta london'a gidiyorum dil eğitimi icin okulum the london school of english.ben en iyisi die duydum o yusden kayıt oldum.eğer orda olup bilen varsa önerirmi bu okulu? konaklamada ciddi sorunlar yasadım ve en nihayet nido spitalfields da yer buldum. onun yeri liverpool street teymiş.bi bilgisi olan varsa cok sevınırım.nasıl bi muhit nezih mi simdiiden cok tesekkurler.
|
|
| Sayfa başı |
|
 |
|
glsn
|
İleti başlığı: Re: NİDO SPITALFIELDS VE THE LONDON SCHOOL OF ENGLISH HAKKINDA Tarih: Cmt May 07, 2011 8:27 pm |
|
|
|
Merhaba, Ben de LSE'ye kayıt yaptırmak istiyorum fakat nasıl olduğu konusunda fikrim yok. Bugün çok fazla danışmanlık şirketiyle görüştüm ve kafam inanılmaz karıştı. Eurocentres diye bir okul daha varmış. Şirket onun için de iyi dedi. LSE daha profesyonelmiş ve yaş ortalaması yüksekmiş. Şuan LSE hakkında ne düşünüyorsun, nasıl gidiyor orada eğitim? Çok ama çok kararsız kaldım. Ne yapmam lazım? Beni yönlendirebilirsen çok sevinirim. Deneyimlemiş insanların fikirlerine ihtiyacım var.
|
|
| Sayfa başı |
|
 |
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 2 ileti ] |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|