Son ziyaretiniz: Sistem saati: Çar May 23, 2012 4:09 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 5 ileti ] 
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: nhs free quit kit -smoke free
İletiTarih: Pts Oca 25, 2010 10:37 pm 

merhaba

bildigim kadariyla saglik hizmetlerinden yararlaniyoruz fakat bir yerlesim vizeli olarak nhs in quit kit hizmetindende ucretsiz yararlanabilirmiyiz?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: nhs free quit kit -smoke free
İletiTarih: Sal Oca 26, 2010 4:15 pm 
Yardım Ekibi
Kullanıcı avatarı

zipper yazdı:
merhaba

bildigim kadariyla saglik hizmetlerinden yararlaniyoruz fakat bir yerlesim vizeli olarak nhs in quit kit hizmetindende ucretsiz yararlanabilirmiyiz?

Smoke free den yararlanabiliyorsun soyle sigarayi birakmanda yardimci olan kisiler var ve bunlar sana bedava nikotin bandi nikotin sakizi veriyorlar...nhs register yaparken hemsire sana zaten sigarayi birakmak isteyip istemedigini sorar ve seni yonlendirir

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Oca 26, 2010 9:23 pm 
Üye

Bende NHSe basvurdum sigarayi birakmak icin nikotin bandi ve sakizini onlar vemiyorlar sana recete yaziyorlar onuda eczaneden 7.20 ye satin aliyorsun bedava degil bedava alabilmen icin eczaneden sana sorular soruyorlar benefit alman lazim - issiz olamn lazim gibi sartlar var...
ama disaridan almaya kalksan ayni kiti 2 haftalik nikotin bandi ve bir sakiz 30 - 40 pound veriyorsun nhs ten alirsan sadece 14.4 pound.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Oca 27, 2010 1:27 pm 
Yardım Ekibi
Kullanıcı avatarı

selo1974 yazdı:
Bende NHSe basvurdum sigarayi birakmak icin nikotin bandi ve sakizini onlar vemiyorlar sana recete yaziyorlar onuda eczaneden 7.20 ye satin aliyorsun bedava degil bedava alabilmen icin eczaneden sana sorular soruyorlar benefit alman lazim - issiz olamn lazim gibi sartlar var...
ama disaridan almaya kalksan ayni kiti 2 haftalik nikotin bandi ve bir sakiz 30 - 40 pound veriyorsun nhs ten alirsan sadece 14.4 pound.

selo ben sigarayi bir ay once biraktim...100 luk nikotin sakizini 10 paunda aldim..nhs e gittigim zaman hemsire bana bazi adresler verdi bu adreslerde terapi gruplari oldugunu ve bedava nikotin sakizi vs vereceklerini soylediler.fakat ben gitmedimama istersen dedgim gibi nhs den sor

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Oca 28, 2010 1:10 am 
Üye

ne yalan soyleyim ben ancak 3 ay birakabildim bu hafta yeniden basladimsu pasaportun sitresi bitirdi beni ekimden beri pasaportu bekliyorum ankara antlasmasina basvurmustum red geldi bende apeal yaptim kazandim ama pasaport hala gelmedi tam 1 sene oldu buraya geleli,
neyse yeniden gidip nikotin bandi alicam galiba

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 5 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz