Son ziyaretiniz: Sistem saati: Çar May 23, 2012 3:13 pm

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 14 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: LONDRADA YASANAN OLAYLAR !!
İletiTarih: Sal Ağu 09, 2011 12:00 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

Arkadaslar londrada yasanan olaylari haberlerde takip ediyorum sureKLi gercekten cok uzuldum ..

Umarim en yakin zamanda devlet el atar .. Suan kimse birsey yapamiyor her taraf durmus ...

londrada yasayan vatandaslara Allah yardimcisi oLsun :arrow:

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: LONDRADA YASANAN OLAYLAR !!
İletiTarih: Sal Ağu 09, 2011 12:21 pm 
Üye

Undisputed47 yazdı:
Arkadaslar londrada yasanan olaylari haberlerde takip ediyorum sureKLi gercekten cok uzuldum ..

Umarim en yakin zamanda devlet el atar .. Suan kimse birsey yapamiyor her taraf durmus ...

londrada yasayan vatandaslara Allah yardimcisi oLsun :arrow:

Evet bende çok merak ediyorum umarım biraz önce çözüm bulunur ve son bulur :(((

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Ağu 10, 2011 12:30 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

Insallah Bugun biraz durum normal gibi...:s

dun gece bir 16 aylik bir bebegi copte bulmuslar diye duydum gercekten cok uzuldum... :shock:

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Ağu 10, 2011 10:15 pm 
Yeni Üye

ben londradayim . bugun sakin biraz . ama bunlar insan olamaz . insanliktan cikmis bunlar ....

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Ağu 10, 2011 10:42 pm 

kiniyorum... insallah inaniyorum ki kisa zamanda kontrol altina alinacak !!!!

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Ağu 11, 2011 12:33 am 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

Normaldede özellikle londra ve ingilterede suç deyince her taşın altından cıkan 1 sigara icin cinayet işleyen west indies ve afrikalılar bu sefer münferit yaptıkları işi toplu vandalizm,yağma ve çapulculuga dönüstürdüler,zaten amacın bütün gün kendini gangsa sanıp etrafta gezip torbacılık,hırsızlık,gasp,talan veya sokakta köpek gezdirmek,sokakta müzik dinleyip vatandaşı rahatsız etmek başka işin yok.hayatın nerden para bulup uyuşturucu, ayakkabı,iphone etc alırım ,O özendigin amerikadaki çeteler,sokakta hergün açlıktan kırılıyor senin gibi jobseeker almıyor,beleş devletten council house yok,collage ücretsiz degil,saglık ücretsiz degil,otobüs paranızı bile devlet veriyor topluma aldığınız hava bile zararken birde üstüne bu kirizde evine asgari ücretle ekmek götürecek adamın çalıstıgı dükkanını yakıyorsun,depoları kundaklıyorsun,otobüsü yakıyorsun,zaten otobüse binen adam gariban adam senin komşun bu kadarmı insanlıktan çıkılır,ingiliz devleti getirmiş aileni karayiplerden afrikadan yaşıtların orda açlıktan ölürken sen burda keyfin yerindeyken yedigin kaba ihanet ediyorsun... bu insanlar!!! evlere girip altın aramaya başlamış ,Çocuklara yardım toplayan charity shopları bile yagmalıyorsa,pet shoptan hayvan bile calıyorsa,poundland'i bile soymaya tenezül ediyorsa en katı cezayı hakediyor bence, bu arada en son Camiden çıkan 3 pakistanlı genc olayından sonra biraz zor artık sokaklarda böyle çakma gansta takılmaları benim bildigim pakistanlılar bunun acısını cıkarır.BU arada ingiliz polisi ve özellikle MET ilk günlerde çok tepki aldı ve çok plansız davrandılar ve çok eleştirildi tahminim benim tanıdığım ingiliz polisi bunun altında kalmaz olayların biraz yatışmasını bekliyor sanırım sonra hepsini tek tek görüntülerden alacaklar.................sonucta bizim gibi topluma saygılı kurallara uyan vergisini veren göcmenler bundan etkilenmez ve diger topluma zararı olanlarda en agır sekilde cezalandırılır,sonucta bu milyar pound zarar hepimizin cebinden çıkacak

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Ağu 11, 2011 6:56 am 
Üye

pgs79 yazdı:
Normaldede özellikle londra ve ingilterede suç deyince her taşın altından cıkan 1 sigara icin cinayet işleyen west indies ve afrikalılar bu sefer münferit yaptıkları işi toplu vandalizm,yağma ve çapulculuga dönüstürdüler,zaten amacın bütün gün kendini gangsa sanıp etrafta gezip torbacılık,hırsızlık,gasp,talan veya sokakta köpek gezdirmek,sokakta müzik dinleyip vatandaşı rahatsız etmek başka işin yok.hayatın nerden para bulup uyuşturucu, ayakkabı,iphone etc alırım ,O özendigin amerikadaki çeteler,sokakta hergün açlıktan kırılıyor senin gibi jobseeker almıyor,beleş devletten council house yok,collage ücretsiz degil,saglık ücretsiz degil,otobüs paranızı bile devlet veriyor topluma aldığınız hava bile zararken birde üstüne bu kirizde evine asgari ücretle ekmek götürecek adamın çalıstıgı dükkanını yakıyorsun,depoları kundaklıyorsun,otobüsü yakıyorsun,zaten otobüse binen adam gariban adam senin komşun bu kadarmı insanlıktan çıkılır,ingiliz devleti getirmiş aileni karayiplerden afrikadan yaşıtların orda açlıktan ölürken sen burda keyfin yerindeyken yedigin kaba ihanet ediyorsun... bu insanlar!!! evlere girip altın aramaya başlamış ,Çocuklara yardım toplayan charity shopları bile yagmalıyorsa,pet shoptan hayvan bile calıyorsa,poundland'i bile soymaya tenezül ediyorsa en katı cezayı hakediyor bence, bu arada en son Camiden çıkan 3 pakistanlı genc olayından sonra biraz zor artık sokaklarda böyle çakma gansta takılmaları benim bildigim pakistanlılar bunun acısını cıkarır.BU arada ingiliz polisi ve özellikle MET ilk günlerde çok tepki aldı ve çok plansız davrandılar ve çok eleştirildi tahminim benim tanıdığım ingiliz polisi bunun altında kalmaz olayların biraz yatışmasını bekliyor sanırım sonra hepsini tek tek görüntülerden alacaklar.................sonucta bizim gibi topluma saygılı kurallara uyan vergisini veren göcmenler bundan etkilenmez ve diger topluma zararı olanlarda en agır sekilde cezalandırılır,sonucta bu milyar pound zarar hepimizin cebinden çıkacak

Sürekli takip ediyorum ,ve çok üzülüyorum türk kardeşlerimiz ve müslüman kardeşlerimizi düşünüyorum Allahım hepinizi korusun bunlardan herşey beklenir şu mubarek günde inşallah en ağır şekilde cezalandırılırlar benim arkadaşlarım var okudukca acaba iyiler mi diye düşünüyorum Allaha emanetsiniz :(

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Ağu 11, 2011 9:57 am 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

olayı sadece bizimkiler olarak düşünmemek lazım kimsenin burnu kanamasın.ekmeginin derdindeki normal vatandaşsa Türk,ingiliz,japon,galli,polis,otobüs şöförü,budist,ortodoks farketmez,bunu yapan kaçkınlar en basit insani degerlerden yoksun kişiler, sonuçta bu yaşadıgın,ülkeye topluma saygı duymak ve kurallara uymak zorundasın ... bu arada tahmin ettigim gibi polis tek tek evlerden toplamaya başladı kamera görüntülerinden http://www.dailymail.co.uk/news/article ... lence.html

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Ağu 11, 2011 10:08 am 
Üye

pgs79 yazdı:
olayı sadece bizimkiler olarak düşünmemek lazım kimsenin burnu kanamasın.ekmeginin derdindeki normal vatandaşsa Türk,ingiliz,japon,galli,polis,otobüs şöförü,budist,ortodoks farketmez,bunu yapan kaçkınlar en basit insani degerlerden yoksun kişiler, sonuçta bu yaşadıgın,ülkeye topluma saygı duymak ve kurallara uymak zorundasın

Tabiki öyle bütün insanlar için geçerli söylediklerim Türkiyeden yazdığım için bu şekilde ifade ettim kimsenin canı yanmasın :(

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Ağu 11, 2011 3:41 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

cezalarini elbet cekecekler ! Suan baski yok ama kim ne etmisse elbette cezasini cekerler....

Londrada yasayanlara allah yardimcisi oLsun bugun anfield tarafini yakmislar gene :////

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 14 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz