Son ziyaretiniz: Sistem saati: Çar May 23, 2012 3:12 pm

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 13 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Londrada hangi dil okulunu seçmeliyim?
İletiTarih: Per Kas 18, 2010 4:15 pm 

Arkadaşlar öncelikle iyi bayramlar.

Londra'da 1 ocak 2011 den itibaren 3 aylık dil kursu almak istiyorum. Benim için önemli olan Dil kursunun kalitesi, kurstaki Türk öğrenci sayısı oranının az olması ve fiyat... Kimse net bir fiyat söylememiş forumda. Kurslar haftalık sanırım fiyatta haftalık ödeniyormuş. Rica etsem yukardaki belirttiğim koşullara uyan dil okulu tavsiye edebilirmisiniz? İngilizcem elementary seviyede. 3 ayda intermediate / upper-intermediate seviyesine gelebilirmiyim?

Yardımlarınız için şimdiden teşekürler.

Saygılarımla.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Londra'da hangi dil okulunu seçmeliyim?
İletiTarih: Pts Kas 22, 2010 1:53 pm 

Merhaba;
Bende İngiltere'deki dil okullarından herhangi birine gitmek istiyorum.Türk Öğrenci sayısı az ve eğitim kalitesi yüksek hangi dil okulunu önerirsiniz acaba?
Teşekkür ederim...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: Londrada hangi dil okulunu seçmeliyim?
İletiTarih: Sal Kas 23, 2010 10:37 pm 
Yeni Üye

Ben de dil eğitimi için bournemouth a gelmeyi düsünüyorum.Tavsiye edebiliceğiniz hem ekonomik hemde kalitesi iyi olan okullar hangileri ?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Nis 20, 2011 9:41 pm 

cuneyt83 yazdı:
Arkadaşlar öncelikle iyi bayramlar.

Londra'da 1 ocak 2011 den itibaren 3 aylık dil kursu almak istiyorum. Benim için önemli olan Dil kursunun kalitesi, kurstaki Türk öğrenci sayısı oranının az olması ve fiyat... Kimse net bir fiyat söylememiş forumda. Kurslar haftalık sanırım fiyatta haftalık ödeniyormuş. Rica etsem yukardaki belirttiğim koşullara uyan dil okulu tavsiye edebilirmisiniz? İngilizcem elementary seviyede. 3 ayda intermediate / upper-intermediate seviyesine gelebilirmiyim?

Yardımlarınız için şimdiden teşekürler.

Saygılarımla.

Londra'da az Türk diye birşey yok bence. İstanbul gibi karışık bir yer. Her milletten insan var. Bende yaz tatilinde gideceğim. Az Türk olması nedeniyle Bristol'ı seçtim.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Ekm 07, 2011 2:48 pm 

Biraz geç olacak cevap ama belki başkalarına faydası dokunur. EF'in Londra'daki okuluna (eğitim almadım ama) bizzat iki defa gittim. İki sefer de yeni öğrencilerin geldiği en yoğun dönemleriydi ve o zaman bile bir tane Türk öğrenci yoktu. Yetkililer orada çok yardımcı oluyor zaten, bana genelde Latin amerika'dan öğrencilerin geldiğini söylediler ama daha karma bir grup gördüm iki ziyaretimde de. Yurtdışı eğitim http://www.ef.com.tr adresinde bol bol bilgi bulabilirsiniz zaten İngiltere'deki dil okulları hakkında ayrı ayrı.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Ekm 07, 2011 9:55 pm 
Site Müdavimi

selam her gelen ogrenci gibi sizde turklerden kacarken burnunuzun dibinde biticekler, size tavsiyem sosyal hayaitn oldugu yer olsun, kalicaginiz yeri hostel gibi yer secin bir suru insanla birlikde yasamak durumu size konusma ihtiyacida dogurucakdir, konusma pratigi sizin gibi kisilerle sogbet icerisinde olucaksiniz,okulu kalitesini anlamak icinde deneme derslere girersiniz, onemli olan sizlerin turkiyede yabanci dizileri alt yazili yada yazisiz kulaginizi doldurmus olarak gelmeniz, vede level dediginiz zaman ben ilk geldigimde advance cikmisdim ama beni ilk baska koydular, geriledimi ilerledimi bilemedim, o bir kultur soku idi farkli idi neyse sizler icin onemli olan
olayin havasina girmek, gece gunduz gezin , okuldan eve gelip kitaplara cok kapanmayin isldediginiz konuyu yasamaya calisin, londraya geldiginizde konusan bbc radyosu dinelyin , gecede sesiz acik dursun, beyin alsin, sonra sizlerde duymayi ogrenmis olursunuz, gece tv de yada sinemada her aksam bir filk bitirin , cocuk cizgi filmlerini izleyin, bol bol yazin, cumle olarak ogrendiklerinizi ezberleyin, ve turkiyedede kendinizi ucuncu seviyelere getirebilrisiniz burda pratik yapmak acisindan guzel bir yer.... simdilik bu kadar
bu arada turk arkadasiniz olsun onunla ingilizce konusu, kacmakla olmuyor , sevmediginiz ot burnunuzun dibinde biter :mrgreen:

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Kas 27, 2011 9:02 pm 
Site Müdavimi

Walla Sakayik supersin. Dil ogrenme yontemi bu kadar guzel anlatilabilir mi ? Iste ingilizce ogrenme yontemleri hanimlar & beyler. Bende 3 ayligina Ing. ye geldigimde senin soylediklerinin bir kismini uygulamistim, baya faydasini gormustum..

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Londra'da Okul Arayan Arkadaşlar....LSC
İletiTarih: Cmt Arl 03, 2011 7:21 pm 

Daha önce 6 aylığına Brighton'da St. Giles İnternational gittim.Size süpermiş diyebilirm ki bi de orayı beğenmiyordum.Şu an Londra'da London Study Center'a gidiyorum ve hiiiç güzel bi okul değil.Öğretmenler çok kötü bir kere,okul çok kötü (koloriferleri yanmıyo),kütüphane sürekli kapalı 3 adet bilgisayar var vs vs.....İngilizceniz varsa ve uygun fiyatlı bi okul istiyorsanız tavsiye ederim ama yeni öğrenecek arkadaşlar SAKIN tercih etmeyin.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Arl 10, 2011 7:48 pm 
Yeni Üye

Bournemouth'a gelmek isteyen arkadaslar, akliniza bir sey takilirsa bana mesaj atabilirsiniz. Ben 1,5 yildir buralardayim. Saygilar.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Arl 13, 2011 1:53 pm 

Arkadaşlar Merhaba,

Okul seçerken dikkat edeceğiniz konu eğitim kalitesi olmalı tabii ki. Ama bu aşağı yukarı bütün okullarda aynı sistem oluyor. Akademik dönem denen 24 haftalık süreye kayıt olursanız en baştan başlarsınız. Bu güzel birşey Ama daha kısa süreli giderseniz malesef kurslarda her pazartesi vardığınızda mevcut eğitime devam eden eğitime dahil oluyorsunuz. ve inanın bir haftanız saf saf bakmakla geçiyor. Çünkü onlar belkide bir aydır o sınıfta olan öğrenciler ve siz birden onların arasına katılmış oluyorsunuz.. Yani 24 hafta ve üstü gidecekseniz muhakkak akademik dönem seçmelisiniz zaten fiyat olarak da daha uygun oluyor.

Birde Türk sayısı önemli sonuçta bütçeniz düşük olabilir ama bütün acentaların tak diye önünüze koyduğu o iki ucuz okulun dışındada ucuz okullar olduğunu bilmelisiniz. Ve Türk sayısını sorduğunuzda kesinlikle yüzde 10 dan fazla olmamasına dikkat edin.. Sınıfta ki öğrenci sayısının da 15 i geçmemesine özen gösterebilirsiniz.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 13 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz