selam her gelen ogrenci gibi sizde turklerden kacarken burnunuzun dibinde biticekler, size tavsiyem sosyal hayaitn oldugu yer olsun, kalicaginiz yeri hostel gibi yer secin bir suru insanla birlikde yasamak durumu size konusma ihtiyacida dogurucakdir, konusma pratigi sizin gibi kisilerle sogbet icerisinde olucaksiniz,okulu kalitesini anlamak icinde deneme derslere girersiniz, onemli olan sizlerin turkiyede yabanci dizileri alt yazili yada yazisiz kulaginizi doldurmus olarak gelmeniz, vede level dediginiz zaman ben ilk geldigimde advance cikmisdim ama beni ilk baska koydular, geriledimi ilerledimi bilemedim, o bir kultur soku idi farkli idi neyse sizler icin onemli olan
olayin havasina girmek, gece gunduz gezin , okuldan eve gelip kitaplara cok kapanmayin isldediginiz konuyu yasamaya calisin, londraya geldiginizde konusan bbc radyosu dinelyin , gecede sesiz acik dursun, beyin alsin, sonra sizlerde duymayi ogrenmis olursunuz, gece tv de yada sinemada her aksam bir filk bitirin , cocuk cizgi filmlerini izleyin, bol bol yazin, cumle olarak ogrendiklerinizi ezberleyin, ve turkiyedede kendinizi ucuncu seviyelere getirebilrisiniz burda pratik yapmak acisindan guzel bir yer.... simdilik bu kadar
bu arada turk arkadasiniz olsun onunla ingilizce konusu, kacmakla olmuyor , sevmediginiz ot burnunuzun dibinde biter