Son ziyaretiniz: Sistem saati: Çar May 23, 2012 3:12 pm

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 13 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: Londrada hangi dil okulunu seçmeliyim?
İletiTarih: Cmt Arl 17, 2011 7:19 pm 
Yeni Üye

Siniftaki ogrenci sayisi 15 i gecmeyen okulu bulursunuz da, gideceginiz tarihlerde %10 Turk ogrenciyi kim nasil ayarlayacak onu merak ediyorum.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: London School of Commerce Dil kursu hakkinda
İletiTarih: Pts Oca 16, 2012 11:01 pm 

Merhaba arkadaslar, yakin zaman icerisinde dil egitimi icin Ingiltereye gitmek istiyorum. Oncelikli tercihim Londradan yana. Basvurdugum danismanlik firmasi bana London School of Commerce diye bi okulu onermekte, Cardiff universitesine bagli bi okulmus, ingilizce kursuda MBA ogrencileri icin MBA oncesi ingilizce hazilik kursuymus. Akademik ingilzice ogretiliyormus, TR. de okudugum okulda bu yonde oldugu icin iyi bi egitim alabilirsem oldukca yararli olacagi dusuncesindeyim. Okul ile ilgili internetten arastirma yaptigimda MBA programi ile ilgili cokca bilgi mevcut ancak ingilizce kursu ile ilgili hicbisey bulamadim. Bu okulun ingilizce kursuna gitmis veya gidecek veya hakkinda bilgisi olan arkadaslar varsa nasil oldugu hakkinda bilgilerini paylasabilirler mi? Danismanimin soyledigi bol bol hintlininde bu kursta olacagi:)

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: Londrada hangi dil okulunu seçmeliyim?
İletiTarih: Per Oca 19, 2012 10:53 am 
Üye

Merhabalar :)

bende vize başvurusunu geçtiğimiz pazartesi yaptım sonucu bekliyorum konsolosluk şirketi aradı müdürüme haberiniz var mı diye sormuş biraz tedirgin oldum ama teyid alırlarmış :))

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 13 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz