Forum kuralları
1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.
2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 2 ileti ] |
|
| Yazar |
Mesaj |
|
asti
|
İleti başlığı: Londrada dil okulu için yardım acill Tarih: Pzr May 29, 2011 5:55 pm |
|
|
|
mrb arkadaslar just english isimli acentayla görüşüyorum ve büyük ihtimalle bu şirketle gideceğim.. Bana st giles international-highgate okulunun en iyilerden bir tanesi oldugunu söylediler.. konaklamadada ögrenci evinde 80 pound civarında bir ücretle kalabiliyormusum.. okul ve acenta şirketi hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirseniz çok sewinirim.. şimdiden tşk.ler
|
|
| Sayfa başı |
|
 |
|
asti
|
İleti başlığı: Re: Londrada dil okulu için yardım acill Tarih: Pts May 30, 2011 8:35 pm |
|
|
|
Bu forumda neden kimse cevap yazmak ve ya yardım etmek gereğinde bulunmuyor..
|
|
| Sayfa başı |
|
 |
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 2 ileti ] |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|