Son ziyaretiniz: Sistem saati: Çar May 23, 2012 3:06 pm

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 16 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: Londra'da yeni bir başkonsolosluk binası istiyoruz
İletiTarih: Çar Ağu 11, 2010 7:40 am 
Üye

Okul bittigi donemde, 1 sene kadar universite vakfinda 6 ay da resmi devlet memuru olmustum. Sonra da istifa ettim,1989-1990 donemi. Anlatilmaz bir kirliligin icinde bulmustum kendimi ve idealist bir genc olarak o yasam bicimini kabul etmem mumkun degildi, mucadele etmeye calistim, dayanamadim. Ozel sektorde defalarca karsima devlet cikti, mecburen is yaptigim donemler oldu ama devlet kurumlarina is yapmayi hic sevmedim, o kurumlar da beni pek sevmedi :)
O curumuslugu gidermek cok zor. Performans olcumu, daha kolay ise alma ve isten cikarma, kurumlar arasi rekabet, kalite kontrolu ve olcumu, denetim mekanizmalari, ic egitimler... Ve hepsinden onemlisi bunu yapmayi kafaya koymus yonetim. Cok zor gorunuyor.
Simdilik pek umutlu bakamiyorum.
Ama bina isi daha kolay, hazir bir yeri alip kullanima acacaklar. Onlarin hiziyla bugun baslasalar, yer bulsalar, tutup tasinmalari 1-2 sene surer.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Nis 07, 2011 8:54 am 

Sahsen kendi adima degil butun arkadaslarim adina yaziyorum baskonsoloslugu yetersiz kapasidede dir. APORTMEN alsak bile aport menden 2 saat sonra giriyoruz 05/04/2011 gunu aportmenim oldugu halde giremedim saygilarla...........halil

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Nis 07, 2011 8:15 pm 
Site Müdavimi

Benim sabah 09.55 randevum bakayim nasil gecicek?bina yeterlimi degilmi?bilmiyorum ama su kesin noterlik islemleri icin haftalar once randevu almak lazim,buda bir iskence zaten ayrica ogleye kadar olmasi tamamen sacma bir konu,cozum bulacaklarini soyluyorlar bakalim ne zaman

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Nis 07, 2011 10:27 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

slm benim gorusum yeni bina degilde insanlari hic oraya getirmeden halletmek posta yoluyla pasaport basvurularini ingiltere gibi forum doldurup yollucaksiniz onlarda islem tamamlandiginda geri yollucak islem tamam ne gerek var ole milyonlar harcayip yeni bir konsolosluk binasi insa etmek veya satin almaya devir degisti aslinda internet uzerinden mail toplu mail atisla daha mantikli olur gorusundeyim

saygilar

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Nis 10, 2011 9:49 pm 
Site Müdavimi

Nasıl yaparlar ama koskoca turkıye cumhuriyetini temsil binası yani ingılterenin türkiye konsolosluk binasımı?sıradan bir noterlikmi içler acısı bir durum insanlar kapıda bekliyor.gerçi cuma sabahı hava güzeldi ama hiç yakışık bir durum değildi.insanlara en azından çay verilebilir
yanlış anlaşılmasın görevliler genelde iyi
ama çok kötü.derhal düzenleme yapılmalı

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Nis 12, 2011 4:09 pm 
Üye

iki kez gittim konsolosluga, daha kapısından girer girmez Turkiyede oldugunuzu hissediyorsunuz
Sıfır oksijen, sinir, stres
Kendileri camekanın arkasında ferah ama bekleyen insanlar nasıl bir hava teneffus ediyor umurları degil, cam var kapalı, tıpkı turkiyedeki gibi suratsız cevap vermeler
ama su da bir gercek ki sevgili turk halkımızdan bazı kisilerde turkiyedeki gibi islerini halletmeye calısıyor, eksik evrakla randevu almadan isleri gorulsun istiyorlar, acaba bu sekilde bir kere bile bir ingiliz gorevlisine davranabilmisler mi
Daha cok yol katetmemiz lazım

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 16 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz