Son ziyaretiniz: Sistem saati: Sal Şub 07, 2012 11:43 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 11 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Londra'da Toptancı Arıyorum(Acil!!!)
İletiTarih: Cmt Şub 28, 2009 12:21 am 
Son Ütücü(başka yok)
Kullanıcı avatarı

Londra'da saatten güneş gözlüğüne, çakıdan çakmağa taklit ürünleri toptan alabileceğim güvenilir toptancı arıyorum.Bilen, gören, duyan varsa bildirsin lütfen!

Teşekkürler...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: Londra'da Toptancı Arıyorum(Acil!!!)
İletiTarih: Cmt Şub 28, 2009 12:36 am 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

taklit urun derken ... biraz zor bulması ..ancak aynı urun baska marka adı altında mumkun .. http://www.thewholesaler.co.uk/ bi dene derim şimdilik ...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Mar 01, 2009 5:59 pm 
Son Ütücü(başka yok)
Kullanıcı avatarı

Bilgi için teşekkürler... Bahsettiğin siteyi inceledim, onun dışında, tavsiye edebileceğin bir yer var mı?

Bir de, Camden Town'da satış yapabilmem için A'dan Z'ye yapmam gereken şeyler nelerdir? www.camdenlockmarket.com sitesinde haftasonu 40 Sterlin'e yer kiralayabileceğim yazıyor.Sabah 9:00'da kapıda olmak gerektiği yazıyor.Yerler nasıl belirleniyor, isteyen istediği yeri kapıyor mu, yeme-içme üzerine satış yapmak için ayrı yerde mi olmak gerekiyor filan...

Teşekkürler...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Mar 01, 2009 6:24 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

tam yerine geldin diyebilirim ... 15 inden sonra kısmetse kendi tezgahımı acıyorum stables da acıcam ben tazgahı camlı tezgahalarda storage derdi olmuyacak aksi halde depo bulman gerekir camdenlock markette .. hali hazırda 2-5 arası benim yerine duracak bir ortaga ihtiyacım olucak ..

proje cok aslında derleyip toplamak konusmak lazım ...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Mar 01, 2009 6:43 pm 
Son Ütücü(başka yok)
Kullanıcı avatarı

Bir ara ayrıntılı konuşalım bu işi... Biz (ben ve Cezayirli bir arkadaş), haftaya pazar günü deneme amaçlı Camden Lock Market'te tezgah açalım diyoruz.Satacağımız ürünler, güneş gözlüğü,saat,çakmak,kemer vs. İlk etapta sadece pazarları açıp bir bakacaz..Bu nedenle acilen tedarikçi arıyorum.

@Blues : Tezgahına 2-5 arası mukayet olma konusunda pazartesi,cuma ve haftasonları yardımcı olabilirim...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Mar 01, 2009 9:16 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

bahsettiğin urunlere nasıl karar verdiniz ... bayagı tr deki işporta tezgahlarına benzemiş .. camden biraz sevmiyor bu tip urunleri ..benden soylemesi .. ama bu urunnlerde kararlıysan bir kaç kişi var sorarım ..

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Mar 01, 2009 9:39 pm 
Son Ütücü(başka yok)
Kullanıcı avatarı

Bugün Camden Town'daydım keşif yapmak için...Gördüm ki bu tür ürünlere ilgi bir hayli fazla.Özellikle de güneş gözlükleri ve çakmaklar kapışılıyordu.Farklı fikirlere de açığız tabi ki.Tavsiyelerini duymak isterim.

Teşekkürler...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Mar 29, 2010 10:26 pm 
Yeni Üye

slm arkadaslar bende camden town`da is yapmak istiyorum ama bu konu hakkinda bilgi paylasimina ihtiyacim var... kafamda cok guzel idea var,kendi urunlerimi kendim yapicam guzel getirisi olucak cunki bu isi covent gardenda bir kiside gordum ve cok guzel para kazaniyordu,bikackere takip ettim acikcasi, ama yeri nasil nerden kimden kiralayabiliyoruz nerelere basvurmamiz gerkiyor.ve orda is yapan turk arkadaslarla sohbet edip tanismak istiyorum
oyster ve blues yorumlarinizi bekliyorum

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Mar 30, 2010 8:57 pm 
Üye

Benden de size bir fikir en son londraya gittigimde picadillide bir pasajin icinde gordum fotografini cekip uc boyutlu olarak dikdortgen ve kare camlarin icine yerlestiriyorlar cok guzel ve fazla sermaye ve yer gerektirmeyen bir is picadilliye ugrayip bi gorun pasajin girisinde starbuks vardi herhalde ben londra disinda kaliyorum Turkiyedede bu tutar eminim.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar May 26, 2010 12:45 pm 

Merhaba Arkadaslar,

Türkiyeden her türlü istediginiz markalı ürünü(tekstil,çakmak,gözlük,parfüm vs.) tedariğini yapıp adresinize kargo ile 2-4 iş gününde teslim edebilirim.

iletişim adresim maybas_123@hotmail.com

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 11 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz