Son ziyaretiniz: Sistem saati: Çar May 23, 2012 3:06 pm

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 7 ileti ] 
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Londra'da Eşi Görülmemiş İntihar
İletiTarih: Cmt Tem 11, 2009 1:28 pm 
Son Ütücü(başka yok)
Kullanıcı avatarı

İngiltere'de bir taksi şoförünün intihar şekli. görenleri dehşet içinde bıraktı.

Daily Mail gazetesinin haberine göre, intihar için eşi görülmemiş bir yöntem seçen otuzlu yaşlardaki şoför, park alanındaki aracının içinde boynuna bir ip geçirdi. İpin diğer ucunu da bir elektrik direğine bağlayan şoför daha sonra aracını tam gaz hareket ettirerek karşıdaki metal direğe çarptı. Şoförün başı, ipin gerilmesiyle gövdesinden ayrıldı.

Başkent Londra'da bir kafenin önünde sabah saatlerinde meydana gelen tüyler ürperten olay, polisi ve çevredekileri dehşet içinde bıraktı. Bir görgü tanığı, çarpmanın şiddetiyle aracın yanına koştuğunu belirterek, şoförün cansız bedenini şoför koltuğununda gördüğünü, başının ise aracın dışında yol kenarında olduğunu söyledi.

Polis şahsın kimliğinin belirlenmesi için ve intihar nedeniyle ilgili olarak soruşturma başlattı. (star DIŞ HABERLER)

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: Londra'da Eşi Görülmemiş İntihar
İletiTarih: Cmt Tem 11, 2009 3:51 pm 
Yardım Ekibi
Kullanıcı avatarı

Oyster yazdı:
İngiltere'de bir taksi şoförünün intihar şekli. görenleri dehşet içinde bıraktı.

Daily Mail gazetesinin haberine göre, intihar için eşi görülmemiş bir yöntem seçen otuzlu yaşlardaki şoför, park alanındaki aracının içinde boynuna bir ip geçirdi. İpin diğer ucunu da bir elektrik direğine bağlayan şoför daha sonra aracını tam gaz hareket ettirerek karşıdaki metal direğe çarptı. Şoförün başı, ipin gerilmesiyle gövdesinden ayrıldı.

Başkent Londra'da bir kafenin önünde sabah saatlerinde meydana gelen tüyler ürperten olay, polisi ve çevredekileri dehşet içinde bıraktı. Bir görgü tanığı, çarpmanın şiddetiyle aracın yanına koştuğunu belirterek, şoförün cansız bedenini şoför koltuğununda gördüğünü, başının ise aracın dışında yol kenarında olduğunu söyledi.

Polis şahsın kimliğinin belirlenmesi için ve intihar nedeniyle ilgili olarak soruşturma başlattı. (star DIŞ HABERLER)

Sevgili oster öncelikle bu haberi paylaştığın için teşekürler allah rahmet eylesin
benim düşüncem biz millet olarak çookkkk onurluyuz sadece onuru için intihar ettiğini düşünüyorum

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Tem 11, 2009 4:28 pm 
Son Ütücü(başka yok)
Kullanıcı avatarı

İntihar etmenin onurla ilgisi olduğu düşüncesinde değilim zira intihar, zayıflık göstergesidir.İnsanın kendi canına kıyabilecek derecede bunalıma girmesinin nedenlerini sorgulamak lazım.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Tem 11, 2009 4:33 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

Valla sahsin neden intihar ettigini bilmiyorum ama , bu ulkedeki turkce konusan butun yetiskinlerin bana gore buyuk sorunlari var. Ilk geldigimde burada herkes deli , sende alisir gidersin diyorlardi bizde oyle olduk heralde.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Tem 11, 2009 4:34 pm 
Son Ütücü(başka yok)
Kullanıcı avatarı

İntihar eden kişinin milliyeti hakında bilgi verilmemiş fakat taksilerdeki İngiliz hegamonyasını hesaba katarsak şahsın İngiliz olduğu kanaatindeyim.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Tem 11, 2009 4:45 pm 
Yardım Ekibi
Kullanıcı avatarı

Oyster yazdı:
İntihar etmenin onurla ilgisi olduğu düşüncesinde değilim zira intihar, zayıflık göstergesidir.İnsanın kendi canına kıyabilecek derecede bunalıma girmesinin nedenlerini sorgulamak lazım.

Kesinlikle sana katılıyorum benim söylemek istediğim hani buraya gelince ister istemez türkiyedi yakınlar tarıfından oooooooo ingilterey gittin para bol gibilerinden laflar dolaşıyor ya ee buraya gelip ister istemez işler yolunda gitmedimi!!o zaman çark geri işliyor geri dönmeyi kendine yediremediğinden insan bi bunalım anında yapmıştır diye düşündüm ama tabiki ne inancımızda nede normal zamanda kesinlikle zayıflıktır..

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Tem 12, 2009 11:59 am 
Üye

gercekten uzuc bir olay sebebi ne olursa olsun intihar cozum degil mutlaka psikiyatrik yardim almak lazim boyle durumlarda nede olsa insan icinde bulundugu bunalimin farkinda olabiliyor yalnizlik bu tip dusunceleri tetikliyor bu nedenle paylasima acik olmak lazim

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 7 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz