Forum kuralları
1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.
2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 5 ileti ] |
|
| Yazar |
Mesaj |
|
mermaid
|
İleti başlığı: lincolnda hakkinda bilgi almak istiyorum.. Tarih: Cum Eyl 23, 2011 7:49 pm |
|
|
|
ben lincoln merak ediyorum ? aslinda orda yasamayi istiyorum guvenli bi sehirmidir ? cocuk buyutmek icin nasildir? okullari vs. gibi yasayan varsa yazarsa cook sevinirim. tesekkurler...
|
|
| Sayfa başı |
|
 |
|
dakotam
|
İleti başlığı: Re: lincolnda hakkinda bilgi almak istiyorum.. Tarih: Cmt Eyl 24, 2011 3:27 pm |
|
|
|
selam,
ben dedigin yeri bilmiyorum ama esime sordum, hos, guzel, tarihi ve guvenli bir yer oldugunu soyledi.Okul icinde iyi okullar varmis. Ancak bu kadar fazla birsey bilmiyor. Umarim biraz olsun yardimci olmusuzdur
|
|
| Sayfa başı |
|
 |
|
farplanet
|
İleti başlığı: Re: lincolnda hakkinda bilgi almak istiyorum.. Tarih: Cum Ekm 14, 2011 9:33 pm |
|
|
|
selam ben lincolnde yaşıyorum..iki ay oldu aslında geleli..100bin kadar nüfusu var çevresiyle beraber 200bin civarı sanırım..çok güzel bir yer okullarıda çok iyi ama çok fena iş sorunu var iki aydır iş bulamadım henüz..birde sanırım pek fazla konuşup dertleşebilecegin türk yok
|
|
| Sayfa başı |
|
 |
|
farplanet
|
İleti başlığı: Lincolnde yaşayanlar... Tarih: Cum Ekm 14, 2011 9:41 pm |
|
|
|
arkadaşlar iki ay oldu ingiltereye geleli..lincolnde yaşıyorum...görünen o ki bir kaç kebabçının dışında lincoln de başka türk yok gibi...eğer lincoln ve etrafında yaşıyorsanız yada gelecek olan arkadaşlar varsa plan yapalım bir araya gelelim..tanışalım...eminim ingilizlerden daha çok şeyimiz vardır konuşacak ve yardımlaşacak.haberlerinizi bekliyorum görüşmek üzere...
|
|
| Sayfa başı |
|
 |
|
mermaid
|
İleti başlığı: Re: lincolnda hakkinda bilgi almak istiyorum.. Tarih: Cmt Ekm 15, 2011 10:14 pm |
|
|
|
yazanlara cook tesekkurler yasamayi dusundugum bir sehir .. her sey guzel olur ins..
|
|
| Sayfa başı |
|
 |
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 5 ileti ] |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|