valla cok guzel ve acık yazmıssın dostum.ac degildik acık degildik bazen forumda gorduklerimizi yazıyoruz arkadaslar olumsuz dusunuyor sanki Turk Turkun iyiligini istemiyor gibi bir durum olusuyor herkez gelsin sonucta kimsenin tapulu malı degil kralicenin bile tapulu malı degil

.yazmıstım siteye ben geldigimde ev yoktu hemen ev bulma vb telası ev esya vb sonra sınava calısma is olayını biraz askıya almıstım ama herzman bakıyordum nete sago sola.bu haftadan sonra iyice yagunlasıyorum.hanımın bir tanıdıgı aynen senin durumun gibi fabrikada is ayarlıyacak %50 olumlu olur diyor bakalım nasip bende bugun 10 yakın yer cıkardım netten ben Turkiyedeyken en son otelde yiyecek icecek sorumlusuydum ama burada son ihtimal bu isi dusunuyorum(bugun otelin birine sadece 1 tane komi alınacak bugun itibariyle 57 basvuru vardı) benim tum cıkardıgım isler genelde buyuk sirket,fabrika,marka veya kurumsal isler saglam olur diye dusunuyorum.olursa sans benim baglı bulundugun consulun sayfasında guzel is ilanları var su an icin ,,bakabilirsin sende kendi local belediyenin sayfasına, ben 1 tane park sorumlusu isine cv doldurdum

hayırlısı............bu arada.benim diplomaları onaya gonderdim uk denkligi icin herhangi bir sertifikan carsa tavsiye ederim yanlız 47 pound tum diploma sertifika icin tek ucret.