Son ziyaretiniz: Sistem saati: Per Şub 09, 2012 10:02 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 114 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: life in uk testi
İletiTarih: Cum May 21, 2010 1:42 am 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

dun sınava girdim ve gectim arkadaslar.ama gercekten calısmak gerekiyor.cok basit diyenlere kanmayın calısın ben 1 hafta gunde ortalama 2 saat calıstım ve internetten 1000 yakın soru cozdum hemen hemen benzerleri geldi.bide yerlesimcilere tavsiyem benim gibi yeni gelmisken bunu aradan cıkarın cunku bazı kisiler surekli oturuma basvuracak hala sınavdan haberi yok.kaynak kitap sitedede var yanlız bazı bilgiler 2010 baskısında degisti ben wh smitten de baktım fazla fark goremedim sadece sıigara yası degismis gordugum kadarıyla.sorusu olan arkadas olursa yardımcı olurum

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: life in uk testi
İletiTarih: Cum May 21, 2010 6:33 am 
Yardım Ekibi
Kullanıcı avatarı

pgs79 yazdı:
dun sınava girdim ve gectim arkadaslar.ama gercekten calısmak gerekiyor.cok basit diyenlere kanmayın calısın ben 1 hafta gunde ortalama 2 saat calıstım ve internetten 1000 yakın soru cozdum hemen hemen benzerleri geldi.bide yerlesimcilere tavsiyem benim gibi yeni gelmisken bunu aradan cıkarın cunku bazı kisiler surekli oturuma basvuracak hala sınavdan haberi yok.kaynak kitap sitedede var yanlız bazı bilgiler 2010 baskısında degisti ben wh smitten de baktım fazla fark goremedim sadece sıigara yası degismis gordugum kadarıyla.sorusu olan arkadas olursa yardımcı olurum

:) tebrik ederim.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum May 21, 2010 9:19 pm 
Yeni Üye

Hayirli olsun sevindim gecmene.Sinav hakkinda biraz detay verirmisin.Kac soru soruluyor.Genelde hangi konular var?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum May 21, 2010 10:13 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

tesekkurler dostlar.sınavda 24 soru var 18 dogru yapman gerekiyor sorular home officenin database sinden geliyor yani herkeze farklı.oncelikle life in uk second edition kitabı ediniyorsun sitede var yuklenmis ben ordan indirdim ayrıca turkceside var sitede bir arkadas yuklemisti.yanlız bazı konular degisti sitedeki baskıya gore ama cok onemli degil sigara yası 18 oldu vb.sonra life in uk sitesinden evine yakın bir sınav merkezinden gun alıyorsun su aralar cok yogunlar ben 1 ay once bristole zor gun aldım swensea de bekleme suresi 50 gundu.sonra sınava yakın gunde ortalama 2 saat calısmanı tavsiye ederim sonrada internetteki sitelerden bolca ornek soru coz http://www.hiren.info/life-in-the-uk-test/1 http://www.freelifeintheuk.com/ burada yuzlerce ornek zoru var aynısı cıkıyor.sıanv gunu yarım saat once sıanv yerine gidiyorsun.tek turk bendim diyerleri pakistanlı 2 afrikalı 1 cinli 1 yemenli bide ekvatorlu bir bayan vardı benim girdigim seansta.sınav cok ciddi kimse kafasını kaldıramıyor bile gecince hemen gecti belgesini alıyorsun bunu kesinlikel kaybetmemen gerekiyor bunu vreceksiniz home officeye 2 yıl dolmadan 28 gun once.dedigim gibi sınav ne cok zor ne de kolay ortada iste ben yaklasık 15 saat kadar calıstım.sanada calısmanı tavsiye ederim cok kolay hacı vb diyenlere inanma sorun olursa cevaplarım

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt May 22, 2010 10:00 am 
Üye

sorular ingilizceyse benim ingilizce şuanda tam anlamama yetecek düzeyde değil nasıl olacak peki sonra girsem olmuyormu??

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr May 23, 2010 12:47 am 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

antalya0707 yazdı:
sorular ingilizceyse benim ingilizce şuanda tam anlamama yetecek düzeyde değil nasıl olacak peki sonra girsem olmuyormu??

dostum sınav tabiki ingilizce adı ustunde ingilterede yasam sınavı.sana soyle acıklayım surekli oturuma basvururken (turkiyeden ilk giris yaptıktan sonra uk ye 2 yıl dolmadan 28 gun once)life in uk sınavını gecmen veya esol 1.2.3 kurslarını sırasıyla bitirmen gerekiyor .life in uk kolay olanı kitabı al calıs veya ingilizcen fazla yoksa siteye bir arkadas turkce tercumemesini koymustu onuda indir.hicbirsey yapamıyorsan ezberle benim girdigim sınavda 50 yaslarında pakistanlı vardı.digeri ise esol kursu normal kursa gideceksin(suresi degisiyor 6 aya kadar cıkıyor) bu kurs paralı ucretsizide var ama biliyorsun su an herhangi bir yardım alamassın eger seni learn direct vb ucretsiz esola gonderiyim derse ilerde basın agrıyabilir.dedigim gibi suren var kendin bir karar verceksin.ben kendi adıma hemen aradan cıkardım sistem degisir zorlasır vb detaylı resmi internet sayfası http://www.lifeintheuktest.gov.uk/

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts May 24, 2010 2:49 pm 
MI5
Kullanıcı avatarı

Tebrikler pgs79 arkadasim hayirlisiyla 2 seneni doldurup vatandasligini alirsin insallah. Bende gecen Ekim ayinda gectim sinavi ,hazirlanan arkadaslara tavsiye olur tarihlere ve istatistikere iyi calisiniz
Bana hep tarihler denk geldi, ikinci dunya savasinin baslangici bitisi , birlesik kralliktaki dinler ve % oranlari vb. Aman arkadaslar ciddiye alin calisin, guzelce okuyun kitabi bastan, sonra sorular cozun ben sahsen isimi sansa birakmadim disiplinli calistim , iyikide calismisim en nefret etdigim sorular bana denk geldi.
Baska sorulari olan arkadaslar olursa cevaplamaya calisirim
Saygilar

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal May 25, 2010 1:55 am 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

Aussie yazdı:
Tebrikler pgs79 arkadasim hayirlisiyla 2 seneni doldurup vatandasligini alirsin insallah. Bende gecen Ekim ayinda gectim sinavi ,hazirlanan arkadaslara tavsiye olur tarihlere ve istatistikere iyi calisiniz
Bana hep tarihler denk geldi, ikinci dunya savasinin baslangici bitisi , birlesik kralliktaki dinler ve % oranlari vb. Aman arkadaslar ciddiye alin calisin, guzelce okuyun kitabi bastan, sonra sorular cozun ben sahsen isimi sansa birakmadim disiplinli calistim , iyikide calismisim en nefret etdigim sorular bana denk geldi.
Baska sorulari olan arkadaslar olursa cevaplamaya calisirim
Saygilar

tessekkurler dostum sagolasın ne yaptın is durumunu?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal May 25, 2010 9:22 pm 
MI5
Kullanıcı avatarı

Merhaba pgs79 arkadasim is durumu bana oyle geliyorki hepimizin icinde kanayan yara , ben hanimin tanidiklarinin yaninda calisiyorum, bu firma TIR suruculerine avrupa normlari egitimi veren bir sirket, bende musteri baglantilari yapiyorum ,Microsoft office programlariyla slayt gosterileri hazirliyorum , bilgisayar network sisteminden sorumluyum ama yinede daha iyi is imkanlari icin gozumu acik tutuyorum surekli is ilanlarina kariyer sitelerine bakiyorum, baktikcada buradaki issizligin ,krizin nekadar buyuk oldugunu anliyorum. Forum camiasinin fikri nedir bilmiyorum ama herkes benim duygularimi yasamistir yada icinden birkac defa gecirmistir. Bazen ne isim var burada diyorum kendi kendime cek git Turkiyeye, ac degildik acikta degildik diyorum , yani ara ara bu tur duygular gelip yokluyor ,boylesinede bir haleti ruhiye icerisindeyim bu aralar.
Kimsenin icini karartmak gibi bir niyetim yok bunlar sadece benim gerceklerim herkesin gercekleri farklidir, kimsecikler moralini bozmasin insallah iyi olur hersey.
Bu arada sen ne isle mesgul olmayi dusunuyorsun ? basvurdunmu biryerlere ?
Gorusmek uzere saygilar.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar May 26, 2010 2:14 am 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

valla cok guzel ve acık yazmıssın dostum.ac degildik acık degildik bazen forumda gorduklerimizi yazıyoruz arkadaslar olumsuz dusunuyor sanki Turk Turkun iyiligini istemiyor gibi bir durum olusuyor herkez gelsin sonucta kimsenin tapulu malı degil kralicenin bile tapulu malı degil :D .yazmıstım siteye ben geldigimde ev yoktu hemen ev bulma vb telası ev esya vb sonra sınava calısma is olayını biraz askıya almıstım ama herzman bakıyordum nete sago sola.bu haftadan sonra iyice yagunlasıyorum.hanımın bir tanıdıgı aynen senin durumun gibi fabrikada is ayarlıyacak %50 olumlu olur diyor bakalım nasip bende bugun 10 yakın yer cıkardım netten ben Turkiyedeyken en son otelde yiyecek icecek sorumlusuydum ama burada son ihtimal bu isi dusunuyorum(bugun otelin birine sadece 1 tane komi alınacak bugun itibariyle 57 basvuru vardı) benim tum cıkardıgım isler genelde buyuk sirket,fabrika,marka veya kurumsal isler saglam olur diye dusunuyorum.olursa sans benim baglı bulundugun consulun sayfasında guzel is ilanları var su an icin ,,bakabilirsin sende kendi local belediyenin sayfasına, ben 1 tane park sorumlusu isine cv doldurdum :D hayırlısı............bu arada.benim diplomaları onaya gonderdim uk denkligi icin herhangi bir sertifikan carsa tavsiye ederim yanlız 47 pound tum diploma sertifika icin tek ucret.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 114 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: sel ve 5 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git: