Son ziyaretiniz: Sistem saati: Çar May 23, 2012 2:54 pm

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 174 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 18  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: life in uk testi
İletiTarih: Per Oca 26, 2012 12:28 am 
Site Müdavimi

tebrikler poraz_cem

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Oca 26, 2012 1:37 am 
Yardım Ekibi
Kullanıcı avatarı

Cok tesekkur ederim arkadaslar.Allah hepinize nasip etsin.
Aussie umarim sende en Kisa zamanda ILR yi alip yoluna devam edersin.
Tesekkurler

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Şub 13, 2012 4:20 pm 

merhaba arkadslar ozellikle konuyu acan ve devamini getiren arkdslara tskkrlr.elinde life in the uk kitabi olan arkadasimiz varmi hala ?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Şub 14, 2012 11:15 am 
Yardım Ekibi
Kullanıcı avatarı

walter yazdı:
merhaba arkadslar ozellikle konuyu acan ve devamini getiren arkdslara tskkrlr.elinde life in the uk kitabi olan arkadasimiz varmi hala ?

Bende var 2007 versionu.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Şub 14, 2012 2:23 pm 

ok zaten 2007 2. edition lazim diolar o var heralde snde.gonderebilirmisin bana mail adresimi versem

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Şub 15, 2012 7:08 pm 
Yardım Ekibi
Kullanıcı avatarı

burda biri istedi ama daha gelip almadi.tekrar sorarim istemezse gonderirim sana

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Şub 15, 2012 9:13 pm 

pardon dostum komunikasyon eksikligi oldu benm hatam :) e kitap ti sormak istedigim email le kolay bir sekilde temin edebilmek icin sormstm teskkrlr

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Şub 16, 2012 12:52 pm 
Yeni Üye

yardimci olan arkadaslardan allah razi olsun ,, cok guzel bir forum..cok yardim aldim bu siteden... ,,,ottaman nasilsin kardes ..bebek nasil :)

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Şub 16, 2012 2:57 pm 

ottoman yazdı:
atilla yazdı:
selam arkadaslar ben bu gun book shop tan life uk kitabi aldim ve sorum kitaba nasil calismali veya hangi konulara agirlik vermeli?

slm almis oldugunuz kitabin 2. bolumunden 6 nci bolumune kadar sorumlusunuz genel olarak tarihleri - goc- kadin haklari bunlarada biraz daha agirlikli calismanizi oneririm
email adresinizi msj atarsaniz size 200 soruluk bi kitapcik email olarak gonderebilirim

saygilar

Ottoman kardeşim merhaba. Ben de 1 buçuk ay önce geldim UK'ye. Brighton'dayım ve 2 haftalık evliyim. Ben de bugün WH Smith'e gidip o kitabı alacağım. Aynı soru bankasından bana da yollarsan çok ama çok mutlu olurum dostum.

email'imi özel mesaj olarak atıyorum sana.

Sevgiler.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Şub 16, 2012 3:26 pm 

ASLINDA COK BASITTIR BU SINAV INGILIZCE AZDA BILIYORSAN GECERSIN KIRTASIYELERDE LIFE IN UK TEST KITABI SATILIYOR VE ONUN YANINDA CD DE VERIYORLAR KITAP VE PRATIK SORU COZEREK INANIN GECERSINIZ GUNDE SADECE 1 YADA 2 SAATINIZI VERIN 24 DE 24 YAPARSINIZ VE CALISAN ARKADASLAR LUTFEN SOZLUK LE CALISMA YAPSINLAR CUNKU GERCEKTENDE SORULARI ANLAMANIZ GEREMEKTE AYRICA BELLI BASLI KONULAR VAR SADECE SORU YONDEMINI DEGISTIRYORLAR SINAVDA TAVSIYEM COK SORU COZUNUZ VE SINAV DA PANIK YAPMAYINIZ BUNU BILIYORUM DIYIPTE HEMEN COZUP CIKMAYA CALISMAYIN CUN KU YANILTICI CEVAPLAR VAR SADECE SAKIN VE OKUDUGUNZU ALADIGINIZA EMIN OLUN BILEMEDIGINIZ SORUYU BIRAKIP DEVAM EDIN BITTIKTEN SONRA TEKRAR GERI DONUP DUSUNUN SONUCTA 45 DAKIKA SIZIN BASKA TAVSIYEM BU KONUYU CIDDIYE ALIN CUNKU ESOL DENE SERTIFIKALARIN COGU SAHTE VE HOME OFFICE KABUL ETMIYOR KESINLIKLE PARANIZI KAPTIRMIS OLURSUNUZ YANI SINAV ONCULUGUNUZ OLSUN TEMBELLIK YAPMAYIN SADECE CALISMAK LAZIM BIRDE BU ULKEDE YASAMA HAKKINIZI OGREMIS OLACAKSINIZ GERCEKTENDE SIZIN ICIN COK LAZIM OLAN KONULAR ISLENMEKTE YANI SIZ SIZ OLUN BU SINAVI GECIN SAYGILAR

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 174 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 18  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git: