Son ziyaretiniz: Sistem saati: Çar May 23, 2012 2:54 pm

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 174 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 18  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: life in uk testi
İletiTarih: Cmt Şub 25, 2012 8:34 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

internette kitabi var aslinda .. sayfa sayfa koymuslar ama bazi hatalar var .. siz en iyisi kitabi alan 5 pound ucuz hem kitabta calisirken daha iyi anlarsiniz... ben sinava hazirim gun alacam yakinda..

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Şub 26, 2012 1:37 am 
Site Müdavimi

Undisputed47 yazdı:
internette kitabi var aslinda .. sayfa sayfa koymuslar ama bazi hatalar var .. siz en iyisi kitabi alan 5 pound ucuz hem kitabta calisirken daha iyi anlarsiniz... ben sinava hazirim gun alacam yakinda..

Diyar arkadas hangi kitaba calisiyorsun

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Şub 26, 2012 11:36 am 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

galilei yazdı:
Undisputed47 yazdı:

Diyar arkadas hangi kitaba calisiyorsun

Life in the United Kingdom A Journey to Citizenship handbook. Bide ek olarak cd falan var ...

pratik soru cozuyorum hergun . not aliyorum hemen hemen kitabi 5 defadir bitirdim ...

suan eksiksiz bir sekildee butun sorlari cozuyorum .. umarim sinavdada ayni basariyi elde ederim..

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Şub 26, 2012 12:00 pm 
MI5
Kullanıcı avatarı

Arkadaslar merhaba,

Oartikevli arkadasimizin vermis oldugu link orjinal Life in the UK kitabinin pdf formatinda olanidir.
Kitap en son versiyon olup sinava hazirlanmak icin birebirdir ben icerigini bizzat kitapcilardaki 2012 yazan versiyonuyla karsilastirdim

Ayrica arkadaslar kitapcilardaki 2012 versiyonu yalanina inanmayin cunku bu bir satis politikasidir psikolojik olarak insani almaya tesvik etmek icindir ki kimse arkadasinin , esinin , dostunun kitabini kullanmasin alsin diyedir.
Gonul rahatligi ile bu pdf halindeki kitabi okuyup testinize calisabilirsiniz.

Kitap enson 2007 de guncellenmistir ondan sonrada icerigi hep ayni kalmistir. Parlamentoda kitabin icerigini degistirmek icin teklifler vardir, gocmen bakanligi kitabin icerigini degistirmek icin calismalar yapmaktadir. Onunda cok yakinda haberlerini Home Office medya merkezinden alacagiz.

Buyuk Britanya surekli oturumunu , vatandasligini hedefleyen arkadaslar cok daha zorlasmadan bu testi bir an evvel geciniz .
Isteyen arkadaslar burada belirtsinler kitabi e-mail adreslerine gondereyim.

Kalin saglicakla

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Şub 26, 2012 7:26 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

gun aldim biraz once.... 5 marta giriyorum ...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Şub 27, 2012 12:19 am 
Yardım Ekibi
Kullanıcı avatarı

galilei yazdı:
Aussie yazdı:
Arkadaslar merhaba,

Oartikevli arkadasimizin vermis oldugu link orjinal Life in the UK kitabinin pdf formatinda olanidir.
Kitap en son versiyon olup sinava hazirlanmak icin birebirdir ben icerigini bizzat kitapcilardaki 2012 yazan versiyonuyla karsilastirdim

Ayrica arkadaslar kitapcilardaki 2012 versiyonu yalanina inanmayin cunku bu bir satis politikasidir psikolojik olarak insani almaya tesvik etmek icindir ki kimse arkadasinin , esinin , dostunun kitabini kullanmasin alsin diyedir.
Gonul rahatligi ile bu pdf halindeki kitabi okuyup testinize calisabilirsiniz.

Kitap enson 2007 de guncellenmistir ondan sonrada icerigi hep ayni kalmistir. Parlamentoda kitabin icerigini degistirmek icin teklifler vardir, gocmen bakanligi kitabin icerigini degistirmek icin calismalar yapmaktadir. Onunda cok yakinda haberlerini Home Office medya merkezinden alacagiz.

Buyuk Britanya surekli oturumunu , vatandasligini hedefleyen arkadaslar cok daha zorlasmadan bu testi bir an evvel geciniz .
Isteyen arkadaslar burada belirtsinler kitabi e-mail adreslerine gondereyim.

Kalin saglicakla

oartikevli arkadasimiza tsk ederim,gecen baktim linke rapidshare falan ama upload yaptim anlayamadigim seyler karsima cikti,acikcasi pc muhabbetinde pek iyi degilim,bunun icin asagidaki mail adresime gonderirseniz cok sevinirim
freedom-220@hotmail.com

Kitabi zipten cikartman lazim.www.gezginler.net ten winrar yazip turkce olarak indir.ondan sonra indirdigin kitap linkini ac,acilan sayfada sol ustte dizine cikart linki var ona tikla hedef goster kitap iner ve acarsin

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Şub 28, 2012 12:30 pm 
Yeni Üye

selam arkadaslar ben mete 6 ay once ingiltereye geldim 27 aylik yerlesim vizesiyle ve bir kac kebabcida calistim ve bu arada cv mi hazirlayip bi cok yere gonderdim ama sonuc yok ve kebabcilarda calistim cok agir sartlarda cash in hand ile yani hic bir sigorta yok ve yari fiyatina 4 pound dan daha az bir saat ucretiyle ve anladimki bu ulkede calisarak hic bir yere gelinmez ve kesinlikle uzulerek yaziyorum bizim kendi insanimizla calisilmaz hepsini kapsamiyorum elbette iyilerimiz var ama geneliyle calisilmaz ben turkiyede 13 yil restaurant islettim fetthiye de ve burada ayni isimi devam ettirmek zorundayim cunki calisarak para kazanilmiyor burada ve colchester de bir cafe aldim dun depozitosunu verdim avukat islemlerine basladim ama fikirlerinize ihtiyacim var ornegin turkiyede maliye ilk defa isyeri acanlara ilk yil vergiden muaf tutuyor bunun gibi ayricaliklar varmi ve dikkat edmem gereken seyler hakkinda bilgi yorumlarinizi yazarsaniz sevinirimm
tesekkurler yeni bir yorum basligi acamadigim icin bu sayfaya t=yazdim

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Şub 28, 2012 2:01 pm 
MI5
Kullanıcı avatarı

mete88 yazdı:
selam arkadaslar ben mete 6 ay once ingiltereye geldim 27 aylik yerlesim vizesiyle ve bir kac kebabcida calistim ve bu arada cv mi hazirlayip bi cok yere gonderdim ama sonuc yok ve kebabcilarda calistim cok agir sartlarda cash in hand ile yani hic bir sigorta yok ve yari fiyatina 4 pound dan daha az bir saat ucretiyle ve anladimki bu ulkede calisarak hic bir yere gelinmez ve kesinlikle uzulerek yaziyorum bizim kendi insanimizla calisilmaz hepsini kapsamiyorum elbette iyilerimiz var ama geneliyle calisilmaz ben turkiyede 13 yil restaurant islettim fetthiye de ve burada ayni isimi devam ettirmek zorundayim cunki calisarak para kazanilmiyor burada ve colchester de bir cafe aldim dun depozitosunu verdim avukat islemlerine basladim ama fikirlerinize ihtiyacim var ornegin turkiyede maliye ilk defa isyeri acanlara ilk yil vergiden muaf tutuyor bunun gibi ayricaliklar varmi ve dikkat edmem gereken seyler hakkinda bilgi yorumlarinizi yazarsaniz sevinirimm
tesekkurler yeni bir yorum basligi acamadigim icin bu sayfaya t=yazdim

Dostum bu basligin konusu degil yazdiklarin bu gibi konulari paylastigimiz baska bir basligimiz var onun linki asagidadir.

this-is-england-2010-ingilterede-yasam-t1097-100.html

Ama sana bilgi vermesi acisindan su sekilde soyleyim devletin Directgov sitesi ve Isyerlerini ilgilendiren Business link in sitesi var.
http://www.dicect.gov.uk
http://www.businesslink.gov.uk/

Ozellikle business link de yeni isyeri acan birisinin devletden alabilecegi (Grant) geri odemesiz hibeler ve yardimlarla ilgili bolumler var.
Forumda kimsenin sitenin tumunu cevirecek zamani yok ama sana bilgi vermesi acisindan artik haniminla yada arkadaslarinla oturup siteyi iyice okuyabilirsin.

Ikinci bir secenekde muhasebeciler yada business consultant lardir ; enguzeli iyi bir muhasebeciden randevu al kafanda olusan her turlu soru isaretini giderecektir yardimlar , hibeler vs.
Business consultant lar bu konuda pratik bilgiye sahiptirler.

Umarim yardimci olur .
Kal selametle.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Şub 28, 2012 10:07 pm 
Site Müdavimi

Aussie yazdı:
Arkadasim daha once bir uye icin ayni cevabi yazmistim sanada yazayim

Surekli oturum almak icin 2 secenek var

1 Yerlesim vizenin bitiminde Life in the UK testini gececeksin ve sertifikani surekli oturum basvurusu yaparken ibraz edeceksin .

2 Yada Esol Kursunu bitirip sertifikani alip surekli oturum basvurusu yaparken sertifikani ibraz edeceksin .
Not : Life in the UK testine istedigin zaman girebilirsin

Ve yukaridaki yazdiklarimin 2 sinide yerine getirmek zorunda degilsin hangisi sana uyuyorsa onu sec

Umarim yardimci olur

Merhaba Aussie,

Life in the UK sinavina giris prosedurlerinde bir degisiklik var mi acaba ? Ben 3 ay oldu geleli. Istedigim zaman sinava girebilirim degil mi ?

Tesekkurler

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Şub 29, 2012 5:40 am 
MI5
Kullanıcı avatarı

Istedigin zaman Life in the UK testine girebilirsin
linke goz at
http://lifeintheuktest.ukba.homeoffice.gov.uk/

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 174 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 18  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: lady gaga ve 4 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git: