Son ziyaretiniz: Sistem saati: Çar May 23, 2012 5:16 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 174 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 18  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: life in the uk
İletiTarih: Sal Eyl 07, 2010 2:14 pm 
Yeni Üye

Arkadaslar 30 eylulde life in the uk testine giricem. Simdiden stres yaptim. Sorular basit gibi bol bol test cozuyorum insallah ilk seferde gecerim bana sans dileyin arkadaslar :?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: life in uk testi
İletiTarih: Per Eyl 09, 2010 11:48 am 

arkadaslar bu sinava girmek icin ilk 2 yillik vizenin tamamlanmasini mi beklemen gerekiyor? Yoksa Ingiltere'ye giris yaptiktan sonra istedigin zaman girebilir misin?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Eyl 09, 2010 12:03 pm 
MI5
Kullanıcı avatarı

Rock ustadim istedigin zaman bu sinava girebilirsin , ben ziyaretci vizesi ile geldigim de gecmistim bu sinavi , gecen sene , sonra yerlesim vizesine basvurdum , demek istedigim immigration kanunlari degismeden bu test zorlasmadan bir an evvel gec kurtul , nekadar erken okadar iyi olur ,

Forumda butun arkadaslarinda tavsiyesi budur ,

Selametle

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Eyl 25, 2010 4:46 pm 
Yeni Üye

arkadaslar cok iyi ingilzcem olmamasina ragmen 2 hafta calistim ve sinavi gectim. hic vakit kaybetmeyin bence...pgs arkadasimin bu basligi ascamsindan sonra gaza geldim calistim ve gectim,gozumde cok buyutmustum ama ilk seferde gectim..calisirsaniz mutlaka gecersiniz arkadaslar tembellik etmeyin sadece biraz zaman ayirin
herkese bol sans.....

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Eyl 25, 2010 4:54 pm 
MI5
Kullanıcı avatarı

Tebrikler bebisty01 , keske herkes senin gibi olsa , artik soran olursa sende bu teste ait bir cevap verebilirsin ,
Ayrica pgs kardesimin bu foruma cok katkilari olmustur , eminim oda actigi konunun insanlara yol gosterdigini gordukce mutlu oluyordur

Tekrar hayatinda mutluluklar ve basarilar

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Eyl 25, 2010 5:03 pm 
Yeni Üye

tsk ederim aussie allah herkesin yardimcisi olsun...bu sitenin bana cok faydasi oldu,forum da eskiden daha cok zaman gecirebiliyorum ama suan yogun calisyorum zaman buldukca girmeye calisiyorm...allah herkesten razi olsun...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Eyl 25, 2010 6:37 pm 
Yeni Üye

life in uk icin turkce kitapcik sitede silinmis arkadaslar olan arkadaslar varsa link atabilirse iyi olur arkadaslar

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Eyl 25, 2010 10:56 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

Aussie yazdı:
Tebrikler bebisty01 , keske herkes senin gibi olsa , artik soran olursa sende bu teste ait bir cevap verebilirsin ,
Ayrica pgs kardesimin bu foruma cok katkilari olmustur , eminim oda actigi konunun insanlara yol gosterdigini gordukce mutlu oluyordur

Tekrar hayatinda mutluluklar ve basarilar

sagolasın dostum, ve tebrikler bebisty01 gercekten sevindim,mumkun oldugu kadar admin,aussie,sirlan gibi uyelerin yazılarına katkı yapmaya calısıyorum,mumkun oldugu kadarda yazdıklarım burdaki gercek hayat,gunde vakitim oldukca 3-4 kez bakıyorum siteye,ama en cok kırıldıgım ve uzuldugum bazı arkadasların bilgi aldıktan sonra birdaha siteye girmemeleri veya siteyi 1 sene sonra isleri dusunce ugramaları(bu gercekten beni ve aktif olmaya calısan uyeleri uzuyor,ben biraz bencilce olacak ama boyle isi dusunce donen arkadaslara cok iyi bildigim konu olsada cevap yazmamayı tercih ediyorum,hepimizin sosyal hayatı yasantısı var ama siteye gunde 10 dk ayırabilir.cunku hep diyorum burdaki toplumumuzun icine girdiginizde cok bilgisiz oldugumuzu goruyorum bu birazda umutsuzluktan binlerce pound avukatlara veya bir bilene kaptırıloyor inanın bu sitede yazılandan fazla kimsenin bildigi yok o yuzden aktif olalım siteyi yasatalım)...........................................bu arada life in uk cok ama cok onemli surekli oturumu almada 1 nolu belgedir ve digerleri arkadan gelir o yuzden lutfen hazır bosken yeni gelenler aradan cıkarsın,o yuzden bu konuyu hep guncel tutalım

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Eyl 26, 2010 1:35 pm 
MI5
Kullanıcı avatarı

suatgullu yazdı:
life in uk icin turkce kitapcik sitede silinmis arkadaslar olan arkadaslar varsa link atabilirse iyi olur arkadaslar

Suat kardes , Turkce kitapcik uzun sure once silindi ve linkleri yenileme imkani yok , yani kimsenin elinde yok onun icin o pdf formatinda olan ingilizce olani orjinal kitabin birebir kopyasidir, ona calis
basarilar.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Eyl 26, 2010 3:13 pm 
Yeni Üye

sagol aussie kardes bende basladim calismaya onemli yerleri kagida not aliyorum
bu siteye hersey icin minnettarim
allah kimsenin emegini bosa cikarmasin insallah ingiltereye gelen her turk is bulur

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 174 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 18  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git: