Aussie yazdı:
Tebrikler bebisty01 , keske herkes senin gibi olsa , artik soran olursa sende bu teste ait bir cevap verebilirsin ,
Ayrica pgs kardesimin bu foruma cok katkilari olmustur , eminim oda actigi konunun insanlara yol gosterdigini gordukce mutlu oluyordur
Tekrar hayatinda mutluluklar ve basarilar
sagolasın dostum, ve tebrikler bebisty01 gercekten sevindim,mumkun oldugu kadar admin,aussie,sirlan gibi uyelerin yazılarına katkı yapmaya calısıyorum,mumkun oldugu kadarda yazdıklarım burdaki gercek hayat,gunde vakitim oldukca 3-4 kez bakıyorum siteye,ama en cok kırıldıgım ve uzuldugum bazı arkadasların bilgi aldıktan sonra birdaha siteye girmemeleri veya siteyi 1 sene sonra isleri dusunce ugramaları(bu gercekten beni ve aktif olmaya calısan uyeleri uzuyor,ben biraz bencilce olacak ama boyle isi dusunce donen arkadaslara cok iyi bildigim konu olsada cevap yazmamayı tercih ediyorum,hepimizin sosyal hayatı yasantısı var ama siteye gunde 10 dk ayırabilir.cunku hep diyorum burdaki toplumumuzun icine girdiginizde cok bilgisiz oldugumuzu goruyorum bu birazda umutsuzluktan binlerce pound avukatlara veya bir bilene kaptırıloyor inanın bu sitede yazılandan fazla kimsenin bildigi yok o yuzden aktif olalım siteyi yasatalım)...........................................bu arada life in uk cok ama cok onemli surekli oturumu almada 1 nolu belgedir ve digerleri arkadan gelir o yuzden lutfen hazır bosken yeni gelenler aradan cıkarsın,o yuzden bu konuyu hep guncel tutalım