Son ziyaretiniz: Sistem saati: Sal Şub 07, 2012 11:54 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 114 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: life in uk testi
İletiTarih: Çar May 26, 2010 11:30 pm 
Yeni Üye

merhaba arkadaslar herkes icin herseyin hayirlisi olsun...pgs arkadasim tebrik ediyorum bende geleli yaklasik 8 bucuk ay oldu ve geldikten 6 bucuk ay sonra is bulabildim daha iyi bir is bulana kadar burda kalmayi dusunuyorum...simdi life in the uk testine hazirlanicam daha onceden kitaplari WHSmithde gordum...home office in 3 tane kitabi var ama hangisinde benim icin faydali olucak onu bilmiyorum,sana olan sorum hangisini edinmem.3 kitabida alabilirim ama isime hangi kitap yaricak hangisinden kolay bilgi alip en kisa zamanda gereken bilgiye sahip olabilirim bukonuda yardimci olursan sevinirim,almam gereken kitabin ismini yazarsan cok sevinirim arkadasim... simdiden tesekkurler... verilern internet adreslerinden bolca sorular cozuyorum ve basarili sonuclar aliyorumama yinede kitabida incelemek istiyorum
bu arada ben londrada bir clubta bir is buldum evliyim, biraz gecenin gec saatlerine kadar calissamda hic yoktan iyidir...londrada olan yasayan yeni gelmis arkadaslarada yardimci olmak isterim cunki issizlik sikintisini bunalimini cok iyi cektim.bazen isten cikanlar oluyor ve eleman ariyorlar ozaman burdaki gurbetci kardeslerime yardimci olmak isterim.issizlik gercekten sorun sonradan gelenler icin
ise girdikten sonra forma pek giremedim neyse kendinize iyi bakin arkadaslar herkese bol sanslar

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per May 27, 2010 1:35 am 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

sagolasın dostum tesekkur ederim dileklerin icin.oncelikle dusuncen super en kotu is issizlikten iyidir mumkun oldugu kadar yerinden kımıldama daha iyi is bulana kadar bugun galli bir arkadasla konusurken soyledi yazın is sayısı artsada is bulmak daha zorlasıyor diyor.yazın binlerce dogu avrupalı sezonluk calısmaya geliyormus,,,,HOME officenin yasal tavsiye ettigi kitap second edition bu ana calısma kitabı ayrıca home office kitabının test soru bankasıda var.bunun dısındaki tum kitaplar turkiyedeki gibi yardımcı kitap yani bazıları ozet bazıları basit anlatımlı vb.kitap almak istiyorsan orjinalini al buda second editionun2010 baskısı olsun.ben kitap almadım siteye bir arkadas pdf olarak yuklemisti hala sitede olması lazım bir bak ben oradan indirdim.yanlız bu kitap 2008 baskısı ama ben 2010 baskısıyla karsılastırdım yeni kanunlarda degisiklik vb sadece sigara yası degismis gordum(gordugum kadarıyla) 2010 baskısında yani sana kalmıs ya siteden indir veya vh smitth amazon vb alabilirsin.test olan sitelerdeki soruları coz 55 test olan hemen hemen %90 aynı sorular geliyor.sınavı fazla buyutme ama mutlaka calıs ozellikle tarihlere.mesala benim sınavda kadınlara oy hakkı tarihi,uk deki inacsızların yuzdesi,st davids day hangi gun .londrada ne kadar etnik vb yasıyor gibi sorular vardı.umarım sanada benzer gelir cunku tarihleri hatırlamak daha kolay diger sorularda iyi ingilizce bilmen gerekiyor hangi ikisi ..... dır,dir gibi sorular.fazla gozunde buyutme hemen aradan cıkar.calısırsan sınavdan cıkınca bu muymus diyeceksin ben 4 dk bitirdim 5 dk da ayıp olmasın diye oturdum.basarılar

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: life in the uk
İletiTarih: Sal Eyl 07, 2010 2:14 pm 
Üye

Arkadaslar 30 eylulde life in the uk testine giricem. Simdiden stres yaptim. Sorular basit gibi bol bol test cozuyorum insallah ilk seferde gecerim bana sans dileyin arkadaslar :?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: pgs 79
İletiTarih: Sal Eyl 07, 2010 9:47 pm 

oncelikle tebrikler arkadasim hersey gonlunce olur umarim... benim merak ettgim senin bu girdigin sinav evlenerek gidenlerin girdigin sinavmi ole bu kanin cikmis duymustum yoksa sen calisma izni icinmi girdin bu sinava... bana calisma izni icin ielt sinavina giricen dediler aklima takildi sen hangi yolla basvurdun cevaplarsan sevinirim...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Eyl 09, 2010 11:48 am 

arkadaslar bu sinava girmek icin ilk 2 yillik vizenin tamamlanmasini mi beklemen gerekiyor? Yoksa Ingiltere'ye giris yaptiktan sonra istedigin zaman girebilir misin?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Eyl 09, 2010 12:03 pm 
MI5
Kullanıcı avatarı

Rock ustadim istedigin zaman bu sinava girebilirsin , ben ziyaretci vizesi ile geldigim de gecmistim bu sinavi , gecen sene , sonra yerlesim vizesine basvurdum , demek istedigim immigration kanunlari degismeden bu test zorlasmadan bir an evvel gec kurtul , nekadar erken okadar iyi olur ,

Forumda butun arkadaslarinda tavsiyesi budur ,

Selametle

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Eyl 09, 2010 12:52 pm 

Tesekkurler sevgili Aussie...

En kisa zamanda kitap alip, baslamak gerek o vakit calismaya...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Eyl 25, 2010 4:46 pm 
Yeni Üye

arkadaslar cok iyi ingilzcem olmamasina ragmen 2 hafta calistim ve sinavi gectim. hic vakit kaybetmeyin bence...pgs arkadasimin bu basligi ascamsindan sonra gaza geldim calistim ve gectim,gozumde cok buyutmustum ama ilk seferde gectim..calisirsaniz mutlaka gecersiniz arkadaslar tembellik etmeyin sadece biraz zaman ayirin
herkese bol sans.....

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Eyl 25, 2010 4:54 pm 
MI5
Kullanıcı avatarı

Tebrikler bebisty01 , keske herkes senin gibi olsa , artik soran olursa sende bu teste ait bir cevap verebilirsin ,
Ayrica pgs kardesimin bu foruma cok katkilari olmustur , eminim oda actigi konunun insanlara yol gosterdigini gordukce mutlu oluyordur

Tekrar hayatinda mutluluklar ve basarilar

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Eyl 25, 2010 5:03 pm 
Yeni Üye

tsk ederim aussie allah herkesin yardimcisi olsun...bu sitenin bana cok faydasi oldu,forum da eskiden daha cok zaman gecirebiliyorum ama suan yogun calisyorum zaman buldukca girmeye calisiyorm...allah herkesten razi olsun...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 114 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: MSN [Bot] ve 4 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git: