Aussie arkadasa fazla yuklenme
Bence de kendin ol ne fazla ne eksik nasil rahat ediyorsan o ol. Zaten hanimefendi sana geliyor rol yapmana gerek yok.
Size bir hikaye anlatayim;
Yillar once Moskovadayiz istanbuldan 2 arkadasim geldi dediler bara gidelim olur dedim bara gittik. O gece ozel bir gece her yer tiklim tiklim dolu. herkes dans ediyor cosuyor egleniyor.
Bir ara bizim arkadaslai iki kiz ile konusurken gordum yanlarina gittim. Dinledim ingilizce konusup kendilerin ispanyol olduklarini (kisaca Turkluklerini saklayip) soylediler. Kizlar birbirine bakti ve biri Rusca olarak digerine (Bu arada benim Ruscam fena degildir) simdi anlariz dedi.
Bende bizimkilere tam oglum ne yaptiniz siz dememe firsat birakmadan kizlardan biri iki tane erkek getirdi bakin bunlarda Ispanyol dedi ve Kizlarda basladilar Ispanyolca konusmaya.
Bizimkilerin halini dusunebiliyormusunuz secin artik Windows 16 bit renklerden herhangi birini onlara yapistirin.
bir baktim bizimkiler kirisi kirmak icin numara yapmaya basladiar. Kizlar bana dondu o ikisi senin arkadasinmi diye sordu (ne dersin bu durumda) bende sayilir ama onlari ben boyle bilmezdim diyebildim.
Iste sana ornek o yuzden dikkatli ol.......