|
Evrakların Çok Veya aZ oLması Size BağLı ... Bakınız , nasıl İletişim kuruyorsunuz diyor online forumda , Artık size Kalmiş, Msn , Tel , mektub , skype , facebook , Etc.... Ne yazarsan oraya Onunla ilgili evrak hazırlıyorsun , Evrakların Çok oLması Hiç Bir zaman Eksi Değildir Tam Tersi Artıdır , sen veriyorsun 1950 tl vize parası İçin , bi sürü para harcıyorsun , sınavlara git gel vs , başvurunuda öYle Bir sağLam Yapki harcadığın emeklere değsin , bu senin Hakkindir istersen 100 Kiloluk evrak verirsin , bu sana Kalmiş , Onların orda görevi nedir Boşuna para almıyorlar ,
Bu arada kardes diyorsunki sana demişler bu neyaaaaaaaaaaa bu kadar evrak vs , Ben olsaydım Orda onun ağzını Payını verirdim , Öyle bir Yorum yapma hakları bile yoktur !!!, sana niye bu kdr evrak getirdin muameleside yapmalari doğru değil , ONLARA Ne 100 dosya vermişsin veya 1 dosya vermişsin ,,, Herkes özgürdür istediği kdr evrak götürür verir , sizlere Kalmiş birşey ,
Ben dün ankaradan basvurdum , ve 3 Kargo Evrak verdim , Normalde 1 kargo çıkıyor dediler ama benimkisi 3 kargo Çıktı , ve ordaki görevlide evraklarımı Çok beğendi , Fazlaydı Genede oLumlu Baktilar , Buda beni Mutlu etti.....
_________________ fakirin bebeğinin içemediği sütü zenginin köpeği içiyorsa adalleten kimse soz etmesin bana !DiYaR!
|