Son ziyaretiniz: Sistem saati: Çar May 23, 2012 2:36 pm

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 53 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: ket sınavının sertifikasının gelmesi 3 aymı sürer?
İletiTarih: Per Mar 10, 2011 8:15 am 
Yeni Üye

merhaba arkadaşlar benim adım mesut gök bende diğer arkadaşlar gibi bi ingiliz bayanla evliyim yaklaşık 4 yıl beraberligimiz var ve 3 yıldır resmiyette evliyiz ve marmariste yaşıyoruz bide 2 yaşında kızımız var ve bu sezon sonu bende yerleşim vizesine başvurmayı döşünüyorum onun için yavaş yavaş haırlıklara başlicam yaklaşık 3 4 aydır bu siteyi takip ediyorum ve yorumları okuyorum bu ayın 19 un da benim KET sınavım var görevli bayanla görüştüm ve sertifikanın gelmesinin üç ayı bulacağını söyledi yani haziran 15 gibi gelir dedi sizce bu normal mi? herkese cok cok teşekkür ederim simdiden yapacagınız yardımlar için saygılar..

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: ket sınavının sertifikasının gelmesi 3 aymı sürer?
İletiTarih: Per Mar 10, 2011 11:39 pm 
Üye

mesutkim yazdı:
merhaba arkadaşlar benim adım mesut gök bende diğer arkadaşlar gibi bi ingiliz bayanla evliyim yaklaşık 4 yıl beraberligimiz var ve 3 yıldır resmiyette evliyiz ve marmariste yaşıyoruz bide 2 yaşında kızımız var ve bu sezon sonu bende yerleşim vizesine başvurmayı döşünüyorum onun için yavaş yavaş haırlıklara başlicam yaklaşık 3 4 aydır bu siteyi takip ediyorum ve yorumları okuyorum bu ayın 19 un da benim KET sınavım var görevli bayanla görüştüm ve sertifikanın gelmesinin üç ayı bulacağını söyledi yani haziran 15 gibi gelir dedi sizce bu normal mi? herkese cok cok teşekkür ederim simdiden yapacagınız yardımlar için saygılar..

evet kardeş doğru malesef bende bu ayın 19unda sınava girecem beklemekten başka çaremiz yok ..

nerede gireceksin sınava?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Mar 11, 2011 1:26 am 

Sınav tarihinden sonra 1 ay 10 icinde gelıyor ben 29 ocak da girdim martın 8 ınde elime ulastı arkadaslar.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Mar 11, 2011 8:34 am 
Yeni Üye

izmir de girecegim sınava

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Mar 11, 2011 12:09 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

bende 11 subatta girdim sanirim pazartesi elimde olur 14 mart

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Mar 11, 2011 10:55 pm 
Yeni Üye

gercekten selman ya, gormedim buraya yazdigini mesaj atmistim sana. insallah gelir 14 unde. bi an once vereyim su evraklari da bitsin gitsin istiyorum. yahu millet dosya dosya evrak veriyormus, benimki oyle cok dosya degil. anormal mi acaba :)

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Mar 12, 2011 9:57 am 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

tugbacan yazdı:
gercekten selman ya, gormedim buraya yazdigini mesaj atmistim sana. insallah gelir 14 unde. bi an once vereyim su evraklari da bitsin gitsin istiyorum. yahu millet dosya dosya evrak veriyormus, benimki oyle cok dosya degil. anormal mi acaba :)

sende yaparsin siz kizlar dekor etmeyi bilirsiniz dosyalar parlak gicir gicir olsun cicek abbasin arabasi gibi birazda susleyi verin ben yaptim dosyalarin ustune birazda parfum siksam fena olmaz nasil olsa gorucuye cikiyorlar :))

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Mar 12, 2011 11:29 am 
Site Müdavimi

bu çok dosya verme işini anlamıyorum.önemli olan dosyaların sağlamlığı.çokluğu değil
Mesela yeni evlenen bi çift ilişkilerini sayfalarca msn tel görüşmesi fotoğrafla belgelerken oluyor bir bavul çıktı.Benim içinse 6 yıllık evlilik cüzdanım çocuklarımın ve eşimin pasaportu yeterli..çok az bi evrak.fakat diğerlerinden daha sağlam.
Ama ilgili memur şöle dedi bana ''bu ne yaa bukadar evrakmı olur..!!!''

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Mar 12, 2011 5:54 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

Evrakların Çok Veya aZ oLması Size BağLı ... Bakınız , nasıl İletişim kuruyorsunuz diyor online forumda , Artık size Kalmiş, Msn , Tel , mektub , skype , facebook , Etc.... Ne yazarsan oraya Onunla ilgili evrak hazırlıyorsun , Evrakların Çok oLması Hiç Bir zaman Eksi Değildir Tam Tersi Artıdır , sen veriyorsun 1950 tl vize parası İçin , bi sürü para harcıyorsun , sınavlara git gel vs , başvurunuda öYle Bir sağLam Yapki harcadığın emeklere değsin , bu senin Hakkindir istersen 100 Kiloluk evrak verirsin , bu sana Kalmiş , Onların orda görevi nedir Boşuna para almıyorlar ,

Bu arada kardes diyorsunki sana demişler bu neyaaaaaaaaaaa bu kadar evrak vs , Ben olsaydım Orda onun ağzını Payını verirdim , Öyle bir Yorum yapma hakları bile yoktur !!!, sana niye bu kdr evrak getirdin muameleside yapmalari doğru değil , ONLARA Ne 100 dosya vermişsin veya 1 dosya vermişsin ,,, Herkes özgürdür istediği kdr evrak götürür verir , sizlere Kalmiş birşey ,

Ben dün ankaradan basvurdum , ve 3 Kargo Evrak verdim , Normalde 1 kargo çıkıyor dediler ama benimkisi 3 kargo Çıktı , ve ordaki görevlide evraklarımı Çok beğendi , Fazlaydı Genede oLumlu Baktilar , Buda beni Mutlu etti.....

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Mar 12, 2011 10:08 pm 

ben daha ket sınavına girmedim çünkü daha evlenmedim. tahnimin bu yaz evleneceğim. sizce ket sınavına evlendikten sonramı basvurmalıyım yoksa evlenmeden önce mi ?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 53 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: mata ve 3 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git: