Son ziyaretiniz: Sistem saati: Çar May 23, 2012 2:30 pm

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 601 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5 ... 61  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Kasim 2010 Yerlesim vizesine Basvuranlar
İletiTarih: Pzr Kas 14, 2010 6:59 am 
Site Müdavimi

merhaba arkadaşlar kasımın 11 inde antepten basvurdum yerleşim vizesine, allah bütün bekleyenlere kolaylık versin.kasımda basvuran arkadaslarım varsa burdan bilgilendirmelerini rica ediyorum kacında basvurdunuz,konsolosluktan herhangi bir haber geldimi ?umarım en kısa zamanda herkes esine sevidigine kavusur.

En son sechkn01 tarafından, Çar Kas 17, 2010 9:20 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: Kasım'da Basvuranlar
İletiTarih: Pzr Kas 14, 2010 7:48 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

slm sechkn01 öncelikle hayırlısı olsun diyorum bende aralık ayının ilk haftası başvuru yapacagım antep ten formu nerde ve nasıl doldurduğunu rendevuya çağırıldınmı başvururdan kaç gün sonra çağırıldın...? tskler şimdiden

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: Kasım'da Basvuranlar
İletiTarih: Çar Kas 17, 2010 9:18 am 
Site Müdavimi

selman yazdı:
slm sechkn01 öncelikle hayırlısı olsun diyorum bende aralık ayının ilk haftası başvuru yapacagım antep ten formu nerde ve nasıl doldurduğunu rendevuya çağırıldınmı başvururdan kaç gün sonra çağırıldın...? tskler şimdiden

merhaba selman basvuru formunun online olarak dolduruyorsun, paranı ödeyip basvuru formunu tamamıyla doldurduktan sonra ,onlar sana evrakları vermen için alternatifli günleri sıralıyorlar.orda herhangi bir günü ve tarihi seçip basvuruya gidiyorsun. antep te bi büroları var worldbridge nin, bakkal dükkanı gibi bir yer :/, 10 dakikada evrakları verip cıkıyorsun tabi parmak izi falanda alıyorlar.

ama söyle birseyde var ben anlamadım simdi sen gelecek ayın basında basvurucaksın ama simdi adamlar bu ayın 25 inde yani bi yasa geliyor dil egitimi alıcaksınız o egitimi almadan nasıl basvurucan nasıl yapıcan bilemiyorum allah kolaylık varsin. insallah herkes hakettiğini alır.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: KASIM'da Basvuranlar
İletiTarih: Çar Kas 17, 2010 10:13 am 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

ben ararştırdığım kadarıyla test a1 den alacakmış yani kolay olduğunu söylüyorlar teşekkürler bilgilerin için nerden başvuru yaptığınıda söylersen site adı ve parayı kredi kartıylamı ödedin ben iskenderun'dan başvurucam teşekkürler tekrardan...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Kas 17, 2010 11:06 am 
Site Müdavimi

selman yazdı:
ben ararştırdığım kadarıyla test a1 den alacakmış yani kolay olduğunu söylüyorlar teşekkürler bilgilerin için nerden başvuru yaptığınıda söylersen site adı ve parayı kredi kartıylamı ödedin ben iskenderun'dan başvurucam teşekkürler tekrardan...

http://www.ukvisas.gov.uk/en/applyonline/ bu site üzerinden vize basvurusunda bulunucan istersen bak bi arastır simdiden. daha sonra formu bitirdikten sonra ödeme sayfası cıkar 1545 lirayı tek seferde kredi kartından cekerler. benim kredi kartından 1588 2 defa 380 1 defa cekmisler :S bi yanlıslık yapmıslar galiba sonra mail falan attım 1588 i geri ödediler 300 daha duruyor bakalım bakalım geri vereceklermi . bu bi istisnaydı tabiki bana denk geldi. seninkinde olmaz sanırım. öyle iste parayı ödüyorsun kredi kartından sonrada sana uygun bi gün ve tarih seciyorsun evrakları vermeye gidiyorsun o kadar . umarım o A1 sınavı sadece 1 seferlik kurs görmeden bi sınavdır yoksa bazı ülkeler aylık kursu sart kosuyor daha sonra seni sınava sokuyor eger gecersen vvize basvurusunu yapabiliyorsun

saygılar basarılar

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Kas 17, 2010 1:21 pm 
Site Müdavimi

bu arada arkadaslar KASIM ayında basvuran kimse yokmu ?? anlamadım ben simdi ya forumda kimse yok yada kasımda basvuranların sayısı az ..

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Kas 17, 2010 1:52 pm 
Site Müdavimi

aldigimiz bilgilerde eylul ayi basvurululari buyuk olcude bitmis su anda ekim ayi icin bir yogunluk var.saniyorum kasim 29 sonrasi sinav nedeni ile ekim ayinda basvuru sayisi fazla yapilmis. kasim basvurulari az olabilir senin vizende tahmini 4 yada en az 6 hafta surebilir

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Kas 17, 2010 2:17 pm 
Site Müdavimi

enca48 yazdı:
aldigimiz bilgilerde eylul ayi basvurululari buyuk olcude bitmis su anda ekim ayi icin bir yogunluk var.saniyorum kasim 29 sonrasi sinav nedeni ile ekim ayinda basvuru sayisi fazla yapilmis. kasim basvurulari az olabilir senin vizende tahmini 4 yada en az 6 hafta surebilir

tesekkürler yorumun için enca evet ekim ayı genelde basvuru yogunlugu olan bir aydır bunun üstüne bide dil sınavı gelince millet hemen saldırmıs vizeye, ama kasım ayında ben pek yerleşim basvurusu göremiyorum. mesela forumda kimse yok galiba basvuran. ve ben antepten basvurdum yaklasık sabah saat 10:30 a kadar 6-7 kisi geldi hiçbiri yerlesim degildi, sadece benimki yerlesimdi.
dedigin gibi galiba 4-6 hafta arası sürer ama umarım sonuc hayırlı olur...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Kas 17, 2010 5:44 pm 
Site Müdavimi

slm arkadaslar ben yerlesı vızesıne tatıl den sonra basvuracagım ıstanbuldan ıngılızcem ıyı ama sıvava kalmadan gırmem gerek yanı 29 kasımdan once
22 sınde evlenıyorum max 25 ınde vızeye basvurmam gerekıyor

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Kas 17, 2010 5:46 pm 
Site Müdavimi

slm lar sechkn01 arkadasım
basvuru sırasında ınternetten odeme yapınca evrakları teslım etmek ıcın max kac gun sure verıyorlarr

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 601 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5 ... 61  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: mata ve 3 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git: