Son ziyaretiniz: Sistem saati: Çar May 23, 2012 2:22 pm

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 38 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: itiraz mahkemesi
İletiTarih: Pts Şub 14, 2011 4:19 am 

mrb arkadaslar bende mayis ayinda basvurdum yerlesim vizesi icin hanimima ama serefsiz vize memuru evliligimin inandirici olmadina evrak eksikligine vb sebeblerden red verdi bende turkiyeye gidip aptal gibi basdan basvuru yaptim :lol: yine vermedi adiler simdi 28 subata mahkemeye cikicam sanki sucluymus gibi ama su kesin % 99 verecekler amac zaman kaybetirmek bide benim 3 .evliligim birazda haklilar ama bukadarda uzatilmaz merak etdigim acaba mahkeme gunu karar orda veriliyormu yoksa sonra postaylami yollaniyor bide vize verilirse istanbula nezaman haber gidiyor bide orda bekleniyor oooffff anam of nerden geldim bu ingiltereye .

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: itiraz mahkemesi
İletiTarih: Pts Şub 14, 2011 12:17 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

Sen kendin cevabını vermişsin zaten adamlar niye red verdiklerini !!!!!!!!

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Şub 14, 2011 2:22 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

red nedenlerini yazda yorum yapması kolay olsun...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Şub 22, 2011 3:06 am 

arkadaslar vermemeleri sebebleri arasinda onceki evliliklerimden hic bir seyden basetmemisler sadece eksik evrak ve evliligin cok kisa zamanda yapildigindan bahsediyorlar

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Şub 22, 2011 12:29 pm 
Site Müdavimi

kigili lutfen mahkemeden sonra bizide bilgilendir cunku bende ayni sureci yasamaktayim umarim alirsin vizeni saygilar

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Şub 22, 2011 12:57 pm 
Site Müdavimi

ne kadar kisa zamanmis, ailelerinizden mektup alin biz , arkdaslarinizdan, ki evliligin gercek oldugunu biraz anliyabilsinler. isderse 5 evlenir, ama gercek evlilik olsun, kisi evlilik disi beraberlik yasamiyor demekki!!!
tanisma surecinizi evlilige karar vermeniz sureci bunlar, kisinin bosanma surecinde oldu diye tarih vermemezlik yapmayin, orasi bosanma davasini ilgilendirir.
ne kadardir evlisiniz bunlarida anlatirsan, iyi olur, gerekirse biraz daha zaman gecsin oyle bas vurun , evlilik surecinizde gorusun gidin gelin, ki gercekden bir ilikide bunlar olur, bunlari ispatlamis olursunuz...
kigili yazdı:
arkadaslar vermemeleri sebebleri arasinda onceki evliliklerimden hic bir seyden basetmemisler sadece eksik evrak ve evliligin cok kisa zamanda yapildigindan bahsediyorlar

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Şub 23, 2011 4:56 pm 
Site Müdavimi

arkadaslar aranizda mahkemesi olumlu sonuclanmis yada mahkeme tarihi almis kimse varmi mahkeme tarihi konsolosluktan gelen cevaptan kac gun sonraya veriliyor sureclerini paylasirlarsa sevinirim bende 5 dakka once avukatimla konustum londrada suanda cevap gelse konsolosluktan dedi 3-4 hafta sonraya gun alabiliyorum dedi bakalim ben mart 18 e kadar mahkeme konsolosluga zaman verdi cevap bekliyorum hala off off

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Şub 25, 2011 3:41 am 

mahkeme tarihi basvurdugun bolgeye gore deyisiyor 19 hafta kadar bekliyorsun itiraz etdikden sonra 29 gun icin de konsolosluk kararini deyistirmezse 19 hafta icinde mahkeme gunu veriyorlar ben avukat tutmadim ama sen tut ne olur ne olmaz 28 subat da benim mahkeme belli olacak haberi yazarim arkadasim allah yardimcin olsun

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Şub 25, 2011 10:01 am 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

Mahkeme Sonuçlari Genelde Uzun Sürebiliyor ama tabi duruma göre hareketlik Olur ...... Vize red Sebeblerine BağLı ...... ÖrneĞin , Maaş Yetersizliği oLduğu Zaman red alirsin , Tabi bu maaş yetersizliği Düzeltmek icin kişi extra calisir çalişmazmi yeni işmi bakar derken mahkemeye açık verilmiş Oluyor , ve uzuyor........

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Şub 28, 2011 11:36 am 

arkadaslr ben bu sabah mahkemede esimin vizesini aldim 5 dakkada surmedi mahkeme herkese tatdirsin bu mutlulugu rabbbim .

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 38 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: mata ve 3 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git: