Son ziyaretiniz: Sistem saati: Çar May 23, 2012 2:18 pm

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 25 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: ISKOCYA DA YASAYAN ARKADASLAR...
İletiTarih: Cmt Nis 02, 2011 2:19 pm 

Arkadaşlar Fen Edebiyat Fak. Kimya Bölümü mezunuyum. İskoçya'da yüksek lisans yapmayı düşünüyorum asıl amacım distile alkollü içkiler(özellikle viski) alanında kendimi geliştirmek ve damıtımevinde kimyager olarak çalışmak istiyorum. Bana tavsiye/öğüt verebilirmisiniz? Nasıl yüksek lisans yapabilirim?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Nis 02, 2011 2:42 pm 
Site Müdavimi

gectigimiz hafta CORNWALL bolgesini weekend holiday 4 gun icin gitmistik arkdaslar ile ve cok memnun kaldik butun uk de ki butun arkdaslara tavsiye edrim ozellikle (eden protect ) orada turk bahcesi var lalelerimiz sergileniyor ilgilenen arkdaslara duyrulur..

dikkatimi ceken cornish aksagini ve yol tabelarni gorunce sasirmayin ben nereye geldim diye hehehe ilgi cekici ve tam bir ingiliz bolgesi olan bir yer ve yok denilebilecek hatta ben turist harici hic gocmen goremedim yazin gitmenizi ve gormenizi tavsiye ederim cunki yazin yine gidecegim ..

fakat kendi ozel araciniz ile gitmeniz gerekiyor ..cunki o kadar cok gezilcek ve gorulcek doga guzelliklr varki zman kybetmemeniz acisindan ...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Oca 14, 2012 7:07 pm 
Üye

Dunoon yani (Greenock'un karşısı) civarımdayım.İşkoçya daki diğer arkadaşları burayı görmeye davet ederim.sakin ve oksijen deposu

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Iskocyadaki (Edinburghdeki) Türkler!! :D
İletiTarih: Cum Şub 24, 2012 11:20 pm 

Arkadaslar biz Danimarkadan okul gezisi amacli 2 hafta sonra iskocyaya geliyoruz.
Ve sansimiza tüm bir günümüz bos :D bizde bunu türk ailelerle tanisarak degerlendirmek istiyoruz :)
Ama hiic bir yerde vaya nasil iskocyanin edinburgh sehrinde bir türk bulabilecegime dair hic bir fikrimiz yok :D yani hatta bu yazdiklarimda belki sacma, ama yinede sansimi deniyeyim dedim :D

Yani anliyacaginiz :D bana iskocyadaki türkler ulasabilir mi? :D
biliyorum yaptigim cok ama cok sacma :D yani güvenilir insanlar mi degil mi vs vs :D ama Allah kerimdir :D 3 kulfu 1 elham evel allah korur bizleri diyoruz ve kendimizi allaha emanet ederek bu yola basvuruyoruz :D

Simdiden ilginiz icin tesekkür ediyorum :D
Saygilarimla
Danimarkadaki Genclik :D :D

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Şub 25, 2012 8:24 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

newcastle var ... 1 saat aramiz haftaya ordayiz 25 kisi gelecegiz is yeri arkadaslarimiz .. party hazirladik orda : ) :lol:

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: Iskocyadaki (Edinburghdeki) Türkler!! :D
İletiTarih: Cmt Şub 25, 2012 11:06 pm 
Yeni Üye

Ozcelik yazdı:
Arkadaslar biz Danimarkadan okul gezisi amacli 2 hafta sonra iskocyaya geliyoruz.
Ve sansimiza tüm bir günümüz bos :D bizde bunu türk ailelerle tanisarak degerlendirmek istiyoruz :)
Ama hiic bir yerde vaya nasil iskocyanin edinburgh sehrinde bir türk bulabilecegime dair hic bir fikrimiz yok :D yani hatta bu yazdiklarimda belki sacma, ama yinede sansimi deniyeyim dedim :D

Yani anliyacaginiz :D bana iskocyadaki türkler ulasabilir mi? :D
biliyorum yaptigim cok ama cok sacma :D yani güvenilir insanlar mi degil mi vs vs :D ama Allah kerimdir :D 3 kulfu 1 elham evel allah korur bizleri diyoruz ve kendimizi allaha emanet ederek bu yola basvuruyoruz :D

Simdiden ilginiz icin tesekkür ediyorum :D
Saygilarimla
Danimarkadaki Genclik :D :D

cok turk var edinburg da...bir saat gez kesin bulursun...berber ve donerci cok arkadasim..glasgow a gelseydin karsilardim :) saygilar

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Şub 27, 2012 9:48 pm 
Site Müdavimi

merhaba bende iskoçya ya yerleşiorum eşim perth de yaşıyo orada yaşayan türk arkadaşlar varmı?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Şub 27, 2012 10:34 pm 

edinbraya :twisted: gezmeye gittik bayıldık...
orada yaşamak istiyoruz. londradayız şu an, sanırım kiralar londradan çok daha uygun, peki iş imkanları nasıldır arkadaşlar?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Nis 14, 2012 12:43 am 
Yeni Üye

fatma philips yazdı:
merhaba bende iskoçya ya yerleşiorum eşim perth de yaşıyo orada yaşayan türk arkadaşlar varmı?

fatma seni taniyor olabilecegimi sandim ama daha yeni gelmissin bende perth deyim 4 yilim bitti.esin ne isle mesgul?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Nis 14, 2012 3:20 pm 
Site Müdavimi

extreme87 yazdı:
fatma philips yazdı:

fatma seni taniyor olabilecegimi sandim ama daha yeni gelmissin bende perth deyim 4 yilim bitti.esin ne isle mesgul?

merhaba ben ballinluigdeyim perthe 1 saat uzagim pitlochry yakin esim sofor siz ne is yapiyosunuz

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 25 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git: