Son ziyaretiniz: Sistem saati: Sal Şub 07, 2012 11:41 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 19 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Is arayanlar , Is verenler kime nasil derman olunur?
İletiTarih: Per Tem 16, 2009 6:02 am 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

Arkadaslar malum butun insanlik sorunundan bahsediyoruz. hayatimizi idame ettirebilmemiz icin calismamiz ve gelir elde etmemiz gerekiyor. Bazilarimizin guzel isi olabilir , kimi memnun degildir , kiminin ise ozlemle bekledigi bir is hayali vardir.

Anlatmaya calistigim konu forum araciligi ile is arayan kisilere yardimci olabilmek. Peki bunu nasil yapabiliriz. Calistiginiz yerde bir elemana ihtiyac oldu , hemen forumda konu acarak ilgililere duyurabiliriz. Bi gazete de bir ilan gordunuz yazabilirsiniz.

Hemen hemen cevremdeki cogu insanin o veya bu sekilde bir is problemi var. Onemsiz gordugunuz ufak bir parttime isi cogu ogrenci arkadas icin hayati onem tasiyor. Yeni gelen alisma sureci icindeki insanlar hemen bir kapi acamiyorlar. Demem o ki biraz paylasimci olalim. Okuyup okuyup cikip gitmeyelim , eminim sizlerde birseyler yapabilirsiniz.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: Is arayanlar , Is verenler kime nasil derman olunur?
İletiTarih: Per Tem 30, 2009 1:48 pm 
Yardım Ekibi
Kullanıcı avatarı

Asagidaki adreslerden uluslararasi platformda is imkanlarini bulabilirsiniz.

www.JustEngineers.net
www.tiptopjob.com
www.JustConstruction.net
www.expatjob.net
www.thestructuralengineer.info
www.worldwideworker.com
www.thecareerengineer.com

Sayfa başı
Çevrimiçi Profile bak  

İletiTarih: Cmt Eyl 11, 2010 2:11 pm 

Yüce Tanrım ;

Bu dünyaya site müdavimi; Admin gibi insanlar da gönderdiğin ve her şeye rağmen onlara iyilik yapabilme ve bunu bütün evrene yayabilme enerjisi verdiğin için sana şükrediyorum.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Eyl 14, 2010 7:48 pm 
Yeni Üye

uzun suredir forma giremedim ama cogu arkadasin bana cok faydasi olmustu herkese cok tesekkurler;13 ay oldu londraya yerleseli ve 7 ay is bulamamistim cok sikintili birzamandi ama suan cok sukur clubda 5 aydir calisiyorum ve gecn haftalardada security isine basladim 2 is birden yapiyorummm...
club old street`de(london) eger londrada is arayan arkadaslar olursa onlara yardimci olmak isterim.cunki issizligin nekadar zor oldugunu yakindan biliyorum, is ihtiyaci olan arkadaslar burdan contact kurabiliriz ve eleman ihtiyaci odugu zaman,bende yardimci olabilir,eleman ihtiyaci sik sik oluyor genelde neyse demem o ki elimden bir yardim gelebilrse herzaman yardim edeboilirim
arkadasla saglicakla kalin

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Ekm 18, 2010 2:27 pm 

[quote="bebisty01"]uzun suredir forma giremedim ama cogu arkadasin bana cok faydasi olmustu herkese cok tesekkurler;13 ay oldu londraya yerleseli ve 7 ay is bulamamistim cok sikintili birzamandi ama suan cok sukur clubda 5 aydir calisiyorum ve gecn haftalardada security isine basladim 2 is birden yapiyorummm...
club old street`de(london) eger londrada is arayan arkadaslar olursa onlara yardimci olmak isterim.cunki issizligin nekadar zor oldugunu yakindan biliyorum, is ihtiyaci olan arkadaslar burdan contact kurabiliriz ve eleman ihtiyaci odugu zaman,bende yardimci olabilir,eleman ihtiyaci sik sik oluyor genelde neyse demem o ki elimden bir yardim gelebilrse herzaman yardim edeboilirim
arkadasla saglicakla kalin[/quote

Eger hala yardim etmek istiyorsan. Ben issizim 26 yasinda bi bayanim. cocuk bakimi, garsonluk, organizatorluk yapabilirim. umarim yardim edebilirsin. simdiden tesekkurler

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Nis 09, 2011 4:52 pm 

bebisty01 yazdı:
uzun suredir forma giremedim ama cogu arkadasin bana cok faydasi olmustu herkese cok tesekkurler;13 ay oldu londraya yerleseli ve 7 ay is bulamamistim cok sikintili birzamandi ama suan cok sukur clubda 5 aydir calisiyorum ve gecn haftalardada security isine basladim 2 is birden yapiyorummm...
arkadasla saglicakla kalin

Merhaba, mesajınız benı cok umutlandırdı. ben bale ogretmenlıgı yapma ıznıne sahıbım, turk okullarına ulasamıyorum. turk okulları, dans kursları hakkında bılgınız var mı? eger okullarla ırtıbat kurabılırsem cok ıyı olur. ayrıca baska bılıyorsanız bale ogretmenı arayan yer lutfen haber verın. yardımınız ıcın sımdıden cok tesekkurler. :)

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts May 23, 2011 9:46 am 

Oncelikle herkese mrb,
Cok guzel yararli bir site bu site sayesinde baya bi bilgi sahibi oldum,
Fakat 4 ay oldu hala is bulabilmis degilim, bu acayip moralimi bozuyor.
Eger yardimci olabilecek varsa mineetar olurum. Preston'da oturuyorum.
Ayrica bu yakinda oturanlarla da tanismak isterim, hani kan cekiyo derler ya :D
Neyse simdiden tesekkurler ! Hayati.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Haz 14, 2011 1:37 pm 

slm arkadaslar.5 aydir londrada yasiyorum ve hala is bakiyorum.oturma ve calisma iznim var.ilgilenen olursa sevinirim

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Tem 02, 2011 4:31 pm 

slm bebisty nasilsin wallah ben buraya ogrenci olarak geldim haftada 10 saat calisma iznim var ben nasil is bulabilirim yardimci olursan cok sevinirim....

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Tem 03, 2011 9:54 am 
Site Müdavimi

Arkadaslar durumlariniza biraz yardimci olmak adina sizlere tavsiyem en fazla is bakilabilicek sektor nursin home bence,genelde yabanci iscilere daha fazla yakindir,calisanlar genelde yabancidir,cunku residentleri tanimamalari onemlidir,ayrica burada herkes her isi yapar biraz bulasik,paspas gibi calismak ayip degildir unutmayiniz.diger arkadaslarim gibi yazilarda turk kebab isyerlerinden uzak durmanizi tavsiye ederim,part time gosterip full time uzerinden maas almayiniz,ileride kazanmis oldugunuz paralarida gun gelir gostermek zorundasiniz,yilda 3 hafta tatil hakkiniz vardir,ilk 6 ay kontrat 2 haftadir eger iyi imkanlar dahilinde ise ok derim,ogrenci arkadaslar ise calisma saatleriniz uzerine lutfen cikmayiniz.bu konuda ciddi takip var,bir arkadasim sepetlendi memlekete bu konuda,dikkatli olunuz
herkese bol sanslar

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 19 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz