Son ziyaretiniz: Sistem saati: Sal May 22, 2012 8:59 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 3 ileti ] 
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: irlanda vatandasi ile evlilik sonrasi spouse visa
İletiTarih: Sal Haz 28, 2011 7:16 pm 

Merhaba, 1 ekim tarihinde nisanlimla antalyada evlilik yapicaz, toren vs antalyada olucak. fakat evlilik sonrasi ankara irlanda elciliginden spouse vize talebinde bulunmam gerekiyormus. bizim planimiz 10 ekim tarihinde de irlanda da kararlastirdigimiz otel de toreni gerceklestirmekti. fakat forumlardan anladigim kadariyla bu spouse vize alimi sureye bagliymis bununla ilgili nelere dikkat etmem gerekiyor. daha once bir vize basvurusunda bulunmadim isim geregi su an icin kibris ta yasiyorum calisma izinlarim vs pasaportumda gorunuyor. banka hareketlerimde de parasal hareketler mevcut. yapacagim evlilikde zaten gostermelik degil. fakat dedigim gibi bu spouse vize islemi kac gun alabiliyor. yada bunu hizlandirmak icin evlilik oncesinde turist vizesimi almaliyim bilmiyorum(onu vericeklerini de tam bilmiyorum) tam anlamiyla bilgiyi nereden tedarik edebilirim. yada sizler yardimci olabilirseniz cok sevinirim. Nisanlim irlanda li, sonradan vatandas olmadi.

ibrahim

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: irlanda vatandasi ile evlilik sonrasi spouse visa
İletiTarih: Çar Haz 29, 2011 12:19 am 
Yeni Üye

Ben irlanda vizeleriyle alakali bilgi sahibi degilim ama mantiken dusunursek 1 ekimde evleniceksin yani cumartesi en erken vizeye basvurman pazartesi yani 3 ekim sende 10 ekimde irlandada olmam gerekiyo diyosun bu surede es vizesinin cikmasi biraz zor gibi. En iyisi sen turist vizesi icin arastirmalara basla.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: irlanda vatandasi ile evlilik sonrasi spouse visa
İletiTarih: Çar Haz 29, 2011 7:52 am 

Anladıgım kadarıyla oneriniz, 8,9 yada 10 ekim tarihi için için turist vizesi basvurusunda bulunayım Tr de evlendikten sonra aldıgım turist vizesiyle gideyim, orada da resmi evlilik beyanıyla spouse visa ya basvuruyım diyorsunuz. tabi bu turist vizesine basvururken sanırım gidiş dönüş ucak biletlerini vermem gerekiyor,

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 3 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: emrahlaa86 ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz