Son ziyaretiniz: Sistem saati: Çar May 23, 2012 2:13 pm

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 2 ileti ] 
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: ingiltereye calışmak dil icin gitmek istiyorum
İletiTarih: Per Ağu 04, 2011 6:35 pm 

arkadaşlar yaşım 20 bu sene askerlik var yapıp geldikten sonra diyer akrabalarımız gibi ingiltereye gitmek istiyorum

istanbulda işciye hamal mertebesi ve tazminat taşaronluk bezdirdi. ve ögrenım durumu açık lise okuyorum onuda dondurdum askerlık dolayısıyla

ingilterede iş garsonluk ve bulaşık yıkamak gibi meslekler varmış :D dil ögrenımı icin oraya gıttıgımde devletın okullarından yararlanma ımkanı varmı. gitmek icin ne gerekiyor.

bununla ilgili bana yardımcı olursanız sevınırım

bizim yakın akrabalar gitti gıttı okulda ogrencılerle eve cıktılar

2 yıldır ordalar peki burdaki ögrenım durumum ingilteredeki durumu etkilermi ordan lise okuma şansım varmı ...

iş bulma konusu gelince valla bulaşık yıkamayı goze aldıgıma göre burdaki en işverenlerden orada hem dil hem sosyal ortamı geliştirim diye düşünüyorum..

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: ingiltereye calışmak dil icin gitmek istiyorum
İletiTarih: Cum Ağu 05, 2011 8:33 am 

yabancı dil danışmanı akraba bir sorup araştırcam bu konuyu cok akrabaları o yolladı bakalım nasipse askerden dönüşte direk gidicem..

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 2 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz