Son ziyaretiniz: Sistem saati: Çar May 23, 2012 2:10 pm

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 11 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: İNGİLTEREDE UCUZ ALİSVERIS!!
İletiTarih: Çar Oca 12, 2011 10:17 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

arkadaslar yeni yıldaki VAT vergisinin artıp %20 olması ,benzin,otobus ve trene gelen buyuk zamlar(benim kullandıgım tren biletine gelen zam %6) elektirik,dogalgaz %9 hepimizin hayatını etkiledi ve herseyin fiyatı artmıs durumda ben günlük bu siteyi takip ediyorum http://www.hotukdeals.com/ en buyuk paylasım sitesi butun ingilteredeki günlük gıdadan,elektronige giysiden,mobilyaya bütün UK magaza ve markaların güncel kampanya ve promasyonları bu sitede paylasılıyor ben alısverislerimde burayı kaynak alıyorum ,ve kampanyaları takip ediyorum özellikle gıdada ,en son telefon hattımı burası vasıtasıyla degistirecegim(6 £ sim free),eger sizde takip edersenis butcenizde büyük tasarruf yapabilirsiniz http://www.hotukdeals.com

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: İNGİLTEREDE UCUZ ALİSVERIS!!
İletiTarih: Çar Oca 12, 2011 10:48 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

burdanda yararlanabilirsiniz ingilteredeki en büyük tasarruf uzmanı martin lewis (bütün kanallara cıkar bbc özellikle)siteyi aralıkta 16.7 milyon tekil kisi ziyaret etmis http://www.moneysavingexpert.com/ burdada bütün kampanyalar,indirimler,ucuz ürünler,paranızı nasıl degerlendirirsiniz,ucuz mortage,telefon,benzin,ucak bileti tasarruf tavsiyeleri icin hersey burda.....

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Oca 12, 2011 11:29 pm 
Site Müdavimi

pgs79, süperrrrrrrr cidden bayıldım özellikle hotukdeals, çoookk teşekkürler bizlerle paylaştığın için............

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Oca 13, 2011 12:08 am 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

Dora yazdı:
pgs79, süperrrrrrrr cidden bayıldım özellikle hotukdeals, çoookk teşekkürler bizlerle paylaştığın için............

begendigine sevindim,gercekten cok yararlı siteler zaten 16 milyon tekil kisi ziyaret etmis artık herkez nasıl ucuza alırım pesinde burda yasamıssın biliyosun vize isin en kolay kısmı,ben gunluk takip ediyorum,ve takip edilirse arkadaslar aile butcesinde en az %10-15 tasarruf yaparlar .... ,ben dedigim gibi tel ve hattımı degistiriyorum bu hafta gördügüm kapmanyalardan ve birde begendigim ürünlerin indirimini yakaladım ve nerdeyse %70 ucuza,dedigim gibi takip ederseniz en az 100£ aylık tasarruf edersiniz diye dusunuyorum ,birde biraz önce burdan voucher indirdim %50 restorant indirimleri ailenizle,arkadaşlarınızla gitmek istediginizde burdan indirim kodunu alırsınız http://www.vouchercodes.co.uk/

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Oca 13, 2011 12:46 am 
Site Müdavimi

süper, süperr pgs79, ben=alışveriş+hesaplı+indirimler :lol: çook teşekkürler yeniden.........

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Eyl 30, 2011 10:09 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

Türkiyedeki bir aile dostumuzun çocuğu dil eğitimi aldı kısa süre önce,kendisiyle internette konuşurken yaşadıkları hakkında alişverişlerini fazla bilgisi olmadığı için en pahalı mağazalaran yaptığını öğrendim.daha öncede bu konuda yazmıştım, Özellikle öğrenci arkadaşlar için daha detaylı yazacağım temizlik malzemesi,kozmetik,şampuan vb gibi malzemeleri en ucuz şekilde Bargains mağazalar olarak adlandırılan mağazalardan yapabilirsiniz başlıcaları HOME BARGAINS , B&M BARGAINS ,kozmetikte SAVERS ve herkezin bildigi POUNDLAND özellikle home bargains benim tercihim çok ucuza hazır yemek için malzemeler(ton balığı,chicken flller vb) bulunur ve genelde halk ve şölen’in Türk malı kek ve bisküitleride var. Gıda alişverişlerinizide yaparken ben meyve,sebze alırken ALDI’ın super 6 indirimini takip ediyorum her hafta 6 ürünü 49p veya 69p satıyorlar fiyatları sürekli bu şekilde dönemsel indirmiyorlar senenin her dönemi en ucuz sebze meyve için adres burası.İkinci haftalık ucuz indirim yapanda LİDL her hafta sonu 4 üründe büyük indirim oluyor 2’si et ürünü tavuk,kıyma vb (internet sitesinden bakarsınız o haftanın indirimi bazen bacon olabiliyor)fiyatları bazen toptancıdan bile ucuz oluyor bu yüzden kapıda sıra oluyor acılmadan yakaladıgınızda deep freze stok yapabilirsiniz,gene aynı şekilde £1.13 gecen hafta 400g mature cheese sattılar veya 1.19 lean minced 500g .gene stok yapabilirsiniz yakaladığınızda benim yaptığım gibi(eğer sabah kalkmak istemiyorsanız hafta sonu benim yöntemim kapanmadan 15 dakka önce giderseniz Pazar günü için dolapları dolduruyorlar) Öğrenci aradaşlara özellikle tavsiye edeceğim başka bir yolda ingilterede süpermarketler satılmayan,az kalan ürünleri sürümden kazanmak için REDUCED denen fiyat indirimine gider,her reyonun sonunda bulunur et reyonunun sonunda,meyve sebze reyonunda vb veya özel bölüm,özellikle sebze meyvede tarih olması bizim gibi pazardan alişveriş yapan bir millet için çok komik,patates soğanda tarih var bu şekilde 5 kg patatesi 15p 1 kilo çileği gene 18p ye 2 kilo muzu 30p sandaviçleri 50-60p son kullanma tarihi yarın olan biftek kıyma vb yi 4/1 fiyatına alabilirsiniz yakaladığınızda, gene normalde 1 pound olan ekmek 25p düşer veya tatlı vb. özellikle saat aksam 6-8 saatleri arası giderseniz yüzlerce fiyat indirimi olur ve artık İngilizlerde bu şekilde alişveriş ediyor ve bütçenizde çok büyük tasarruf edebilirsiniz en iyi reduced reyonu ve ucuzluğu TESCO EXTRA larda gördüğüm (bütün taze roast chicken için 55p ödemişliğim vardır :) )ama diğerleri icinde gecerli asda,sainsburry etc veya evinizin yakınlarında spar varsa akşamları uğrarsanız çok uygun fiyatlara ürün bulursunuz, sandwich,tavuk,chips ,tatlı vb……………. umarım bu yazdıklarım öğrenci arkadaşlara yardımcı olur

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Kas 23, 2011 3:28 am 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

Kış yüzünü gösterdi arkadaşlar tabi bunun etkisi,grip,soğukalgınlıgı vb.Türkiyeden gelirken mucize ilaç tylol hot getirmiştim.bitince araştırınca benzer etkin maddesi olan ürün,her nekadar bizimki gibi güçlü olmasada GSK ürettigi Beechams Cold & Flu Hot Lemon buldum birkaç çeşidi var limonlu,limon&ballı vs.bilen arkadaşlar vardır ama yeni gelen ögrenci arkadaşlar için yararlı olur diye düşündüm.çünkü gp-doktor kaydı yaptıramıyorlar.bu ilaç en ucuzda poundlanda ve b&m 5'li £1 boot'a aynısı £2.50 zaten yukarda yazmıştım ucuz-pahalı alişveriş yapılacak yerleri,ilaç bu arkadaşlar özelikle limonlusu. http://www.poundland.co.uk/product-rang ... and-honey/

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Kas 24, 2011 8:32 pm 
Site Müdavimi

Haklisin Pgs tylol mucize bir ilac burdakiler onun yarisi bile degil icinde paracetamol limon karisimi bir toz,mukemmel otesi bir toz karisim ben 4 paket getirdim. henuz kullanmadim,umarim kullanmam siz siz olun hasta olmayin
herkese bol sifalar

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Arl 15, 2011 4:37 pm 

İşim geregi londrada, windsorda ve bristolda cok bulundum. Tv de benimde dikkatimi cok cekmisti martinmoneytips. İnsan sasiriyor dunyanin aciklamasi var adamin sitesinde. bu kadar ziyaretci almasi normal herhalde.

is degistirdigim icin uzun suredir gidemiyorum ingiltereye ama martinin siteden surekli indirimler avantajlar yagiyor.

İngiltereden alisveris nasil yapabilirim derken birde www.ingilteredenal.com buldum, artik denk geldikce yakalamaya calisiyorum.

ingiltereyi ozledimmi bilmiyorum ama ortam iyiydi be. hey gidi hey

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Oca 03, 2012 2:34 am 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

Arkadaşlar bildiginiz gibi yabancı vatandaşlar türkiyede bir ürün aldığında eğer işyeri tax free üyesiyse,vergi indirimi alıyor çıkışta havalanında.Bu hak yurtdışında yaşayan oturumu olanlar içinde geçerli, bazen büyük tekno marketlerde güzel laptop kampanyaları olabiliyor Türkiyede,eger eşiniz veya kendi adınıza tax free fatura alırsanız(işyerinin uygulması değişiyor sormakta fayda var) ülkeden çıkmadan vergi iadesi alıyorsunuz,bu miktar tam vergi kadar olmuyor ama yinede cazip,ben 1150 tl bir harcamaya sabiha gökçende çıkışta 140tl almıştım geçen sene,ödemeyide istediginiz döviz şeklinde veriyorlar,gbp,euro,TL,aklınızda bulunsun bazen uk'den çok daha avantajlı olabiliyor aldığınız marka ve modele göre,yanlız ödeme yaparken debit card veya visa yerine peşin ödemeyi tercih edin,İngiliz bankalarının chance komisyonları yüksek

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 11 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz