Son ziyaretiniz: Sistem saati: Per Şub 09, 2012 10:31 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 31 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: İNGİLTEREDE ÖĞRETMENLİK YAPABİLİRSİNİZ
İletiTarih: Pzr Nis 05, 2009 9:05 pm 
Yardım Ekibi
Kullanıcı avatarı

net olarak bilmememle birlikte edindigim bilgi Turklerin Milli egitim kanali ile geldigi, ama nasil oldugunu bilmiyorum. eger yakinda Turk ogretmenle karsilasirsam tekrar (okulu bana biraz ters) onunla konu hakkinda konusurum. Turkmenistanliyi biliyorum o da Hukumet kanali ile Din egitimi vermek icin gelmis.
Ukraynali Evlilik yolu ile Ingiltereye gelmis. Birde Rus var oda iltica etmis yillar once.
Ben bunlari oglana okul arastiriken buldum.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum May 01, 2009 4:44 pm 

"simiyra" kardeş gerçekten çok güzel bilgiler ben öğretmen olursam oraya gidemiceğimi düşünüyordum fakat bu bilgilerle içimi rahatlattın saol emeğine sağlık :) :)

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Haz 28, 2009 9:32 pm 
Yeni Üye

merhaba arkadaslar
Ben Londra"da ogretmenlik yapmayi planliyorum .Turklerin yogun olarak yasadigi yerleri veya Turk ogrencilerin yogun oldugu bolgeleri veya okullari bilen varsa yazabilirmi acaba.Tesekkur ederim.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Tem 09, 2009 12:44 pm 
Yeni Üye

4 yıllık okulumda pedagojik formasyon aldım, marmara üniv. bilgisayar ve kontrol eğitmeniyim ama türkiyede stajımı kaldırmadım sadece ünivde 6 aylık staj yapmıştım. IT sekötründe mutlaka verilecek ders vardır diye düşünüorum bilhassa web konusunda bilgim iyidir

şimdi oraya bi yıllık dil eğitimine gidiorum
bu konu en azından bi yılın sonunda araştırmam gereken bi konu olacak, tabi benim tek anlamadıım 6 aylık uk da öğretmenlik deneyim
sonuçta daha orada hiç çalışmamaışken bu deneyimi nasıl yapıcam

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Tem 09, 2009 5:53 pm 
Son Ütücü(başka yok)
Kullanıcı avatarı

Gönüllü olarak özel okullarda 6 ay çalışarak deneyim yapabilirsin zannımca...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Tem 10, 2009 8:25 pm 

Merhaba! Ben Turkiye'de Ingiliz Dili ve Edebiyati bolumunden bolum ucuncusu olarak mezun olduktan sonra Ingilizce Ogretmeligi sertifikasi aldim. 2 sene ogretmenlik tecrubem var. Ayrica Ingiltere'de uc gun full-time TEFL kursuna katilip sertifika aldim. simdiki vize basvurum olumlu sonuclandigi takdirde eylul'de londra'da ingilizce ogretmenligi uzerine mastera baslicam. Master yaparken part time ogretmenlik yapabilr miyim? Ingilizce disinda Turkce derslerine girebilr miyim?
Okullarda ogretmen acigi olamasa dahi gidip gorusmem ve gonullu ogretmenlik yapmak istedigimi soylesem dogru olur mu?
Tesekkur ederim

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Tem 12, 2009 3:44 am 
Son Ütücü(başka yok)
Kullanıcı avatarı

Master sureniz boyunca haftada 20 saat ucretli olarak calisabilirsiniz.gonullu calisma icinse herhangi bir sure kisitlamasi yok.Gonullu olarak calisabileceginiz yerler mevcuttur sanirim./okullar da tatil olmak uzere gerci ama derneklere ait bir cok kurs vs. var.Master bitiminde de post study worker vizesi alarak 2 yil boyunca calisma hakki elde edebilirsiniz.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Tem 13, 2009 7:04 pm 

post study worker vizesi ne demek oluyor? sadece master sonrasi mi veriliyor yoksa sertifika programlarindan sonrada alinabilir mi?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Tem 15, 2009 5:35 pm 

merhaba arkadaslar.. ben matematik ogretmeniyim. turkiye de formasyonumu aldim. gerekli kuruma belgelerimi gonderip denkligini inceletecegim. ama calisma vizem yok. aupair im ben burda . 1 yil daha vizem var. vize mi calisma vizesine nasil cevirebilirim bilgiisi olan var mii acaba???

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Tem 15, 2009 10:21 pm 
Son Ütücü(başka yok)
Kullanıcı avatarı

yesim yazdı:
merhaba arkadaslar.. ben matematik ogretmeniyim. turkiye de formasyonumu aldim. gerekli kuruma belgelerimi gonderip denkligini inceletecegim. ama calisma vizem yok. aupair im ben burda . 1 yil daha vizem var. vize mi calisma vizesine nasil cevirebilirim bilgiisi olan var mii acaba???

Tier 1 ve Tier 2 vize turlerini inceleyin.Sizin icin tek secenek bu vize turleri.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 31 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git: