Son ziyaretiniz: Sistem saati: Çar May 23, 2012 2:07 pm

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 36 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: Ingilterede Is Imkanlari ve Hayat Sartlari
İletiTarih: Cmt Şub 20, 2010 10:44 am 

benim bildigim kadar bilgisayar isiyle yada kendi isini yapiyodun tr sanirimm..ama diploman varsa bu ulkede ingilizce seviyen iyiyse..biliyosun cok onemlii bu...bizim konustugumuz ingilizce tr hicbisey..birazda sansin varsa sanirimm iii bi is bulursunn...diploma cok onemlii...issizlige gelincee gercekten zorr...ben 2.5 ay is baktimm..inaniyorumm cv im cokk iii amaa dedimya biraz sans lazim..bide ana dilimiz ingilizce degill..pizza hut calisiyomm napalimm baska is bulamadikk amaa arastirmaya devamm..bizm mudur turkk ama 11 senedir burda arti burdaki universiteden mezun bu nedenlee genel muduru olmuss...onu bunu bilmem SANS faktoru cok onemlii..insallah gonlunden gecen hayirlisi ile nasip olur...kib

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Mar 01, 2010 3:49 pm 
Yardım Ekibi
Kullanıcı avatarı

ben ingiltereye geleli yaklasik 3 ay oldu.izlenimleri sizinle paylasmak istedim en azindan yeni gelen arkadaslara bir nebze yardimci olabilirim.arkadasimin da bahsettigi gibi burda is bulmak icin iyi bir ingilizce sart.bu ulkede kotu is diye bir tabir yok hangi ise basvurursaniz basvurun mutlaka cv gonderirsiniz basvuru formu doldurursunuz interview a cagrilirsiniz (ki ingilizce bu noktada devreye giriyor) sonra isi alirsiniz.
sizlere tavsiyem ingiliz isverenlerle calisin.turklerden mumkun oldugu kadar uzak durun.sizi somurmeye calisirlar.ornek olarak ben ilk geldigimde bir turk restoraninda part time ise girdim ve isveren yabancilara saati 5.80 £ bana ise daha altinda bir ucret verdi,5.80£ burdaki asgari ucret dir.altinda vermek yasal degil.merkezde bir kac turk isverenle gorusum hepsi su an is olmadigini fakat dusuk ucreti kabul edersem calisabilecegimi solediler.sozun kisasi dost gorunup sizden faydanlanmak isteyen hemserilerimiz cok bunlardan mumkun oldugunca uzak duralim.bu gibi sorunlarla karsilasmamak icin jobcentreplus in websitesine girin ordan is bakin..is bulmak biraz uzun surebilir ama bir turk tarafindan somurulmekten iyidir.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Mar 04, 2010 1:40 am 
Yeni Üye

kardesim moralini hic bozmak istemm ama insallah geldiginde senin islerin yolunda gider cunki benim halen hic gitmedi :(
ben geleli 7 ayi bulucak ama halen is bulamadim biryer buldum restaurant tarzi ama inanki cocugun eline verilmicek parayi tutusturdular .turkiyede bile vermezlerdi bu parayi.ama bu sevdigimiz gurbetteki hemserilerimiz.parani.emegini somurdukleri gibi canini cikariyolar.sabah 5 45 de kalkip 6 da otobuse yetisyordum ve yol uzun oldugu icin north londradan south londrayaa 1 saatde otubusle gidiyordum.ve saba 7 den aksam yediye kadar ve tekrar eve gelmem 8 30 oluyordu ama gel bana sor gunde maksimi 5 tane sigara icicek firsatim oluyordu,dusun yani okadar yogundu.ama 1 haftanin sonuda verdigi para 150 pound,bu hakmi degil tabiki, ama denize dusen yilana sariiliyor (yilan olanlar ise bizim vatanimdaki memleketimizdeki insanlarmis) ama calismiyorum simdi kardes.belki is bulamam ama aramaktan yilmiyorum delicesine ise ihtiyacim var ALLAH HEPIMIZIN YARDIMCISI OLSUN

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Mar 04, 2010 7:43 pm 
Yardım Ekibi
Kullanıcı avatarı

bebisty01 yazdı:
kardesim moralini hic bozmak istemm ama insallah geldiginde senin islerin yolunda gider cunki benim halen hic gitmedi :(
ben geleli 7 ayi bulucak ama halen is bulamadim biryer buldum restaurant tarzi ama inanki cocugun eline verilmicek parayi tutusturdular .turkiyede bile vermezlerdi bu parayi.ama bu sevdigimiz gurbetteki hemserilerimiz.parani.emegini somurdukleri gibi canini cikariyolar.sabah 5 45 de kalkip 6 da otobuse yetisyordum ve yol uzun oldugu icin north londradan south londrayaa 1 saatde otubusle gidiyordum.ve saba 7 den aksam yediye kadar ve tekrar eve gelmem 8 30 oluyordu ama gel bana sor gunde maksimi 5 tane sigara icicek firsatim oluyordu,dusun yani okadar yogundu.ama 1 haftanin sonuda verdigi para 150 pound,bu hakmi degil tabiki, ama denize dusen yilana sariiliyor (yilan olanlar ise bizim vatanimdaki memleketimizdeki insanlarmis) ama calismiyorum simdi kardes.belki is bulamam ama aramaktan yilmiyorum delicesine ise ihtiyacim var ALLAH HEPIMIZIN YARDIMCISI OLSUN

bebisty bende ayni senin konumundaydim somuruldum gercekten..turk diyip gecmeyin ne adi insanlarla tanistim sozde arkadas dost hemseri...
kardesim sakin aramaktan vazgecme bu aylarda is bulma ihtimalin yuksek.turkler tarafindan somurulmekten iyidir...sansin acik olsun...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Mar 12, 2010 10:43 pm 
Yeni Üye

slm poyraz cem kardes calisiyomusun suan sen bulabildinmi bir is,gercekten cok zor bulmak allah herkesin yardimcisi olsun gurbette hic cevren tanidigin yoksa is bulmak esittir imposible gibi birsey

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Mar 13, 2010 12:00 am 
Yardım Ekibi
Kullanıcı avatarı

bebisty01 yazdı:
slm poyraz cem kardes calisiyomusun suan sen bulabildinmi bir is,gercekten cok zor bulmak allah herkesin yardimcisi olsun gurbette hic cevren tanidigin yoksa is bulmak esittir imposible gibi birsey

buldum arkadasim suan hilton da calisiyorum.full time isim ve onumuzdeki ay kontratimi yapicam yani isler yolunda...sende bulacaksin arkadasim moralini bozma...www.jobcentreplus.gov.uk adresinden devamli isleri takip et.bende bu siteden buldum.
iyi bir cv olustur.mail yoluyla mektupla buldugun butun islere gonder.kesin cevap alirsin...bol sanslar

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Mar 13, 2010 12:07 am 
Yeni Üye

senin adina cok sevindim kardes hayirlisi olsun insallah bizde buluruz:)
sormadan gecemicem kardes ne tur bir is ayarlayabildin jobcenter`danmi buldun yoksa bir tanidik sayesiylemi girdin?
jobcenterda devamli kontak icindeyim ama ama insallah cikicak biseyler
tesekkurler

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Mar 13, 2010 12:11 am 
Yardım Ekibi
Kullanıcı avatarı

bebisty01 yazdı:
senin adina cok sevindim kardes hayirlisi olsun insallah bizde buluruz:)
sormadan gecemicem kardes ne tur bir is ayarlayabildin jobcenter`danmi buldun yoksa bir tanidik sayesiylemi girdin?
jobcenterda devamli kontak icindeyim ama ama insallah cikicak biseyler
tesekkurler

ustte de yazdigim gibi jobcentre nin websitesinden buldum..

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Mar 13, 2010 12:23 am 
Yeni Üye

benim cv bir ise yaramiyor sanirim yenisini hazirlamam gerekicek
bilgi icin tessekurler

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Mar 13, 2010 12:25 am 
Yardım Ekibi
Kullanıcı avatarı

bebisty01 yazdı:
benim cv bir ise yaramiyor sanirim yenisini hazirlamam gerekicek
bilgi icin tessekurler

istersen messengere ekle daha da yardimci olmaya calisirim

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 36 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git: