mira yazdı:
Merhaba Arkadaşlar, Siteyi inceledikten sonra sizlerin fikrini almak için bu iletiyi yazmak istedim.
Ben 1 yıllık evliyim ve eşim ingiliz. İzmir'de belli standartlarda iyi şartlarda yaşıyoruz. Eşimin kızıyla birlikte 3 kişi ingiltereye yerleşme fikri oluştu kafamızda ama oradaki şartları bilmiyoruz ve yaşam standartımızıda açıkçası düşürmek istemiyoruz. belirli bir bütçe ayırıp orada iş kurabiliriz. Eşim burada mücevher işi yapıyor , benimde organizasyon şirketim var. Oraya ne kadar bütçeyle gelinmeli ve ne tür işler kurabiliriz? Vize ve vatandaşlık sorunumuz zaten yok. eşim ve kızı ingiliz olduğu için. eşimin kızınada sanıyorum okullar ücretsiz oluyor orada?
çok teşekkür ederim şimdiden
sewgiler,
Simdi hayat sartlari kisiye gore degisir. Tr de kazandiginiz 10000 lira ile krallar gibi yasarsiniz ama burada 2000 poundla zor yasarsiniz diyebilirim yine de tekrar ediyorum hayattan ve yasamdan beklentiniz sizin kendi planlarinizdir. Kimse size bu paraya yasarsiniz diyemez ve diyen olursada o kisinin financial advisor olmasi gerekir.
Butce ve sizin yapacaginiz isi de kimse size soyleyemez. bakin bu sorunlariniz bana gore sizin kendi cevaplamaniz gereken sorular.
Yorum isterseniz, Esiniz mucevher isine devam etmek isterse burada sadece Londra merkezinde is yapabilir. Organizasyon dan maksadiniz ne tur organizasyon ??? dugun mu? tur organizasyonu mu? bilmeden kimse soyleyemez. Burada o kadar cok varki, yan komsumuzun tren bileti satan bir organizasyonu var, bir arkadasimiz coculara eglence satiyor DJ lik yapiyor eglenceler duzenliyor.
Vatandaslik sorununuz var malesef ki Ingiliz pasaportu olmayan birisine vize verilecegi icin once vize sonra vatandaslik. Vize icinde sitede bir suru yazilmis yazi var.
Kiziniza 16 yasina kadar ucretsiz olarak okul bulabilirsiniz. 16 yasinda sonrasi icin Universite herkese para ile odemesini yaparsaniz okursunuz mantigi ile islemekte.
Simdiden kolay gelsin.