farplanet yazdı:
teşekkür ederim cevabın için öncelikle..malesef bedava ingilizce kursu yok..aslında bedava ingilizce kursunu senden duyuyorum şuan..sanırım avrupa birligi üyesi ülkeleri vatandaşlarına ücretsiz..işsizlik konusunda haklısın ama bir önce iş bulmak zorundaysan benim gibi ozaman sıkıntı oluyor işde...spora gidiyorum zaman geçsin diye zaten birde bikaç kebabçıyla tanıştım onlarla konuşuyorum gittikçe..onun dışında zamanı iş aramakla geçiyor malesef..
sana guzel bir fikir vereyim bunun yararini sonradan goreceksin.
Simdi sende durumu biliyorsun cok ise basvurmusun ama sonuc sifir .. anlayacagin is vermiyorlar yada sana deng dusmuyor tabi bu isler kader kismet ..
Bak Simdi Uk te referances Cok ama Cok Onemli .. hele hele NHS gibi yerlerde kacinilmaz bir hal oluyor ...
Sana tavsiyem tanidigin kebabcilarda takil bedava olsa bile kendine calis . hic olmazsa az cok bir meslek kaparsin ve referansin Olmus oLur..
Burda en az 2 referans istenilecektir ...
Bak Simdi sana kisa kendimi anlatim : Ben burya geldim 2 hafta sonra kebabcida calistim ondan sonra baska bir kebabcida daha calistim yani 2 kebab shop u yapiyordum .. 2 ayri yerde 2 referansim oLdu.. meslek ogrendim Suan Pizza Chef im . ve NHS DE hastanede Is basvurunda bulundum Hastanede 2 ayri depertmanda 2 is kazandim Ve benden 2 referans istedi hata 3 tane istedi 2 si digerinide banka managerim yazdi ... benim tr de 10 ayri yerde referanslar var ama ise yaramiyorlar ..mektub gonder vs vs vs baya zaman aliyor ve sonucta sifir ...
dedigim gibi bostaysan bi yerlerde calismaya gayret et referans elde et.. Belki bu referanslar hakkinda bilgin yOK Olmus oLsun .. illerde sende goreceksin nasil isine yariyor .. ve beni hatirlarsin : ) Bol sanslar.