Son ziyaretiniz: Sistem saati: Çar May 23, 2012 2:06 pm

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 71 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Selamlar Bilişim Sektörü Hk.
İletiTarih: Cmt Oca 28, 2012 10:25 am 

Selamlar arkadaslar kac zamandır cogu arkadasın yorumlarıını ve sıkıntılarını okumaktayım bende ingiltereye gelmeye calısan biriyim başlıktada görüldüğü gibi bilişim sektöründe teknik servis hizmetleri konusunda iyiyim yani şansım varmı acaba londrada bi yerlerde iş bulabilme konusunda

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: is bulma acisindan neresi avantajli
İletiTarih: Cum Mar 23, 2012 2:59 pm 

Merhaba

Biraz inceledim bu konuyla alakali bir konu bulamadim, eger vardi da goremediysem ozur dilerim, 6 aylik eea permiti aldim, nisan sonu itibariyle ingiltereye gelicem, arkadaslar is bulma bakimindan nereyi tavsiye edersiniz?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: ingilterede iş bulmak :(
İletiTarih: Cum Mar 23, 2012 3:39 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

Jobcentre den is her gun var .. Tabi sertifikalar cok onemli bide sansin olacak

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Mar 23, 2012 7:33 pm 

Hocam onerebileceginiz sehir var mi? londra icin cok pahali diyorlar, turkiye de bilgisayar teknikerligi bitirdim, sanirim diplomayida kabul etmiyorlar, londra is acisindan nasildir?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Mar 23, 2012 11:29 pm 
Site Müdavimi

arkadaslar bende geleli 2 ay oldu hala is bakiyorum leeds te yasiorum bi bilgisi olup yardimci olan olursa sevinirim

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Mar 24, 2012 12:14 am 

luke_pavia yazdı:
arkadaslar bende geleli 2 ay oldu hala is bakiyorum leeds te yasiorum bi bilgisi olup yardimci olan olursa sevinirim

hocam meslek nedir?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Mar 24, 2012 11:32 am 

yorumları okudukça ürperiyorum... Allah sabır versin hepinize...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Mar 24, 2012 3:19 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

ya arkadaslar ben Gecen sene nisan ayindaburaya geldim yaklasik 1 senem doldu.. size bazi gercekleri yazaim...

benim meslegim alakart garsonu & barmen yaklasik 7 sene isin icindeydim.. buraya geldim meslegime devam edeyim dedim.. job centerde her gun is baktim ve garson barmen ikiside mevcuttu . ama verdikleri para ve yaptigin is birbirini tutmuyor.

barda calisacaksin sana diyor aksam 7 gece 11 e kdr saat basi 5 pound en cok... calisiyorsun afedersin esekler gibi o sarhosun bu sarhosun kahrini cekiyorsun .. sana kufur ediyor laf atiyor bisey yapamazsin .
gunde 4 saat calisacaksin 20 pound .. baz yerler vardir kacak olarak calismak zorunda kaliyorsun . yakalandgin zaman seni zaten sinir disi edior..

keba shoplar var cogunlugu kacak calisitiorlar ve gunde 8 ile 10 saat arasinda calisiyorsun saa gundelik en cok 30 -35 pound veriorlar. ki ben calistim ve biliyorum..

para kazanmak istyorsaniz NHS islerini Tercih ederim.. Healt care Domestic porter catering vb isler cebinize para koyar.. saat basi 7.50 pound alirsiniz.. tatileriniz vs .. hafta sonlari doub,le time .. tertemiz is .. bu islerden bir taesini yakalamaya calisin. orda belli bir sure calistiginiz zaman baska islere basvurabilirsiniz.. ayni hastanede farkli bir ise basurabilirsiniz..

dedigim gibi ben barmenim yok burda barmenlik yapacam diyorsaniz yapaamazsiniz.. turkiyede gibi degil..

yok efendim benim fiyakam bozulur temizlik isi yapamam mutfakta calisamam diyorsaniz da evde oturacaksiniz ... evde otura oturada bunalima girerseniz parasizliktan ve stresten . cogu arkadas zaten bu durudayken turkiyeye dondu.,. aile arasinda anlasmazliklar parasizlik vsv vs.....
ayrrica ben askerligimi ertelemek zorunda kaldim konsolosluga gitimde benle berbaer birkac kisiyi geri gonderdi.. neden ise burda calismak zorundaymisiz,, is yerinden kagit istiyotlar kontrat falan . bizimde yoktu mecbur geri donduk ve bir is buluncaya kdr bekledik asker kacagi durumuna gelecekim tam o sirada alaha sukur is bldm Nhss de ve o sekilde askerligimi erteleedim..
suan askerlikte yana sorunum yok ...
bol sanslar

disinizi sikin ve gordugunuz temiz isleri ihmal etmeyin..

bol sanslar.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Mar 24, 2012 6:03 pm 

arkadaslar bende 1 ay once geldim uk ye...geldigimin ilk gunu esimle birlikte cv hazirladik....ve town daki ne kadar cafe bar restaurant varsa tek tek dolasip elimle cv biraktim...gene bos durmadim internetten 100 e yakin is basvurusunda bulundum.(her turlu meslekten) ...ama hepsi tecrubeli eleman istiyordu ve en az iki yerden refarans bende bu ulkede yeni oldugum icin ne tecrube ne de refaransimiz olmadigi icin listelerde en son siraya alindik dolayisiyla...bende uk deki unlu mekanlarin starbucks,costa gibi coffee lerin menulerini download yaptim..ve youtube tan nasil hazirlanir diye butun herseyin videolarini izleyip bilgi edindim..sonra tekrar cv hazirladim turkiyede bu tarz coffeelerde3 ,5 yil calistim die yalandan....ve cv mi gonderdigim ayni gun interview e davet edildim...ve isi aldim... iki haftadir calisyorum temporary olarak basladim simdi permament oldum.....sakin daha ulkeye gelmeden is bunalimina girmeyin ben iki yildir formu takip ediyorum...surekli bir issizlik bir bosluk insanlarin umitlerini yikmaya yonelik muhabbetler...unutmayinki kimse esit degildir,herkesin meslegi ,tecrubesi,bilgisi ve zekasi en onemlisi azmi kisiden kisiye degisir...ben vizelerimi hep bu site sayesinde aldim,burdaki vize yardimlasmasini sonuna kadar takdir ederim ve bu siteden sasmayin derim...ama bu ulkeye gelmeden ayak basmadan neyin nasil oldugunu gormeden kendinizi bosa strese sokmayin...cabuk is buldugum icin bunlari yaziyorum sanmayin calistigim yerde tek turk benim ingilizcemde cok iyi degil sadece isimi yapacak kadar konusuyorum,,,bi kisim seyleri hic anlamiyorum ama insanlar benim azimli calismami sempatik ve en onelisi insanlara karsi guler yuzunuz sizi burda bir adim one cikariyor,,, benim izlenimlerim bunlar herkese bol sans diliyorum..

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Mar 24, 2012 8:55 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

bu iş konusu harbi can sıkıcı bir durum, şans ve doğru yerde doğru zamanda bulunmak

çok önemli tabiki...NHS en doğru tercih olabilir, ilginç bir biçimde garsonluk bile çok zor ise orda

vay halimize...forumda okuduğum bir kaç kişide çok iyi garsonluk işleri bulmuşlardı hepside

memnundu, Londra da garsonlukla alakalı çok işler var...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 71 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git: