Merhaba
baya bi zaman geçti ama indim geldim yerleştim, aynen dediğim konunun başında national express ile geldim bournemouth a, hiç sorun olmadı sadece makinadan bilet alınca bolbol bozukluk cembimde kaldı

1 haftayı geçirdim, şu an ilk zaman hasreti alışmakla geçio ama yinede bunu yapmak gerekliymiş herşey baya bir öğretici oluo

arkadaşlar buradan ülkenizi aramanızın en iyi yollarında biri Lyca Mobile hat almak, bir hayli uygun, ayrıca diğer lyca mobile hattı olan arkadaşlarlada ücretsiz konuşuorsunuz , 5 pound luk kartlar var alıp yükleyin çok uygun fiyata baya bi konuşuosunuz
ayrıca laptop getirenlerde bu işi nerdeyse bedavaya getirio, msn, skype gibi yazılımlarla diğer taraftada bilgisyar varsa bildiğiniz gibi bedavaya konuşabiliosunuz yada voiprider ile 10$ a satın alıp 3 ay bedava laptopdan evi yada cebi arayabiliosunuz daha çok yol öğrendikçe yazarım zaten bunlar burada yazılanlar
gayet faydalı bilgiler var burada , teşekkürler herkese
bu arada eklemeden edemicem burada tek sorun sigara içenler için bence, iki defa malboro aldım 12 pounddan fazla para verdim, haftada bir içersen belki idare edilir ama onun dışında ya tütün sar yada bırak bu illeti modunda olmalısın