Son ziyaretiniz: Sistem saati: Çar May 23, 2012 1:59 pm

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 20 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: İngiltere yollarına düşmeden birkaç sorum var, yardım lütfen
İletiTarih: Pts Tem 13, 2009 8:40 am 
Yardım Ekibi
Kullanıcı avatarı

cindeniz yazdı:
hayranim bu sitedeki bilgi paylasimina gercekten binlerce kilometre oteden ulasim ve haberlesme sorunu sip diye halloldu supersiniz gercekten :mrgreen:

Biliyon mu 447 Pound bir ayda telefon parasi verirsen :) oyle bir arastiriyorsun ki var ya kuyruk acisi kuyruk.......... :lol:

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Tem 22, 2009 3:43 pm 
Yeni Üye

Merhaba
baya bi zaman geçti ama indim geldim yerleştim, aynen dediğim konunun başında national express ile geldim bournemouth a, hiç sorun olmadı sadece makinadan bilet alınca bolbol bozukluk cembimde kaldı :) 1 haftayı geçirdim, şu an ilk zaman hasreti alışmakla geçio ama yinede bunu yapmak gerekliymiş herşey baya bir öğretici oluo :)

arkadaşlar buradan ülkenizi aramanızın en iyi yollarında biri Lyca Mobile hat almak, bir hayli uygun, ayrıca diğer lyca mobile hattı olan arkadaşlarlada ücretsiz konuşuorsunuz , 5 pound luk kartlar var alıp yükleyin çok uygun fiyata baya bi konuşuosunuz

ayrıca laptop getirenlerde bu işi nerdeyse bedavaya getirio, msn, skype gibi yazılımlarla diğer taraftada bilgisyar varsa bildiğiniz gibi bedavaya konuşabiliosunuz yada voiprider ile 10$ a satın alıp 3 ay bedava laptopdan evi yada cebi arayabiliosunuz daha çok yol öğrendikçe yazarım zaten bunlar burada yazılanlar

gayet faydalı bilgiler var burada , teşekkürler herkese

bu arada eklemeden edemicem burada tek sorun sigara içenler için bence, iki defa malboro aldım 12 pounddan fazla para verdim, haftada bir içersen belki idare edilir ama onun dışında ya tütün sar yada bırak bu illeti modunda olmalısın :)

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Tem 22, 2009 3:52 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

:) Sende dusenler kervanina katildin demek.

£12 ne sigarasiymis bu.? triple paket falanmi icinde 100 tanemi var? normal 20adet sigalik duz paket £5.50 londrada?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Ağu 15, 2009 12:59 pm 
Yeni Üye

Admin yazdı:

£12 ne sigarasiymis bu.? triple paket falanmi icinde 100 tanemi var? normal 20adet sigalik duz paket £5.50 londrada?

evet katıldım

12 pound demekle 2 defa aldım tanesi 6 poundan şimdi tütün sarıorum, umarım bırakanlar kervanınada katılırım :)

biliosun buralara alışırken bazen zorluk çekiosun alıştıktan sonrada seviosun, değişken bişi ama tabi önce diyalog lazım çalışıorum elimden geldiince , ilk başlarda moral düşüktü ama şimdi iyi ki gelmişim diorum zaman herşeyin ilacı, tabi ne olursa olsun aklının bi tarafıda memleketinde :) ama buraya herkes gelmeli ben bu deneyimi ilk defa tadıorum ve gerekli olduunu anlıyorum...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Ağu 15, 2009 5:04 pm 
Yardım Ekibi
Kullanıcı avatarı

Elamet yazdı:
Admin yazdı:

evet katıldım

12 pound demekle 2 defa aldım tanesi 6 poundan şimdi tütün sarıorum, umarım bırakanlar kervanınada katılırım :)

biliosun buralara alışırken bazen zorluk çekiosun alıştıktan sonrada seviosun, değişken bişi ama tabi önce diyalog lazım çalışıorum elimden geldiince , ilk başlarda moral düşüktü ama şimdi iyi ki gelmişim diorum zaman herşeyin ilacı, tabi ne olursa olsun aklının bi tarafıda memleketinde :) ama buraya herkes gelmeli ben bu deneyimi ilk defa tadıorum ve gerekli olduunu anlıyorum...

birakanlar kervanina sende gel ben biraktim zoooorrrrrr oldu ama oldu...............................
ekonomi sallaniyor sigara alacam diye ekonomimi cok zorlamisim. simdi rahatim gunde 6 pound ayda 180 pound hesabini yapinca kredi ile yeni bir araba aliyorum aylik taksidide 187 pound nasil ama iyi yapmismiyim....

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Oca 16, 2011 4:38 pm 

Arkadaşlar bu yaz bn Londraya bir grup öğrenciyle beraber gidecem.ancak öğrencilerin yaşları küçük olduğundan aileleri biraz telaşlı. onlar için lebara simcard ı almayı düşündüm en azında oraya vardığımız zmn aileleri onları arayabilirler diye düşündüm. ancak lebara cardları turkiyede bulmak pek mümkün değil galiba ordan getirttiremez miyim? yada uçaktan iner inmez cardları havaalanında bulmamız mümkün mü? bilgisi olan var mı?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Oca 16, 2011 7:26 pm 
Yardım Ekibi
Kullanıcı avatarı

Bence telas edilecek hicbir konu yok.

Hangi havaalanina ineceginizi ve nerede kalacaginizi bilmedigim icin onerim;

Oncelikle havaalanindan sim kart almak biraz pahali ve Turkiyedeki gibi GSM operatorlerinin ofisleri havaalanlarinda yok. Sadece ufak otomatik kiosklarda parayi atiyorsun ve rakami tusluyorsun karti aliyorsun ve telefonuna takarak konusuyorsun. Cukulata almak gibi birsey ama fiyat biraz yuksek. Cunku bircok firma ode konus sim kartlarini bedava vermekte.

Bence ailelere oneri olarak TR den yurtdisinda gorusmeye acik sim karti alsinlar ve telefonlarina taksinlar yeterli krediyi burada yuklesinler orada ilk gun onunla idare etsinler. Isterlerse aileler Turkiyeden para yuklemesine devam edebilir. Bunun fiyati konusunda emin degilim.

Kalacaginiz yere ulastiktan sonra sehirde sim kart satilan yerlerden uygun fiyata yada bedava istediginiz karti alirsiniz ve para yuklemesi yaparsiniz.

Kartlari Turkiyeye getirmek isterseniz oda bir yontem ama geregi varmi?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Oca 17, 2011 11:29 am 

sirlan yazdı:
Bence telas edilecek hicbir konu yok.

Hangi havaalanina ineceginizi ve nerede kalacaginizi bilmedigim icin onerim;

Oncelikle havaalanindan sim kart almak biraz pahali ve Turkiyedeki gibi GSM operatorlerinin ofisleri havaalanlarinda yok. Sadece ufak otomatik kiosklarda parayi atiyorsun ve rakami tusluyorsun karti aliyorsun ve telefonuna takarak konusuyorsun. Cukulata almak gibi birsey ama fiyat biraz yuksek. Cunku bircok firma ode konus sim kartlarini bedava vermekte.

Bence ailelere oneri olarak TR den yurtdisinda gorusmeye acik sim karti alsinlar ve telefonlarina taksinlar yeterli krediyi burada yuklesinler orada ilk gun onunla idare etsinler. Isterlerse aileler Turkiyeden para yuklemesine devam edebilir. Bunun fiyati konusunda emin degilim.

Kalacaginiz yere ulastiktan sonra sehirde sim kart satilan yerlerden uygun fiyata yada bedava istediginiz karti alirsiniz ve para yuklemesi yaparsiniz.

Kartlari Turkiyeye getirmek isterseniz oda bir yontem ama geregi varmi?

çok teşşekur ederimm...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Oca 17, 2011 11:44 am 
Site Müdavimi

Arakadaslar herkese slm konu acilmisken dikkat ettim ve vectone mobile sim card var turkiyedeki evleri aramak neredeyse 1 pence 1 dakika oldukca hesapli siteye girin ve adresinizi ekleyin evinize gonderiyorlar ucretsiz
diger yanda skype ve msn diger iletisim araclarimiz
sigara konusuna gelince ben hic kullanmadim ve birakmanizi tavsiye ederim
sonu cunku mutlaka ciddi bir hastalikla biten illet(kanser) diyebilirim
paraniz cebinizde kalsin
6 pound azmi 1 saat calisma ucreti

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Oca 17, 2011 6:26 pm 
Üye

Oyster yazdı:
Lebara'dab Lebara'ya aramalar beleş kardeş...Al bir Lebara, ol bir numara!

arkadaslar reklam yapmak amacim deyil ama
bir de lyca deneyiniz.malum burda fiyat cok onemli turkiye sabit hatlat sadece 1 pence..
ama LYCA PLUS ile .internet siparis edebilirsiniz.ayrica pay u go hatlarda
kullaniyorum ayrica cok mennunum.
tavsiye edrim
saygilar

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 20 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız