benim hikayem biraz uzun ama biri bana en kisa zamanda cevap yazabilirse cok mutlu olucam 2003 ilinda ingilteree au pair vizesi ile geldim vizem bitmeden once ankara anlasmasina basvurdum ve 2006 ilinin kasim ayinda red cevabi geldi ama itiraz etmedim ulkeden de cikmadim oyildan beri ulkede kacak kaliyorum bir sevdigim turk vardi cunku ve onun oturumunu bekleyip daha sonra evlenecektik.Nisan ayinda oturumunuu aldi.fakat ben hamule kaldim bu sure zarfinda.ve simdi dogumuma iki hafta var ve gp ye kaydolamadim.hastaneye gittigimde dogum yaptigimda benden vize pasaport sorarlar mi.kimi avukatlar sormayacaklarini kimisisi sorup ulkeden cikarabileceklerini soyluyorlar.cocuk dogduktan sonra gidip turkiyede evlenecegiz zaten ama su anda cok az zaman kaldi ucaga da almazlar burda dogum yapabilmek icin onerebileceginiz hic bir sey var mi.ne yapabilirim.daha once anlasmadan red almis olmam bir dezavantaj tasir mi.devlet yardimi almak istemessem yine de pasoport sorarlar mi.birth certificate alabilir miyim.biri bana bu hastane islemlerin de problem yasayip yasamayacagim hakkinda birseyler yazabilir mi.daha sonra evlilige turkiyeye giderken bebegi cikarmamizda bir sorun olur mu.partnerimde turk ve simdi suresiz oturumu var.lutfen cok caresiz kaldik herkes farkli birseyler soyluyor ve ne yapacagimizi bilemiyoruz isin icinden cikamadik bir turlu.Simdiden herkese tesekkurler.CARESIZ