Son ziyaretiniz: Sistem saati: Sal Şub 07, 2012 11:27 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 6 ileti ] 
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: ingiltere yerlesim vizesi ve dogum
İletiTarih: Cmt Tem 10, 2010 12:25 pm 

:( benim hikayem biraz uzun ama biri bana en kisa zamanda cevap yazabilirse cok mutlu olucam 2003 ilinda ingilteree au pair vizesi ile geldim vizem bitmeden once ankara anlasmasina basvurdum ve 2006 ilinin kasim ayinda red cevabi geldi ama itiraz etmedim ulkeden de cikmadim oyildan beri ulkede kacak kaliyorum bir sevdigim turk vardi cunku ve onun oturumunu bekleyip daha sonra evlenecektik.Nisan ayinda oturumunuu aldi.fakat ben hamule kaldim bu sure zarfinda.ve simdi dogumuma iki hafta var ve gp ye kaydolamadim.hastaneye gittigimde dogum yaptigimda benden vize pasaport sorarlar mi.kimi avukatlar sormayacaklarini kimisisi sorup ulkeden cikarabileceklerini soyluyorlar.cocuk dogduktan sonra gidip turkiyede evlenecegiz zaten ama su anda cok az zaman kaldi ucaga da almazlar burda dogum yapabilmek icin onerebileceginiz hic bir sey var mi.ne yapabilirim.daha once anlasmadan red almis olmam bir dezavantaj tasir mi.devlet yardimi almak istemessem yine de pasoport sorarlar mi.birth certificate alabilir miyim.biri bana bu hastane islemlerin de problem yasayip yasamayacagim hakkinda birseyler yazabilir mi.daha sonra evlilige turkiyeye giderken bebegi cikarmamizda bir sorun olur mu.partnerimde turk ve simdi suresiz oturumu var.lutfen cok caresiz kaldik herkes farkli birseyler soyluyor ve ne yapacagimizi bilemiyoruz isin icinden cikamadik bir turlu.Simdiden herkese tesekkurler.CARESIZ

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: ingiltere yerlesim vizesi ve dogum
İletiTarih: Cmt Tem 10, 2010 12:59 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

Kendinizi ve dogacak cocugu nasil bi tehlikeye attiginizin farkindamisiniz bilmiyorum ama ,

Bu gecirdiginiz sure icinde herhangi bir doktor kontrolune gitmediginiz anlasiliyor yazdiklarinizdan.

Hasteneye gittiginizdede size birsey soracaklarini zannetmiyorum. okadar cok hastaneye gittim kimsenin pasaportla bir islem yaptirdigina daha sahit olmadim.

dogacak cocugunuzun dogum belgesi ile ilgili sorular sorulabilir ama bundada emin degilim pasaport istenip istenmeyecegi konusunda.

ama suan sizi bu ulkeden kimsenin cikaramayacagina eminim.

suan yapmaniz gereken , immigration konusunda uzman bir avukattan yardim almak ve bundan sonra izleyeceginiz prosedur hakkinda yol haritanizi cizmek olucak.

eger londra icinde ikamet ediyorsaniz size onerebilecegim bir kac tane hukuk burosu var.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Tem 10, 2010 1:58 pm 

evet londrada yasiyorum cok tesekkurler dogumdan sonra atabilirler mi.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Tem 15, 2010 9:51 pm 

baska bir bilgi bulabildiniz mi bu konuyla ilgili bilgisi olan var mi acaba

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Tem 15, 2010 9:53 pm 

sevgili admin onerebilecegin hukuk burolari hangileri yazabilir misin,bu konuda.tesekkurler.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Tem 15, 2010 11:40 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

Ali bey in telefon numarasini vermistim size sonuc ne oldu?

Ayrica bende konustugumda herhangi bir problem olmayacagini soylemisti. rahatlikla gidebilirsiniz.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 6 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: MSN [Bot] ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz