Son ziyaretiniz: Sistem saati: Çar May 23, 2012 4:00 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 2 ileti ] 
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: İngiltere'ye Koli Gönderme
İletiTarih: Sal Oca 05, 2010 5:33 pm 
Son Ütücü(başka yok)
Kullanıcı avatarı

İngiltere'ye PTT aracılığıyla maksimum 30 Kg'ye kadar koli gönderebilirsiniz. İlk 1 Kg için 42.60 TL, sonraki her Kg ve küsuratları için 8 TL ödeme yapmanız gerekiyor.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: İngiltere'ye Koli Gönderme
İletiTarih: Çar Haz 23, 2010 9:41 am 

Merhaba; sitede yeniyim.Güzel bir site.Hazırlayanların eline sağlık.Bildiklerimi insanlarla paylaşmak,beni mutlu ediyor.Bu konuda da daha önceki yıllarda deneyimlerimi , bir bilgiyi sizlerle paylaşmak istedim.P.T.T. ile koli göndermenin bir başka yolu da (2 kiloya kadar) içerden mektup bölümünden yapılabiliyor.Bu da bizlere fiyat avantajı sağlıyor.Ör;ben 2kiloluk bir koliyi göndermek için sorduğumda fiyat olarak90/100T.L.arası bir fiyat vermişti.Sirkecideki Büyük Postane,içerden mektup bölümünden verince 18/20 T.L.gibi bir ücretle gönderdim.Yani beşte bir ücrete.Göderdiğimde yaprak sarması konserve idi.Dikkat edilmesi gereken postaneden temin ettiğim özel koli kutularına koymak(Sert plastik sarı renkli bir kutu idi)Üstelik üzerindeki takip nosundan bilgisayardan takipte ettim.Bir ikide giyecek koyduğum için kolaylıkla gönderebildim.(Aman sakın her türlü gıda için kullanmayın,yol süresinde açılabilecek veya bozulup,koku yapabilecek olanları asla!)Bir de yılbaşı süresince göndermemeye bakın Aralık ve Ocak aylarında verdiniz mi teslim süresi uzuyor.Kilo da koli ile tartıldığında asla 2kg. geçmemeli.Görevli ile sorun yaşamamak için ben daima 1kg950 grlık koli hazırlıyordum.Hepiniz sağlıcakla kalın.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 2 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz