Son ziyaretiniz: Sistem saati: Çar May 23, 2012 1:58 pm

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 32 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: ingiltere ye gelmeden önce
İletiTarih: Çar Oca 28, 2009 7:07 pm 
Üye

Herhangi bir tıbbi tedavi görüyorsanız, geçmişte ciddi hastalık geçirdiyseniz veya özürlü iseniz, lütfen ilaçlarınızı ve doktor raporunu yanınızda getirin. Bu belgelerin İngilizce olması gerektiğinden önceden çeviri yaptırmalısınız. Belgeler durumunuz hakkında ayrıntılı bilgi içermeli, ihtiyaç duyduğunuz tedavi ve/veya ilaçlar, eğitiminiz sırasında gerekecek destek veya yardım gibi konularda aydınlatıcı olmalıdır. Bu koşullarda İngiltere’de de tedaviniz sorunsuz olarak sürdürülebilir.

İngiltere’ye geldiğinizde havaalanında size daha önce uygulanan aşılarla (difteri, tetanoz, çiçek, menenjit, kızamık, kabakulak, kızamıkçık) ilgili belgeleri göstermeniz istenebilir, veya yüksek tüberküloz riski olan bir bölgeden (TB) gelip gelmediğiniz sorulabilir ve göğüs filmi istenebilir. Bu sorular size pasaport kontrolünden önce sorulabileceği için belgeleri el bajajınızda taşımalısınız. Aşılar konusu değişiklik göstereceği için önceden ülkenizdeki İngiltere Elçiliği’ne veya Yüksek Komisyonuna başvurarak bilgi alınız.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: ingiltere ye gelmeden önce
İletiTarih: Sal Şub 10, 2009 1:20 pm 
Üye
Kullanıcı avatarı

bu bilgiler çok önemli bizler için..

birde güncel ihtiyaçlardan bahsetseniz. misal burada kazak giydiğimiz zamnlar oradada hava kış mı oluyor.. anlatmak istediğim iki ülkenin farklı özelliklerini buraya yazarsanız bizde ona göre yönlendirmeye çalışırız kendimizi değil mi arkadaşlar? :)

M.K.A

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Şub 10, 2009 4:15 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

Turkiyede kazak giydigin zaman , ingilterede kurk giymek bence mantikli :) gelirken ona gore gel ;)

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Şub 11, 2009 2:56 pm 
Üye
Kullanıcı avatarı

Admin yazdı:
Turkiyede kazak giydigin zaman , ingilterede kurk giymek bence mantikli :) gelirken ona gore gel ;)

:lol: :lol: :lol:

örneklerin devamını bekliyoruz :mrgreen:

burada yazık terlik giyerken orada kesin bot giyeceğiz desenize :D

M.K.A

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Şub 11, 2009 3:09 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

Mayis 15 ten sonra eylul basina kadar garanti sicak veya ilman bir hava mevcut. londra genelinde

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Şub 11, 2009 4:48 pm 
Yardım Ekibi
Kullanıcı avatarı

sıcak mı?sıcaktan kasıt ne ki?ben hiç öyle aman aman sıcak bir havaya denk gelmedim de Londra civarinda :) Türkiyedeki gibi bir yaz geçirmeniz bir kere mümkün değil,onların sıcak dedikleri en fazla 20,21,22 dereceler işte.Türkyede yazın terlikle sortla dolaştığınız sıcak londra civarlarında yazın ya 1 2 gün ya olur ya olmaz.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Şub 11, 2009 5:07 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

:) burada tabikide turkiyedeki sicaklarla kiyaslanamaz ama nispeten iliman ve sicak sayilacak bir hava hakim olur hocam :) haziran temmuz agustos ta kisa kolluyla gezilebilir. yagmur yagi verir arada ama okadarida kadi kizinda bile var :)

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Şub 11, 2009 7:48 pm 
Üye
Kullanıcı avatarı

ya ne soru sormuşum :lol:

bir kaç soru daha sorarsam ortalık biraz daha birbirinden bağımsız yanıtlarla dolacak :P

işin şakası bi yana vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim..

özellikle şort atlet ve terlik giyememem kadar kötü bi durum olamaz :roll:

M.K.A

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Şub 11, 2009 8:14 pm 
Yardım Ekibi
Kullanıcı avatarı

ya ben haziran temmuz agustosta londradaydım kısa kolluyla gezdiğim gün sayısı 20 yi geçmez.Hele temmuz ortası bir yağmur başladı,rüzgar fırtına ama nasıl soğuk,evde kaloriferi açmıştık mesela.Yani o kadar güzel oluyormu gerçekten ben mi denk gelmedim acaba

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Şub 11, 2009 8:33 pm 
Üye
Kullanıcı avatarı

simiyra yazdı:
ya ben haziran temmuz agustosta londradaydım kısa kolluyla gezdiğim gün sayısı 20 yi geçmez.Hele temmuz ortası bir yağmur başladı,rüzgar fırtına ama nasıl soğuk,evde kaloriferi açmıştık mesela.Yani o kadar güzel oluyormu gerçekten ben mi denk gelmedim acaba

doğrudur abi.. zaten benim gelme zamanıma 1 yıldan fazla var. ozamana kadar küresel ısınma artarsa (Allah korusun tabe :D ) belki giyebiliriz yukarıda saydıklarımı :mrgreen:

ya herhalde kot , t-shirt giymek kadar rahat, güzel ve kullanışlı hiç bir giyim tarzı olmasa gerek :) unuturuz artık bunları bizde , ne yapalım :cry:

M.K.A

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 32 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git: