Forum kuralları
1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.
2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi
| Yazar |
Mesaj |
|
simiyra
|
İleti başlığı: Re: ingiltere ye gelmeden önce Tarih: Pts May 18, 2009 7:12 pm |
|
| Yardım Ekibi |
 |
|
|
Bana kalırsa en büyük sorun iki ülkeyi birbiriyle sürekli kıyaslıyor olmamız.Bunu ben de yapıyorum ama sanırım bunu yapmamak gerek.Bu huyumuzu bırakmamız gerektiğini düşünüyorum topluca hatta önce kendimden başlayarak. Bir de şu var ki; nerede yaşayacağınız sizin önceliklerinize bağlı olarak değişir.Neysiz asla yaşayamayacağınıza ,ne için nelerden vazgeçebileceğinize ,hayattaki en önemli sıralamanıza göre değişir nerede yaşayabileceğiniz.Bı sıralamayı siz yaparsınız ve yaptıktan sonra da buna göre yaşarsınız.Arada sırada şikayetçi olsak da aslında hepimiz sıralamamızdan memnunuz ki İngilterede yaşamayı seçtik ve devam ettiriyoruz.
|
|
| Sayfa başı |
|
 |
|
dentir41
|
İleti başlığı: Re: ingiltere ye gelmeden önce Tarih: Sal May 19, 2009 7:55 am |
|
|
|
dogru sozu ayakta alkislarim.saygilar kolay gelsin
_________________ Saygilar kolay gelsin!....
|
|
| Sayfa başı |
|
 |
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|