Son ziyaretiniz: Sistem saati: Çar May 23, 2012 1:58 pm

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 19 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: Ingiltere'ye gelmeden once birkez daha dusunun!!!
İletiTarih: Sal Tem 19, 2011 10:06 am 
Yeni Üye

turkey.about yazdı:
Ama ne kadar da gaza gelsen küfür etmesen iyi bu forumu en az erkekler kadar bayanlarda okuyor yuazarsın özelden mesajını sayar söversein ama ortalık yerde olmaz haa diyorsun bu adam tipik bir ingiliz davranışı sergiliyor muhattab dahi olmazsın neyse bakalım ben görmedim oraları belki dediğin gibi çok ırkcılar medeniyet adı altında yada gerçekten iyi insanlar 15 gün sonra bakıcam artık =)

belkisi yok arkadasim acayip irkcilar ama ilk olarak anlayamiyon olayi sonradan anliyosun 14 yil bu tecrube yani gerci yasadigin bolgeye gorede degisiyo bazi seyler umarim iyi bir bolgeye gidersin

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Tem 19, 2011 10:08 am 
Üye
Kullanıcı avatarı

kankam yazdı:
turkey.about yazdı:
Ama ne kadar da gaza gelsen küfür etmesen iyi bu forumu en az erkekler kadar bayanlarda okuyor yuazarsın özelden mesajını sayar söversein ama ortalık yerde olmaz haa diyorsun bu adam tipik bir ingiliz davranışı sergiliyor muhattab dahi olmazsın neyse bakalım ben görmedim oraları belki dediğin gibi çok ırkcılar medeniyet adı altında yada gerçekten iyi insanlar 15 gün sonra bakıcam artık =)

belkisi yok arkadasim acayip irkcilar ama ilk olarak anlayamiyon olayi sonradan anliyosun 14 yil bu tecrube yani gerci yasadigin bolgeye gorede degisiyo bazi seyler umarim iyi bir bolgeye gidersin

Diğer sorumun cevabını alabilirmiyim merak ettim

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Tem 19, 2011 10:14 am 
Yeni Üye

turkey.about yazdı:
kankam yazdı:
turkey.about yazdı:

Diğer sorumun cevabını alabilirmiyim merak ettim

pardon soruyu gormemistim arkadasim soyle bir durum var , burada pakistanlilar ve hindistanlilar ayrica cinliler cok guclu durumda yani onlara pek gucleri yetmiyo benim bu yazdiklarim birmingham yani west midlands bolgesi icin gecerli bu bolgede asyalilar iyi durumdalar ama polonyalilara, romenlere bulgarlara ve turklere her firsatta ozelliklede is konusunda acayip irkcilik yapiyorlar zencilerin durumuda fena sayilmaz birminghamda turkleri takan yok malesef polonyalilar en kotu islerde calisiyolar romenler bulgarlar tarlalarda falan yani ingilizlerin yapmayacagi butun isleri bizlere yuklemeye calisiyorlar, hee gelelim su konuya tahsil durumuna benim burada birmingham universtesi mezunu arkadaslarim var inanki onlar bile is bulmak icin londra ve oraya yakin bolgelere tasiniyorlar baska sorun varsa aciklamaya calisiyim..

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Tem 19, 2011 10:18 am 
Üye
Kullanıcı avatarı

Peki saatlik kaç para ödüyorlar size ödemeleriniz aksatıyorlarmı sosyal haklarınız nasıl ( bir çinli - pakikstanlıyı baz alarak ) ev bulmanız kolay oluyormu ev sahibleri nasıl ? Ve eğer birmingham da böyle bir durum varsa neden londrayı daha önceden tercih etmediniz ?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Tem 19, 2011 10:24 am 
Yeni Üye

turkey.about yazdı:
Peki saatlik kaç para ödüyorlar size ödemeleriniz aksatıyorlarmı sosyal haklarınız nasıl ( bir çinli - pakikstanlıyı baz alarak ) ev bulmanız kolay oluyormu ev sahibleri nasıl ? Ve eğer birmingham da böyle bir durum varsa neden londrayı daha önceden tercih etmediniz ?

ya arkadasim yaptik bi hata kaldik birminghamda bi dahada cikamadik burdan sonra evlilik cocuk falan iyice yerlestik buraya, eger bir pasitanlinin veya cinlinin yaninda clisirsan alacagin saat ucreti 3 poundu gecmez vergi falan odemezsin yani kacak sinifinda calisirsin yasal degildir bu durum aslinda ama calisanlar var vasifsiz insanlar kesinlikle tavsiye etmem zaten onlarda genelde sadece kendi insanlarini yanlarinda calistirirlar geneli boyledir ev sorun olmaz cok ev var emlakcilar genelde bu is icin devrede, tabi yasayacagin bolgeye gorede durum degisir , hee unutmadan eger bir ingilizin yaninda calisirsan mesela barda garsonluk falan genelde asgari ucrettir 5.60 falan saat ucreti..

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Tem 19, 2011 10:33 am 
Üye
Kullanıcı avatarı

kankam yazdı:
turkey.about yazdı:

ya arkadasim yaptik bi hata kaldik birminghamda bi dahada cikamadik burdan sonra evlilik cocuk falan iyice yerlestik buraya, eger bir pasitanlinin veya cinlinin yaninda clisirsan alacagin saat ucreti 3 poundu gecmez vergi falan odemezsin yani kacak sinifinda calisirsin yasal degildir bu durum aslinda ama calisanlar var vasifsiz insanlar kesinlikle tavsiye etmem zaten onlarda genelde sadece kendi insanlarini yanlarinda calistirirlar geneli boyledir ev sorun olmaz cok ev var emlakcilar genelde bu is icin devrede, tabi yasayacagin bolgeye gorede durum degisir , hee unutmadan eger bir ingilizin yaninda calisirsan mesela barda garsonluk falan genelde asgari ucrettir 5.60 falan saat ucreti..

5,60 POUND x 8 SAAT : 44,80 POUND GÜNLÜK x 22 GÜN : 985,60 POUND YAPAR AYLIK EV KİRASI : 600 POUND OLSA GERİ KALAN DA SANA YETMEZ YEMEK Mİ YİCEN GEZECEKMİSİN BİRDE MİLLET DİYORKİ ORADA AYDA EN AZ 3000 STERLİN ALIYORUM DİYE HAYYY ALLAHIM YAA

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Tem 19, 2011 10:35 am 
Yeni Üye

turkey.about yazdı:
kankam yazdı:
turkey.about yazdı:

5,60 POUND x 8 SAAT : 44,80 POUND GÜNLÜK x 22 GÜN : 985,60 POUND YAPAR AYLIK EV KİRASI : 600 POUND OLSA GERİ KALAN DA SANA YETMEZ YEMEK Mİ YİCEN GEZECEKMİSİN BİRDE MİLLET DİYORKİ ORADA AYDA EN AZ 3000 STERLİN ALIYORUM DİYE HAYYY ALLAHIM YAA

yalan arkadasim yalan ne 3000 poundu kullum yalan yaa hee bak doktorsundur alirsin o ayri ama hicde doktor falan olduklarini sanmiyorum bu arada yaptigin hesap dogru ama daha o hesaptan vergiyi dusmen lazim malesef yani eline daha az kalir:((

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Tem 19, 2011 10:55 am 
Üye
Kullanıcı avatarı

Ben kaba hesap yaptım detaylı bir hesap yapsam dumanı atıcak hatta her ay üstüne para verecek gibiyiz =) hadi hayırlısı bakalım ben çıkayım biraz çalışayım işi çok aksattım bye

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Tem 19, 2011 11:05 am 
Yeni Üye

turkey.about yazdı:
Ben kaba hesap yaptım detaylı bir hesap yapsam dumanı atıcak hatta her ay üstüne para verecek gibiyiz =) hadi hayırlısı bakalım ben çıkayım biraz çalışayım işi çok aksattım bye

aynen dedigin gibi dostum iste ustune borclu kalirsin:) he bide burda hasta olmamaya bak yoksa isin zor Allah hastalik vermesin yoksa burdaki saglik sistemi turkiyeyi mumla aratir buda aklinda bulunsun selametle..

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 19 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz