Son ziyaretiniz: Sistem saati: Çar May 23, 2012 1:54 pm

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 54 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: İngiltere Turist Vizesi İçin Gerekli Evraklar
İletiTarih: Cmt Oca 14, 2012 5:30 pm 

Merhaba arkadaşlar. Şubat ayında İngiltere'ye 4 günlüğüne turistik amaçlı gitmek istiyorum. Nedeni kız arkadaşım şuan orada dil eğitimi alıyor yeni gitti sayılır. Hem onu ziyaret etmek hemde gezi amaçlı gitmek istiyorum. Ayrıca orada yaşayan bir arkadaşım var oturma izni almış. Ama kimseyi karıştırmadan sadece gezi amaçlı 4 günlüğüne vize alma şansım nedir. Önceden otel ücretini ödeyip uçak biletini alacağım. İş yerimde maaşım asgari ücret görünüyor ama gelirim 1500-2000 civarı. Nedeni freelance tasarım yapıyorum ama belgeleyemiyorum(kaynağını ne göstermem gerekir).
Son olarak 3 yaşında Almanyaya giriş çıkışım(3ay) var tabii ailemin pasaportuna işlenmiş. Bunun ufakta olsa vizeye bir etkisi olur mu acaba. Teşekkürler.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Oca 22, 2012 5:15 pm 

Merhaba arkadaşlar. Şubat ayında İngiltere'ye gitmeyi planlıyorum. Öğrenciyim şahsi hesabım var ama çok fazla hesap hareketi yok, kullanmıyorum desem yeridir ama aile şirketinde hissedar olarak gözüküyorum. Başvuru için hazırlamayı düşündüğüm belgeler;

Pasaportun ilk 4 sayfasının fotokopisi
Şirketten alacağım her türlü masrafımın şirket tarafından karşılanacağının yazdığı antetli kağıt. (ingilizce)
Şirkete ait banka hesap cüzdanları ve hesap hareketleri (ingilizce)
Şirketin ticari sicil gazetesi, vergi levhası vs evrakları.
İmza sirkülerim
Öğrenci belgem (ingilizce)
Ders Transkriptim (ingilizce dersi aldığıma dair belge olması mahiyetinde)

Sizce bu belgeler yeterli mi? Yeterli değilse başka hangi belgeleri eklemeliyim? (Daha önce yurt dışına çıkmadım)

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Nis 04, 2012 7:35 pm 

ingiltere vizesine başvurucam ancak eşim bulgaristan vatandaşı italya ya vize başvurusu yaparken benden vize ücreti almamıştı ama ingiltere için online başvuru formunu doldurduktan sonra benden 125 dolar vize ücreti istiyor. ingiltere ab vatandaşı üyesi eşlerinden de vize ücreti alıyormu?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: ingiltere turist vizesi
İletiTarih: Pzr Nis 15, 2012 9:56 am 

oncelikle vereceginiz cevaplar icin simdiden tesekkurler ben ve esim 3 yildan beri turkiyede yasiyoruz esim ingiliz vatandasi evleneli 5 ay oldu daha once ingiltereye gitmek gibi bir niyetim olmadi cunku burda hersey yolunda ama simdi bir hasta ziyareti icin ikimin birden gitmesi gerekiyor bunun icin 2 haftalik bir ziyaret soz konusu gerekli evraklar bolumunden herseyi inceledim ama cogu benim icin problem teskil ediyor isim yok banka hesaplari duzensiz su an icin allaha sukur maddi durum iyi ama vize olayi cok canimi sIkIyor bana ayrintili bir bilgi verecek arkadaslarin cevaplarini bekliyorum tesekkurler... soru1: banka hesabi ne kadar olmali ?
soru2: issiz olmam bu durumu etkiler mi ?
soru3 : esimin ingiliz olmasi vize isini kolaylastirir mi ?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 54 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git: