Son ziyaretiniz: Sistem saati: Sal May 22, 2012 8:56 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 8 ileti ] 
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: İngiltere Ev Eşyası
İletiTarih: Pts Oca 19, 2009 6:48 pm 
Yardım Ekibi
Kullanıcı avatarı

İngilterede yaşayan arkadaşlar ev kuraraken nerelerden alışveriş yaptınız kanepedir yatakdır nereelrden aldınız?Bizim burdaki mobilya markalarından orda olan varmı?Biz ilk önce alıp gemiyle götürelim dedik baktık çok mantıksız bir iş o.en iyisi İngiltereden almak ama nerden var mı bir fikri olan??

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: İngiltere Ev Eşyası
İletiTarih: Sal Oca 20, 2009 12:52 am 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

Kiralayacaginiz evlerin basic esyalari icinde olucaktir zaten. turkiye usulu degil :) camasir makinasi kombi yatak 1 tane sandalye mini firin falan gibi. :) gemi falan sakin ya .

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Oca 20, 2009 6:39 pm 
Yardım Ekibi
Kullanıcı avatarı

ay yok zaten gemi işine girilmez ben araştırmıştım bana biyer 10bin euro demişti.Yuh yani demiştim o paraya 2 ev kurarım ya.Neyse ondan ölece vazgeçmiştim.Evin içinde beyaz eşyası va evet ndu biliyorum da geri kalanı için nerelere bakcaz onu bilmiyorum koltuk masa neyin de lazım ya:)eşim gecen dedi biyer görmüş Türk dükkan ev aşyası satarmış ,gelince bakacaz oraya da başka varmı acep diye merak etmiştim.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Oca 20, 2009 6:45 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

auction denilen acik arttirma yerleri var :) kullanilmis esyalarin yaninda sifir paketinde esyalarda mevcut.

gidip magazalardan bu tur ihtiyaclarini karsilamamanizi oneririm zira yuksek bi fiyat olur. 3 tane acik arttirma yeri gezseniz baya biseyler toplarsiniz...

Ben mesela bilgisayar parcalari falan almistim. sifir kutusunda bi islemci aldim mesela 7£ gibi komik bi rakama :)

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Oca 20, 2009 6:52 pm 
Yardım Ekibi
Kullanıcı avatarı

Ne tuhaf bişey kullanılmamış eşya neden açık artırmada anlamadım.Neyse ben bunu da sorayım dur eşime o zaman buluruz belki bişiler.Gerçi ordan bikaç kişiye daha sorayım diyorum.Bizim arkadaşlardan biri var diyordu Türk markaları ama emin değildi birdaha sormak lazım.Kullanımış eşya çok istemiyorum ben İngilizlerin temizlik alışkanlığından pek mutlu değilim zira.Yani birinci el alıp tepe tepe kullanmak niyetindeyim.Aman napalım pahalı olsun biraz çalışır öderiz:)

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Oca 20, 2009 6:59 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

Sen biraz yanlis anlamissin ,sadece kullanilmis esyalar degil , zaten kullanilmis ev esyasi olarak catal alicak halin yok :) acik arttirmada hem kullanilmis hemde sifir esyalar var . sen sifirlara bakarsin normal fiyatinin belki %25 ine alirsin :)

ne ararsan var burda istikbal cilek turkiyede magazalarin bayilikleri var o yondende sikintin olmaz.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Oca 20, 2009 7:02 pm 
Yardım Ekibi
Kullanıcı avatarı

Peki ,teşekkür ediyorum o zaman ben açık artırmaya da bakarım.Türkiyedeki mağzaların bayilikleri varsa o da süper bişey olmuş olacak.sıkıntı çekmiycem yani bir güzel bi haber.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Oca 20, 2009 7:05 pm 
Yardım Ekibi
Kullanıcı avatarı

ya çatal almıycam tabi ama senin huylu arkadaşın hiç olmadı sanırsam:) ben kullanılmış kanape de kullanamam evimde mesela,yani öyle içim rahat etmiyor istediğim gibi şölee gönül rahatlığıyla işten gelince kendimi kanepeye atıp biraz döne döne yatmam lazım benim.kendim yada çok yakınımın olmazsa o kanape koltuk falan yapamam bu eylemi :)

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 8 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz