Forum kuralları
1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.
2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 4 ileti ] |
|
| Yazar |
Mesaj |
|
servetaksoy
|
İleti başlığı: İngiltere Dil Okulu Vize Hakkında Tarih: Cum Oca 21, 2011 4:54 pm |
|
|
|
Arkadaşlar öncelikle merhaba ben türkiyede spoken english die bir kursa gidiyorum kurs türkiyede 5 ay eğitim verdikten sonra 1 ayda londrada eğitim veriyor .. Şimdi şuanda lise 3 öğrencisi olmam maddi durumumun iyi olması ileriye dönük olarak yurtdışında üniv. okumak isteyişim ve bunun içinde londrada dilimi pekiştirip oranın yaşantısını merak etmiş olmam vize almamda ne gibi etkenler sağlar .. ?? Şİmdiden Teşekkür ederim Ve oradaki kursun ücretini tr deki kurs karşılıyor biz sadece kalacak yer uçak bileti vs..
|
|
| Sayfa başı |
|
 |
|
ottoman
|
İleti başlığı: Re: İngiltere Dil Okulu Vize Hakkında Tarih: Cum Oca 21, 2011 10:45 pm |
|
| Site Müdavimi |
 |
Kayıt: Cmt Eyl 25, 2010 12:57 pm İleti: 185 Konum: United Kingdom/Cornwall
|
|
slm bu dusunceni homeoffice birdirsen zor alirsin vize oraya gitme amacinin sadece dil egitimi oldugunu ve geri donecegi gosteren kanitlar sunmak zorundasin eger 6 aydan kisa sureli gidersen ingilterede vizeni tekrar uzatamazsin hani su hayat sarti felen merakin varya ama dedigin gibi 1 aylik sonra geri doneceksen ve bunu ispatlayan belgeler basvurursan vizeni alma ihtimalin yuksek .
bol sans
_________________ If You Have Money Land Rover If You Dont Have Money Game Over
|
|
| Sayfa başı |
|
 |
|
servetaksoy
|
İleti başlığı: Re: İngiltere Dil Okulu Vize Hakkında Tarih: Cmt Oca 22, 2011 12:25 am |
|
|
|
Öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim.. benim bu sene lise 3 bitiyor yani af edersin ama öpe öpe geri dönüp lise 4 üde bitirmem gerekiyor yani isteselerde orda kalamam geri dönmek mecburiyetindeyim buradaki okulumdan buna yönelik evraklar alsam yeter li mi çünkü geri dönüşü başka ne ile gösterebilirim ki okulum en sağlam neden..
|
|
| Sayfa başı |
|
 |
|
ozzce
|
İleti başlığı: Tekrar student VISA basvurmak Tarih: Cmt Mar 03, 2012 3:34 am |
|
|
|
Direk konuya geçeyim:) 6 aylık student vizem 21Mart'ta bitcek.20 Mart'ta Turkiye donecegim.23 marta tekrar student vizeye basvuracagim. Yeni kursun ielts kursu olacak 16 nisandan basliycAk.benim korkum Red verme ihtimalleri nedir cunku ilk student vizemde red yemiştim Hiç benim gibi yapan arkadaslar varmi? Vizesi biter bitmez tekrar vizeye başvuranlar acaba
|
|
| Sayfa başı |
|
 |
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 4 ileti ] |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|