Son ziyaretiniz: Sistem saati: Çar May 23, 2012 1:53 pm

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 5 ileti ] 
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: ingiltere dil okulu ve doktora yapmak
İletiTarih: Per Arl 15, 2011 9:35 pm 

işletme yüksek lisans mezunuyum. ingilizce seviyem iyi olmadığı için ilk önce bir dil okuluna daha sonra da doktora yapmak istiyorum.

tüm bu süreçte hangi yolu izleyeceğimi bilmiyorum.bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardımlarınızı bekliyorum.

ingiltere için çok büyük bütçelere sahip değilim.ingilterede bir yanda da çalışarak hem hayatımı idame ettirmek hemde okumak istiyorum.

biraz internette baktığım kadarı ile ingiltereye gelebilmem için en kolay yol hangisidir.ankara anlaşması imkanlarından nasıl yararlanabilirim

sanırım sorunumu az çok anlamışsınızdır.yardımlarınızı bekliyorum

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: ingiltere dil okulu ve doktora yapmak
İletiTarih: Çar Arl 21, 2011 9:16 pm 

bu forumda kimse yardım etmiyecek mi?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Arl 22, 2011 12:01 am 

Merhaba, İstanbulda yaşıyorsan gidip danışmanlık firmaları ile görüş bilgi al derim ben sana hem doktora hemde dil kursu konusunda sana en doğru bilgiyi verirler bence.Çünkü yeterli ingilizcen olmadan doktora yapamazsın.Ben daha önce Brighton'da yaşadım 6 ay şimdi ise Londra'da yaşıyorum.Sormak istediğin birşey olursa yardımcı olurum.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Arl 22, 2011 11:56 am 

gksn , yardım için teşekür.ben istanbul dışındayım.

peki ingilterede bulunduğuna göre bilirsin.ben orada çalışarak dil okulu ve doktora masraflarımı çıkarabilirmiyim.

doktora ya başladığımda dil düzeyim iyi olacağı için orada bir şekilde onan göre iyi bir iş bulabilme ihtimalim var.

ancak dil okuluna geldiğim zaman hem okul hemde yaşam masraflarımı çıkartacak miktarda para kazanabilir miyim?

ikinci olarak ta ankara anlaşmasına göre bir iş istek kağıdı ile gelebiliyormuşum.iş için lisans diplaması yeterli mi yoksa başka bir belge de gereklimi?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Arl 25, 2011 6:42 pm 

Merhabalar,

Dil okulu ve doktora masraflarını karşılayıp karşılayamayacağını sormuşsun. Bu aslında senin çalışkanlığına bağlı ama hiç destek olmadan çok zor. Çünkü kazandığın gibide çok para harcanıyor Londrada. Ama mesela yarısını biriktireyim desen belki yapabilirsin. Ama sadece çalışmana güvenerek bu işe girme derim. Dil okulundayken zaten biliyorsun çalışma iznin olmayacak. O dönemde kaçak çalışacaksın. Tabii ki çalışabilirsin ama çok aleni değil. Mesela eskiden bisiklet yapıyorlardı çatır çatır ve çok da güzel para kazandı arkadaşlarım hep mba yaptılar o paralarla. Ama aynı şeyi sen yapamazsın çünkü artık öyle aleni çalışmak yok malesef burada :((

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 5 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz